Marcowe mamy 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMia ❤️ wrote:No nie ma lepszych wiadomości! 😍
Panorama to jak sanco czy harmony. No swoje kosztuje. My wzięliśmy te rozszerzona wersję za 2750 😐Ja robiłam że względu na wiek i spokój ducha bo jak widzę po sobie nic nigdy mnie nie stresowalo tak jak ta ciąża. Ale teraz już będzie lepiej ❤️Mia ❤️ lubi tę wiadomość
-
Gratuluję wszystkich wizyt!
Ja mam na razie +1 kg od początkowej wagi, ale coś mam wrażenie, że właśnie mi się zaczyna przybieranie... niestetyJakoś myślałam, że w ciąży każdy kilogram będę przyjmowała z radością, a muszę przyznać, że ciężko mi się przyzwyczaić do myśli, że teraz będę tyć i tyć. No ale cóż, takie uroki
Agulkowa, kate2friend lubią tę wiadomość
-
Ja mam na razie 2 kg na plusie, a w poprzedniej ciąży było w sumie już +5 kg na tym etapie, więc liczę, że tym razem bilans końcowy będzie lepszy, niż ostatnio - wtedy przytyłam aż 24 kg, wyglądałam OKROPNIE, choć fakt, wszystko ładnie co do kilograma zgubiłam karmiąc piersią. Może przez to, że tyle biegam przy synku to tak szybko te kilogramy nie idą w górę, bo jem sporo.
-
nick nieaktualny
-
kate2friend wrote:
kate2friend lubi tę wiadomość
31.01-1 IUI 🙁
25.02- 2IUI🙁
06.05- początek przygotowań do IVF
19.06 punkcja: 11 oocytów, 7 dojrzałych, 7 zarodków
22.06 transfer dwóch 3-dniowych zarodków (8A/B i 10A),
1 ❄️ -
Mia ❤️ wrote:Dziewczyny! Mamy wyniki panoramy!
Potwierdziło się. Bedzie dziewczynka! Zdrowa!!❤️❤️❤️
Oboje plakalismy jak bobry 😍
Jaki kamień z serca, jutro wreszcie zaczynamy mówić że jesteśmy w ciąży 🥰A ile czekaliście na wynik?
Mia ❤️ lubi tę wiadomość
31.01-1 IUI 🙁
25.02- 2IUI🙁
1 ❄️ -
Dziewczyny, a ja odważyłam się kupić pierwszy kocyk
Obiecałam sobie, że kupię po wynikach Harmony, ale ponieważ musiałam je powtarzać, to zrobiłam zakup już teraz. A w niedzielę wybieram się na targi niemowlęce i też już mam upatrzone kilka rzeczy. Jutro mam wizytę u diabetologa. Mam nadzieję, że nie dostanę od razu insuliny. Od powrotu trzymam dietę, ale poranne cukry w granicach 90-96 wciąż.
iriiska, Katy, kate2friend, Elo lubią tę wiadomość
31.01-1 IUI 🙁
25.02- 2IUI🙁
1 ❄️ -
Gratulacje wspaniałych wieści! Brzuszki macie superowe. Ja chyba w końcu zaczynam dostrzegać swój. Jak włożyłam bardziej dopasowaną bluzkę to na jakiś 6 miesiąc wyglądałam 🤦 no grubo się czuję mimo że m 3kg na minusie. Ale teraz od wprowadzenia tej diety od dietetyka zjadam takie ilości że szybko chyba nadrobię
Z tymi imionami to chyba zależy od podejścia w konkretnej rodzinie. U nas raczej się nie powtarza i nie nadaje imion po kimś. A tak bardzo podoba mi się Alicja... A to moja najbliższa ciocia, siostra mojej mamy. I nie wiem jak ciocia by do tego podeszła ale moja mama jest bardzo sceptyczna. I nie wiem co wybierzemy ale chyba trzeba wybrać dość szybko bo odkąd córka dowiedziała się o siostrze to ciągle sypie propozycjami imion, głównie swoich koleżanek z przedszkolaAgulkowa, kate2friend lubią tę wiadomość
Tp 26/27.04.2021
10.2019 Aniołek 18tc
02.2018 Synek
12.2016 Aniołek 24tc
09.2014 Córeczka -
Mia ❤️ wrote:Dziękuję ❤️
10 dni roboczych. Miało być 2-3 tygodnie bo do Stanów leciała próbka ale była niespodzianka wcześniej😍
Gratulacje. ❤️ Ja dostałam już wyniki NIFTY PRO i również spodziewam się zdrowej dziewczynki. ❤️
White Innocent, Katy, Kazio14, iriiska, Makt, Olalasz, Natalia05, Gratka, Nikodemka, Auricomka, meetme, Jejku, kate2friend, KolendrA, amethyst, Mia ❤️, Agulkowa, Elo, talku, syllwia91, Dorjana lubią tę wiadomość
Córeczka 13.03.2020
Jest i on 💕 24.06.2021r.
