Marcowe mamy 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
talku wrote:Czy komuś już skończyły się mdłości?
Bo nie wiem ile jeszcze mam odliczać 🙃
Chociaż Natalia pisała że jej się zaczynają.
Dzisiaj mam tak fatalny dzień. Od rana do wieczora 🤢🤢🤢 jestem tym wykończona fizycznie i psychicznie. A zdarza Wam się zmusić do wymiotów żeby sobie ulżyć? Ja już nie wiem co mam ze sobą zrobić 😔
Katy, a jak Twoje zatrucie? Ustąpiły wymioty?
31.01-1 IUI 🙁
25.02- 2IUI🙁
06.05- początek przygotowań do IVF
19.06 punkcja: 11 oocytów, 7 dojrzałych, 7 zarodków
22.06 transfer dwóch 3-dniowych zarodków (8A/B i 10A),
1 ❄️ -
Olalasz wrote:No niestety. Mdłości są. Mam lepsze i gorsze dni w tym temacie. U mnie mdłości są umiarkowane i utrzymują się cały dzień.
23.03.2015-aniołek 9tc
22.03.2020-widzimy się na świecie 💕
Synek 💙💙💙 -
Sweetmalenka - niestety zdarza sie tez w druga strone Nasi przyjaciele mieli miec chlopca, juz bylo wybrane imie, zaczeli kupowac rzeczy, a w 6 miesiacu okazalo sie, ze to jednak dziewczynka. Podobno jesli lekarz nie ma zbyt dobrego sprzetu latwo pomylic siusiaka z wyrostkiem plciowym.
-
Cześć Dziewczyny, mam dzisiaj w końcu kolejne USG, po prawie trzech tygodniach, uf. Powiedzcie mi czy na tym etapie będzie jeszcze przez pochwę czy już przez brzuszek? Proszę o kciuki
Makt, kate2friend lubią tę wiadomość
PCOS, MTHFR, PAI-1, hiperprolaktynemia.
M - fragmentacja DNA
🔸2018 - 3 x IUI cb
🔸01.2019 - 1 IVF FAMSI długi protokół, hiperka. 25.02 pick-up 4 kumulusy, 2 oocyty -> 1❄️ (4BC). 03.04 FET. 10dpt beta 0,1.
🔸04.2019 - 2 IVF FAMSI długi protokół. 24.05 pick-up 10 kumulusów, 7 oocytów -> 6 ❄️ 😍
27.06 FET 3AB i 3BB. 5dpt beta 28. 7dpt beta 77. 11dpt beta 258. 14dpt beta 945. 21dpt beta 14561, są dwa pęcherzyki. 28dpt mamy ❤️❤️. 17t4d będzie parka!
24.02.2020 Nasze skarby są już z nami! 🥰
"Kiedy coś uparcie gaśnie, zaufaj iskierce nadziei" -
nick nieaktualnyNasi znajomi tez oczekiwali syna, date mieli podobna do naszej i jaka niespodzianka gdy urodzila im sie cora 😂 Takze wcale nie prawda ze jak stwierdzony chlopak to juz na bank bo mozna pomylisc z pepowina miedzy nogami itd chociaz ja uwazam ze jesli jest dobry sprzet i dobry lekarz to juz ok 20 tc powinien stwierdzic plec bez pomylek. Moi lekarze tez nie zgaduja wiec pewnie sie dowiem dosc pozno, ale jakos mnie az tak to nie interesuje.
Dorjana a twoje dzieci marza o kolejnym dziecku? Bo moje nie marza 😂 Nastarszej to jakby dac wybor to by jedynaczka zostala 😂 -
Iriiska, Katy trzymamy kciuki 😘✊
Przynieście tutaj dobre wieści i piękne fotki
I nie wiem kiedy jest przez brzuch. Wydaje mi się, że około 10-11 tygodnia ale to zależy od sprzętu i od lekarza. Koleżanka mówiła, że jej pierwsze jak robił przez brzuch to coś mu nie pasowało i sprawdzał przez pochwę żeby mieć pewności że jest ok .iriiska lubi tę wiadomość
-
KolendrA wrote:Dziewczyny pytałam wczoraj ale jakoś nikt nie odpowiedział Ile płacicie za usg prenatalne i test Pappa?
