Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
paola87 wrote:A mi właśnie kurier przywiózł ciuszki z next
Super są, jeszcze ładniejsze niż na zdjęciach w necie
Jakość wydaje się też bardzo dobra. Kasia, z tego co pamiętam, to pisałaś, że Julek Twojej siostry ma coś z next... A wiesz jak po praniu, dalej spoko? Bo nie wiem czy zamawiać dalej
ciuszki z next są bardzo dobrej jakości. Ja kupuje często w lumpkach ciuszki dla małej i przeważnie są to next i mimo, że są używane to i tak w super staniepaola87 lubi tę wiadomość
jusiakp
-
Hej dziewczyny, co do ciuszków, ja nadal nie mam nic kupionego i przeglądałam ostatnio allegro i są tam takie całe wyprawki dla chłopczyka czy dziewczynki, tzn. używane ktoś odsprzedaję po swoim dziecku, a że ja nie mam od kogo dostać nawet skarpetki, pomyślałam, że kupie sobie taki zestaw i resztę dokupię, będę miała od czego zacząć. No i bardzo mi się podobał ten zestaw http://allegro.pl/ubranka-dla-dziecka-wyprawka-dla-niemowlaka-0-6-m-i5733489552.html , niestety nie wylicytowałam go, ktoś inny wygrał. Co myślicie o takich zakupach?
-
Vincet,
ja nie lubie kupowac uzywanych rzeczy wogole, ubran przede wszystkim. Nie ma niby w tym nic zlego, ale jakos mam opor. W koncu nie wiadomo od kogo to jest. Od "swojego" to co innego, bo to rodzina czy znajomy, wiem jak zyje i wogole. Jak ktos lubi to ok, ale ja nie przepadam za takimi zakupami. Smialismy sie nieraz z mezem, ze nawet nie umiemy szukac w lumpeksach np. Bo ile razy nam sie zdarzylo gdzies tam byc to wychodzilismy z niczym, a ludzie na dwa koszyki zakupow nosili:-P Wole kupic cos rzadzej moze, ale nowe.muminka83 lubi tę wiadomość
-
tylko ja nie lubię tych licytacji, wole wiedzieć ile od razu wydam, bo wczoraj ta cena z 200 zł skoczyła do prawie do 400 z wysyłką, ale i tak dzielnie z mężem walczyliśmy do ostatniej sekundy...i później mi było smutno, bo już się nastawiłam na ten sweterek ze stworkiem-potworkiem
-
Vincent wrote:Hej dziewczyny, co do ciuszków, ja nadal nie mam nic kupionego i przeglądałam ostatnio allegro i są tam takie całe wyprawki dla chłopczyka czy dziewczynki, tzn. używane ktoś odsprzedaję po swoim dziecku, a że ja nie mam od kogo dostać nawet skarpetki, pomyślałam, że kupie sobie taki zestaw i resztę dokupię, będę miała od czego zacząć. No i bardzo mi się podobał ten zestaw http://allegro.pl/ubranka-dla-dziecka-wyprawka-dla-niemowlaka-0-6-m-i5733489552.html , niestety nie wylicytowałam go, ktoś inny wygrał. Co myślicie o takich zakupach?
Moja znajoma robiła tak do 3 roku życia córeczki - Mała zawsze była świetnie ubranatylko trzeba bardzo uważać bo czasem zdjęcia są tak zrobione na tych laleczkach w otoczeniu kolorowych zabawek i jeden ciuszek w 10 odsłonach, że sprawia wrażenie piękniejszego niż jest - a my oglądając takie słodkie zdjęcia możemy stracić głowę
Trzeba dobrze czytać opis aukcji i starać się oglądać takie w których zdjęcia są robione bez zbędnych udziwnień
A i jeszcze warto zerknąć co dana osoba sprzedaje jeszcze i jakie ma komentarze. Jak sprzedaje mnóstwo ciuszków w różnych rozmiarach to są to zwykle ciuszki z lumpków, albo z tzw "paczek" często zdrowo przechodzone.
Nie uważam, że ciuszki z lumpków są gorsze - bo często są świetne! (sama pewnie wybiorę się na łowy;)) ale warto je wcześniej pomacać
Naprawdę żadna nie planuje zakupu stetoskopu, albo lepiej - sama nie ma już w domku? Na jednej z aukcji wyczytałam, że "coś" słychać koło 25tyg więc chyba już sama odpowiedziałam sobie na poprzednie pytanie
-
Ja jutro będę kompletować, sprawdzać czy mam wszystko z ciuszków, ale podejrzewam, że trójkę dzieci bym ubrała heh wtedy tylko jeszcze zostaną kosmetyki dla maleństwa, na pewno rożek, pościel, pieluszki aaa i z ubranek to kombinezonik jeszcze został do kupienia. Dla siebie do szpitala koszule i szlafrok, ew wkładki laktacyjne i podpaski, tak to mam reszte z kosmetyków itdjusiakp
-
Ja mam stetoskop i w poniedziałek będę mieć detektor
Co do lumpex też nie potrafię szukać i nie lubię. Mam bujną wyobraźnieChyba nawet zbyt.
Często kupuje na wyprzedażachza bezcen a nowe i z metką i wiem że nie ma tam nic
Tunia.a, Est, skowroneczka87 lubią tę wiadomość
-
Mało dziś popołudniu piszecie a mi się nudzi, bo mąż w pracy
Sprzątać mi się nie chce
eh co tu robić, pewnie jakieś seriale odpale
A najchętniej to bym winka się napiłapiwo 0% jest ale winka nie ma
A tak w ogóle to ja przed ciąża, wino dość często piłam, tzn takie ilości typu 1 lampka, przy weeknedzie więcej i myślałam, że będzie problem z abstynencją. Na szczęście było łatwiej niż się spodziewałam, ciąża jednak stawia do pionuCzasem tylko u męża zmoczę język jak sobie naleje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 17:57
-
Witajcie dziewczyny!
Wróciłam z połówkowego - Jest dziewczynka Baśkawszystko w porządku. Mała waży 370g
Serduszko przepływy prawidłowe, Karmiona dobrze, leży główką w dół i pępowina trójnaczyniowa czy jakoś tak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 15:42
Madzialena90, baassiia, Est, M+M+?, ryjkek, Karolina@, Tunia.a, A.Kasia, skowroneczka87, Karka, edyś, kateee, Martita88, d'nusia, Kate84, Hannia123, aleksandrazz, Kajola, Magda lena lubią tę wiadomość