Marcowe mamy 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU nas tez monitor i zawsze widac Zawsze tez chodzilam sama, tylko prenatalne i polowkowe razem. Ja juz czekam na wizyte oj poczekam sobie cos czuje. To tez mnie denerwuje ze mimo terminu kolejka.
Serio mierza brzuch centymetrem? O matko faktycznie jakies przedpotopowe metody. Dziwne niby kraj rozwiniety! Nawet a Austrii nie mierza brzucha 😂 -
Mój lekarz nie robi usg. Chodzimy do niego razem (o ile będzie możliwość zostawienia dzieciaków z dziadkami) bo większość tak robi u niego. W pierwszej i drugiej ciąży do pierwszych problemów chodziłam sama. Jak zaczęło się sypać chodziliśmy razem i tak zostało. Z resztą mój lekarz zajmuje się głównie trudnymi przypadkami, niepłodnością więc rzadko panie przychodzą same.
Na USG też chodzimy razem w miarę możliwości. U mnie to w ogóle czad z tego co widzę bo ekran ma lekarz, drugi ja a trzeci mąż
Ja dzisiaj będę dzwonić do luxmedu czy mój doktorek robi usg na nfz. Ciekawe czy mogę pójść do niego skoro to on wystawił mi skierowanie
U mnie usg 150zł a pappa nie wiem. Mam skierowanie chyba na oba ale pappy i tak nie będę robić.
No i muszę umówić się na Sanco tylko ja bym chciała rozszerzony a mąż podstawowy i nie wiem jak to rozwiązać. Czy znowu konsultować się z prowadzącym 🤔Tp 26/27.04.2021
10.2019 Aniołek 18tc
02.2018 Synek
12.2016 Aniołek 24tc
09.2014 Córeczka -
nick nieaktualnyJa juz po. Dzidzia jednak 8+3 czyli tak jak z owulacji wychodzi Termin na 22 marca. Nie dostalam fotki
A ja waze 47 kg 😀Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2019, 12:38
syllwia91, Katy, dory, talku, Auricomka, kate2friend lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja nawet nie pomyślałam żeby brać swojego na te pierwsze badania, od początku jakoś mówiliśmy ze pojedzie ze mną dopiero na prenatalne u mnie ginekolog ma dwa monitory wiec wszystko widzę, nigdy się nie spieszy na badaniach wiec wszystko dokładnie mi pokazuje i opowiada, byłam w szoku ze moze być aż tyle widać na badaniu na tak wczesnym etapie zdjęcia z usg dostaje 4 teraz na jednym mam złapane same nóżki i dupcie i na maxa to zdjęcie mnie cieszy
Auricomka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KolendrA wrote:Dziewczyny pytałam wczoraj ale jakoś nikt nie odpowiedział Ile płacicie za usg prenatalne i test Pappa?
31.01-1 IUI 🙁
25.02- 2IUI🙁
06.05- początek przygotowań do IVF
19.06 punkcja: 11 oocytów, 7 dojrzałych, 7 zarodków
22.06 transfer dwóch 3-dniowych zarodków (8A/B i 10A),
1 ❄️ -
talku wrote:A to ginekolog Wam daje patrzeć na maluszka jak robi USG? Czy same o to prosicie?
Mój nie pokazuje nic. Tylko mówił, że wszystko w porządku i drukował zdjęcie.
A kiedy idziecie pierwszy raz z facetami? W ogóle będziecie z nimi chodzić?talku lubi tę wiadomość
31.01-1 IUI 🙁
25.02- 2IUI🙁
1 ❄️ -
Natalia05 wrote:Dziewczyny ale my niskie jestesmy 😀 Moja 14 letnia corka juz ma prawie 170 cm 60 kg i 2 rozmiary wieksza stope 😂
31.01-1 IUI 🙁
25.02- 2IUI🙁
1 ❄️ -
Ja mam 172 więc chyba średnia jestem
😜
Jak byłam w podstawówce to marzyłam by zawodowo grać w kosza lub siatkę
... Ale przestałam rosnąć i zmieniłam marzenia
🙉🙈🙊
Czy was tez dosiega stres związany z prenatalnymi???
Bo mnie tak od czasu do czasu dołek łapie... Ostatnio nawet oglądałam głupi film SF i tak były płody zdeformowane (prawdę mówiąc nie wiedziałam że takie akcje w tym serialu maja miejsce)
Kobieta urodziła dziecko z olbrzymim obustronnym rozszczepem...
Ależ się poryczalam
😭😭😭😭
Kurcze szkoda że nie ma recepty na cudownego zdrowego dzidziusia
🤔
Ostatnio nawet pisalyscie o swoich staraniach i walce o zajście w ciążę.
Ja w każdą ciążę zaszlam bez problemu, może dlatego później nam zawsze coś po drodze wyskakuje???Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2019, 15:43