Mutacja czynnika V Leiden hetero. -
Alunis wrote:Gratulacje. ❤️ Ja dostałam już wyniki NIFTY PRO i również spodziewam się zdrowej dziewczynki. ❤️
Jejku lubi tę wiadomość
31.01-1 IUI 🙁
25.02- 2IUI🙁
1 ❄️ -
Ja właśnie byłam w klinice u mojego doktorka na USG. Zdziwiłam się bo zrobił dopochwowo ale w gabinecie ma chyba tylko takie bo ciąż jako tako nie prowadzi. Ale dzięki temu udało się dwójkę razem zobaczyc, przytuleni
wszystko dobrze, szyjka 4 cm, serduszka biją i oczywiście z wrażenia zapomniałam zapytać o płeć
I ogolnie doktorek mi powiedział że to jest już moment żeby się zapisywać na szkołę rodzenia bo z terminami kiepsko bywa. Czas też żeby regularnie na wizytach była mierzona szyjka, po 16 tygodniu lubi się zacząć skracać. To tak informacje, przekazuje co wiem
Katy, amethyst, Nikodemka, Agulkowa, Gratka, KolendrA, Kazio14, White Innocent, Makt, Alunis, sucharek85, Mia ❤️, meetme, kate2friend, talku, Dorjana, Olalasz lubią tę wiadomość
PCOS, MTHFR, PAI-1, hiperprolaktynemia.
M - fragmentacja DNA
🔸2018 - 3 x IUIcb
🔸01.2019 - 1 IVF FAMSI długi protokół, hiperka. 25.02 pick-up 4 kumulusy, 2 oocyty -> 1❄️ (4BC). 03.04 FET. 10dpt beta 0,1.
🔸04.2019 - 2 IVF FAMSI długi protokół. 24.05 pick-up 10 kumulusów, 7 oocytów -> 6 ❄️ 😍
27.06 FET 3AB i 3BB. 5dpt beta 28. 7dpt beta 77. 11dpt beta 258. 14dpt beta 945. 21dpt beta 14561, są dwa pęcherzyki. 28dpt mamy ❤️❤️. 17t4d będzie parka!
24.02.2020 Nasze skarby są już z nami! 🥰
"Kiedy coś uparcie gaśnie, zaufaj iskierce nadziei" -
amethyst wrote:Alunis, gratki, powiedz, czy Ty wynik miałaś na maila? Po ilu dniach od badania?
Dostałam smsa, że wynik jest już dostępny online. Miałam dane do logowania. Czekałam 6 dni kalendarzowych, krew oddałam w czwartek, bardzo szybko, jestem pozytywnie zaskoczona i bardzo zdumiona, że jednak to dziewczynka, bo u mojego męża w rodzinie są sami faceci.
kate2friend, amethyst lubią tę wiadomość
Córeczka 13.03.2020
Jest i on 💕 24.06.2021r.
Mutacja czynnika V Leiden hetero.