❤️ Marcowe Mamusie 2022 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam się z wami serdecznie. Jeszcze nie mogę uwierzyć, że po wielu latach starań udało mi się przejść na fioletową stronę mocy 😃. Dziś mamy 5tydzień i 3dzień ciąży. Pierwszy transfer okazał się być szczęśliwym. Pozdrawiam wszystkie ciężarówki🥰
Kajucha95, K&K, Księgowa, Caro, Bąblinka, I am waiting for a miracle lubią tę wiadomość
ssylwiuska -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry, nieśmiało się witam na fioletowej stronie
Dzisiaj jest mój 16dpo i na teście piękny soczysty plusik . Obym tu z Wami została do 28 MarcaMea, Kajucha95, Księgowa, Caro, K&K, I am waiting for a miracle, Iskra444, Axon, Lucy91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Majetta nawet nie wiem co napisać 😭😭 bardzo mi przykro 😢 ile czasu masz czekać aż krwawienie samo nastąpi? Nie dostałaś żadnych leków, żeby to przyspieszyć. Przepraszam, że tak pytam ale dziwna sytuacja, myślałam że nie można w takie sytuacji zostawić zarodka, żeby nie doszło do jakiś powikłań u Ciebie
-
Majetta strasznie mi przykro, ale nie chcesz sprawdzić jeszcze na innym USG? 😔Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
K&K wrote:Majetta nawet nie wiem co napisać 😭😭 bardzo mi przykro 😢 ile czasu masz czekać aż krwawienie samo nastąpi? Nie dostałaś żadnych leków, żeby to przyspieszyć. Przepraszam, że tak pytam ale dziwna sytuacja, myślałam że nie można w takie sytuacji zostawić zarodka, żeby nie doszło do jakiś powikłań u Ciebie
Mam odczekać około tygodnia, poczekam do nd i w pn pójdę do szpitala po leki. Przy tak młódek ciąży to najpierw się czeka na krwawienie, potem dochodzą leki i potem jest łyżeczkowanie jeśli potrzeba.
Co do czekania na inne usg, w szpitalu przez zabiegiem robią, mój lekarz długo mnie badał i długo szukał serduszka ale niestety tak bywa, mówił, ze nie podoba mu się również pęcherzyk i wg niego poronienie to kwestia dni i mi tłumaczył ze dla mnie lepiej ze teraz a nie później - ja to wszystko wiem ale serce mi pękło tam07/2017 💕 Misia
07/2021 💔7tc Aniołek
04/2022💕Gaja 🌈 -
Ja mam takie może głupie pytanie 🤦♀️ stosuje luteinę dopochwową dwa razy dziennie i zastanawiam się jak to pogodzić z sexami 😅 w sensie jeśli zaaplikuje ją na noc, to lepiej dać ją po stosunku czy przed?
-
U mnie dobre wieści po dzisiejszej wizycie (jednak nie byłam w poniedziałek).
Nasz Bąbelek rośnie prawidłowo jak na 6 tydzień, mamy serduszko i prawidłowe tętno 😊
Dzisiejszy przyrost bety nie był w normie i Pani dr powiedziała że u mnie to bardzo indywidualna kwestia. Już nie będę robiła bety. Mamy opierać się tylko na USG. Za tydzień, przed urlopem zrobię kontrolne USGbabydust1, Kajucha95, K&K, Księgowa, Bąblinka, Caro, I am waiting for a miracle, Norka01, Axon lubią tę wiadomość