❤️ Marcowe Mamusie 2022 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
soprecious wrote:Wrocilam do domu i przespałam 2 godziny, a teraz mnie dopiero ściska w żołądku. Cukrzycę mam na pewno bo w moczu wyszedł cukier.
Caro jak u Ciebie dzisiaj? Plamienia trochę ustąpiły? Może się krwiak ewakulowal juz 🤞🤞 kiedy kolejna wizyta??
A co do toxo to chyba jest to najbardziej szkodliwy dla biednych zwierzaków mit ciążowy w sensie nie ze nie można się toxo zarazić od kota bo teoretycznie można ale szanse są jak 1:100000, najczęściej toxo jednak ludzie zarażają się przez niemyte warzywa i owoce i to na to na prawdę trzeba uważać. -
A z innej beczki dostałam dzisiaj wyniki badania NIPT i melduję że spodziewamy się zdrowej (genetycznie) Córeczki 💗✨
Będzie mała Maya ☺️ mąż jest w niebo wzięty bo bardzo chcial córeczkęplinka2017, Hekate42, Caro, Norka01, K&K, Maggy_88, Patrycja3791, Malweczka, Titanickova, Maggia, Malinowa98 lubią tę wiadomość
-
Wojcinka wrote:A z innej beczki dostałam dzisiaj wyniki badania NIPT i melduję że spodziewamy się zdrowej (genetycznie) Córeczki 💗✨
Będzie mała Maya ☺️ mąż jest w niebo wzięty bo bardzo chcial córeczkę
Gratuluję!
Wojcinka lubi tę wiadomość
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
Wojcinka wrote:A z innej beczki dostałam dzisiaj wyniki badania NIPT i melduję że spodziewamy się zdrowej (genetycznie) Córeczki 💗✨
Będzie mała Maya ☺️ mąż jest w niebo wzięty bo bardzo chcial córeczkę
Cudowne wieści!! Córeczka ❤️❤️ Gratulacje! Piękne imię ❤️ A u mnie aktualnie plamienie brązowe. Krew była jedynie wczoraj rano przy korzystaniu z toalety. Potem brązowe i tak nadal. Wizyt mam w przyszłym tygodniu we wtorek. Mam nadzieję, że właśnie ten krwiak się ewakuuje, powoli. Bez gwałtownych krwawień. I że na wizycie będą w miarę dobre wieści.. już tak daleko jesteśmy, że nie wyobrażam sobie straty.Wojcinka lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro wrote:Cudowne wieści!! Córeczka ❤️❤️ Gratulacje! Piękne imię ❤️ A u mnie aktualnie plamienie brązowe. Krew była jedynie wczoraj rano przy korzystaniu z toalety. Potem brązowe i tak nadal. Wizyt mam w przyszłym tygodniu we wtorek. Mam nadzieję, że właśnie ten krwiak się ewakuuje, powoli. Bez gwałtownych krwawień. I że na wizycie będą w miarę dobre wieści.. już tak daleko jesteśmy, że nie wyobrażam sobie straty.
-
Caro wrote:Cudowne wieści!! Córeczka ❤️❤️ Gratulacje! Piękne imię ❤️ A u mnie aktualnie plamienie brązowe. Krew była jedynie wczoraj rano przy korzystaniu z toalety. Potem brązowe i tak nadal. Wizyt mam w przyszłym tygodniu we wtorek. Mam nadzieję, że właśnie ten krwiak się ewakuuje, powoli. Bez gwałtownych krwawień. I że na wizycie będą w miarę dobre wieści.. już tak daleko jesteśmy, że nie wyobrażam sobie straty.
Maggy_88 lubi tę wiadomość
-
Wojcinka, gratuluję! Super wiadomość!
Caro, musi być dobrze! Te krwiaki to jakaś zmora jest!
Soprecious, będzie dobrze tylko nie stresuj się. Różni są ludzie ale jak ktoś robi akcje kobiecie w ciazy to taki pracodawca powinien ponieść konsekwencje nawet po to żeby kolejne kobiety tego nie przeżywały.
Ja też raz lepiej się czuje raz gorzej często kiepsko mi się pracuje, ale na macierzyński to dopiero będę mogła iść chyba od marca bo mam 3 tyg wakacji. Nie wiem jak to wygląda ze zwolnieniami wcześniej, z tego co słyszałam po rodzinie to w Polsce lekarze łatwiej wydają zwolnienia.
Ja mieszkam poza Polską ale mamy plan w przyszłym roku wrócić na stałe, a ogólnie jestem z Warszawy.
-
soprecious wrote:Od dwóch godzin boli mnie podbrzusze. Nie wiem czy to przez ten stres czy coś się dzieje.
-
Cześć dziewczyny. Chciałam dołączyć do forum 😉 jutro zaczynam 15tc 😌 życzę Wam wszystkim samych dobrych chwil i dużo zdrówka 🤞🤞🤞
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2021, 19:50
Norka01, Patrycja3791, Maggy_88, Caro, Malinowa98, Wojcinka lubią tę wiadomość
87'
PCOS,IO, niedoczynność tarczycy
2019 3xIUI
01.2020 transfer [*]7tc
06.2020 transfer [*]5tc
14.06 transfer
23.08 wyniki zdrowa dziewczynka❤ -
Mi za to od 3dni jest tak słabo, że cały czas prawie leżę,bo nie mam siły. Samolot gorszy niż po procentach 🤦♀️
-
Alexis1987, super im więcej nas tym lepiej
Chyba to taki ciezki okres przejściowy, powiem wam że dzisiaj to nic mi w pracy nie wychodziło, staram się nie denerwować ale czasami nie da rady. Czego się nie dotknelam to klapa. Zamknęłam laptopa i nie chce już myśleć o tym.
Za to z dobrych wiadomości to za 2 tyg mam prenatalne ale chyba nie zdecyduje się na nifty.
Za to myślę żeby się zapisać na zdjęcia 5D po 14 tygodniu.