Kolendra może nikt nie odpisał bo już tydzień temu o tym pisałyśmy ☺️
Ale nie wiem czy się do tego dokopiesz.
Ja robię w Krakowie i płace łącznie 400 złMakt lubi tę wiadomość
-
Ja pamiętam, że w tamtej ciąży tylko raz miałam usg przezpochwowe na wizycie serduszkowej w 8 tc. Kolejne w 12 już miałam przez brzuch, ale dr mówiła, że jak będzie źle widać to zrobi też przez pochwę. Ciekawe w sumie jak teraz w 10 tc mi zrobi
iriiska lubi tę wiadomość
-
talku wrote:Czy komuś już skończyły się mdłości?
Bo nie wiem ile jeszcze mam odliczać 🙃
Chociaż Natalia pisała że jej się zaczynają.
Dzisiaj mam tak fatalny dzień. Od rana do wieczora 🤢🤢🤢 jestem tym wykończona fizycznie i psychicznie. A zdarza Wam się zmusić do wymiotów żeby sobie ulżyć? Ja już nie wiem co mam ze sobą zrobić 😔
Katy, a jak Twoje zatrucie? Ustąpiły wymioty?talku, iriiska, Makt lubią tę wiadomość
-
talku wrote:A to ginekolog Wam daje patrzeć na maluszka jak robi USG? Czy same o to prosicie?
Mój nie pokazuje nic. Tylko mówił, że wszystko w porządku i drukował zdjęcie.
A kiedy idziecie pierwszy raz z facetami? W ogóle będziecie z nimi chodzić?
Ja patrzę zawsze, monitor jest lekko przekręcony i wszystko widać nie dam inaczej podglądać maluszków! upomnij się u Twojego doktorka
PCOS, MTHFR, PAI-1, hiperprolaktynemia.
M - fragmentacja DNA
🔸2018 - 3 x IUI cb
🔸01.2019 - 1 IVF FAMSI długi protokół, hiperka. 25.02 pick-up 4 kumulusy, 2 oocyty -> 1❄️ (4BC). 03.04 FET. 10dpt beta 0,1.
🔸04.2019 - 2 IVF FAMSI długi protokół. 24.05 pick-up 10 kumulusów, 7 oocytów -> 6 ❄️ 😍
27.06 FET 3AB i 3BB. 5dpt beta 28. 7dpt beta 77. 11dpt beta 258. 14dpt beta 945. 21dpt beta 14561, są dwa pęcherzyki. 28dpt mamy ❤️❤️. 17t4d będzie parka!
24.02.2020 Nasze skarby są już z nami! 🥰
"Kiedy coś uparcie gaśnie, zaufaj iskierce nadziei" -
Kolendra - ja place 580 zl w Warszawie.
Talku - u mojego ginekologa sa dwa monitory. Jeden dla niego, drugi dla mnie, wiec wszystko widze na zywo. U poprzednich ginekologow, do ktorych chodzilam tez tak bylo, myslalam, ze to standard 🙈
Ja już bylam z mezem na tej pierwszej wizycie, na ktorej zakladali mi karte ciazy i zamierzam chodzic z nim na kazda kolejna -
Mój ginekolog ma na ścianie telewizor, jak robi iść to pięknie wszystko widać i zawsze wszystko pokazuje. W ostatniej ciąży mąż kilka razy był że mną, teraz to nie wiem bo wizyty popołudniu A nie ma kto zostać z młodszą.
Za dziewczyny które mają wizyty trzymam kciuki
[*] 27.09.2014 (8tc)