Marcowe mamy 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dorjana wrote:U mnie wcześniej robili krew i usg w tym samym dniu a później czekało sie na telefon.
Osobiście nie znoszę tego czekania na telefon. Dla mnie to za bardzo stresujące
Obecnie zmienili procedurę i teraz jest pappa a tydzień później usg.
Wydaje mi się to lepszym rozwiązaniem, ciekawa jestem jak to udźwignę emocjonalnie???
Czy emocje też będą tak ekstremalne?
W nocy nie mogłam spać i przeglądałam torebki - w sensie torby takie big które pomieszczą te wszystkie gadżety dziecięce
Przez ostatnie 3 lata ciągle chodzę z torbą od wózka na ramieniu.
Wiem, wiem... słabe to ale ze mnie taka minimalistka.
Możecie polecić jakieś torby ?? chcialabym aby miała dużo kieszonek bo ta moja to był jeden wielki worek, zero organizacji itp. strasznie mnie to irytowało, a dodatkowe mini organizery to jednak troszkę w niej latały.
Ja polecam torby skip hop. Ja mam duo special edition i ją uwielbiam 😊 użytkujemy ponad 2 lata i nadal wyglada super a przeszła wieeeeleDorjana lubi tę wiadomość
-
Dorjana wrote:U mnie wcześniej robili krew i usg w tym samym dniu a później czekało sie na telefon.
Osobiście nie znoszę tego czekania na telefon. Dla mnie to za bardzo stresujące
Obecnie zmienili procedurę i teraz jest pappa a tydzień później usg.
Wydaje mi się to lepszym rozwiązaniem, ciekawa jestem jak to udźwignę emocjonalnie???
Czy emocje też będą tak ekstremalne?
W nocy nie mogłam spać i przeglądałam torebki - w sensie torby takie big które pomieszczą te wszystkie gadżety dziecięce
Przez ostatnie 3 lata ciągle chodzę z torbą od wózka na ramieniu.
Wiem, wiem... słabe to ale ze mnie taka minimalistka.
Możecie polecić jakieś torby ?? chcialabym aby miała dużo kieszonek bo ta moja to był jeden wielki worek, zero organizacji itp. strasznie mnie to irytowało, a dodatkowe mini organizery to jednak troszkę w niej latały.Dorjana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My się zdecydowaliśmy na NIFTY w końcu dla świetego spokoju. Usg mam 21.08 i chciałabym mieć już wyniki NIFTY ale czeka się do 10 dni roboczych chyba pójdę jutro to będzie 10+5 ale jest napisane ze NIFTY można robić od 10
Tygodnia czyli zakładam ze skończone 10 tyg jest ok?
Makt lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
NIFTY pro które wykrywa więcej potencjalnych wad generycznych kosztuje 2300 zł tam gdzie robię. Wiem ze sporo ale zadręczam się już od tygodni tym testem i stwierdziłam ze nie chce potem żałować w razie czego. Chociaż w pierwszej ciąży robiłam tylko pappa i było ok. Nie wiem dlaczego teraz złapałam taka schize
-
Dziewczyny takie pytanie. Jakiej firmy macie telefony i czy jestescie zadowolone i czy maja duza pamięć? Przymierzam sie do kupna dwoch nowych dla mnie i męża zeby mieściły duzo zdjęc i byly w miare łatwe w obsłudze. Pomożecie cos wybrac? Bede brac z plusa
2021.05.05 crio blastki 4BB
5dpt bhcg 20,52; 7dpt bhcg 48,18; 9dpt bhcg 189,84; 13dpt bhcg 1726; 14dpt usg mamy pecherzyk ciazowy
21dpt bhcg 20544,47 mIU/ml prog 12,87
2021.05.29 (23dpt) usg mamy serduszko❤
2021.06.15 usg dzidzia ma 2cm❤
2021.07.08 usg dzidzia ma 6cm❤
2021.08.05 usg dziewczynka 150g❤
2021.09.03 usg ważę juz 330g❤
2021.10.03 usg ważę 700g❤
2021.12.22 usg ważę 2,8kg❤
2022.01.10 3780g 53cm Ewelinka porod cc
Mamy jeszcze 4❄❄❄❄
2021.04.06 transfer blastki 4AB, 9dpt bhcg 0
2020.03.19 Ania 52cm, 3680g
2019.07.29 dzidzia 0,3cm ❤
11dpt bhcg 959, 9dpt bhcg 354, 7dpt bhcg 81,76
2019.07.08 FET 4AA godz 14:00 (EG)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tez mam krew i usg tego samego dnia, a pozniej czeka sie na telefon. Na pewno bedzie to moje najdluzsze czekanie na telefon w zyciu, ale mi takie rozwiazanie jest na reke, bo mam od siebie do tego gabinetu ponad 80 km, nie usmiecha mi sie jezdzic po kilka razy.
Kate - ja mam Iphone’a 6s, kupilam go w mega promocyjnej cenie i nie zamienie na zaden inny. Bardzo duzo uzywam telefonu i to pierwszy, ktory wcale sie nie zacina, a mialam chyba juz wszystkie marki.Makt lubi tę wiadomość
-
Ja chce jak najdłużej, oczywiście jeśli wszystko będzie ok. Poprzednio pracowałam prawie do końca (3 tyg przed porodem wzięłam zwolnienie) i nie żałuje ze tak długo pracowałam. Teraz jak będę się dobrze czuć to chciałabym podobnie ale czas pokaże