Marcowe mamy 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratka - zajrzyj na elenstore.pl
Ja tez mam chrzciny w ostatni weekend pazdziernika i upatrzylam juz sobie od nich kiecke, wiazana pod biustem.Gratka, Makt lubią tę wiadomość
-
Ja na chrzciny ostatnio poszłam w leginsach, białej koszuli i marynarce.
Pomyliłam datę imprezy więc musiałam szybko coś wykombinować.
Ja mam małe dzikie dzieci więc bałam się ubierać sukienki ale przymierzalam też takie trapezowe (fajnie leżą i na długo starczaja) i bombke z poprzednich ciąż.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 18:52
Gratka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Co do picia to ja też mało pije a powinnam pić dużo wody ze względu na moja cukrzycę ciążową.Jak się zmuszę to wypije te 2,5 litra płynów
Też się zastanawiam co to jest za fałdka nad pępkiem ? -
A propo brzucha. Czy w miare wzrostu macicy i tego, ze jest coraz wyzej czujecie, ze brzuch staje sie twardszy? To chyba normalne?
-
A my byliśmy dziś na wizycie i chyba zostaje dziewczynka
jak to pani doktor określiła - nic nie majta między nogami wiec wychodzi ze dziewczynka
ale wiadomo ze do zweryfikowania jeszcze na połówkowych i pani doktor zaglądnie tez na kolejnej wizycie 28.10. Połówkowe mamy umówione na 14.11
a poza tym wszystko dobrze, dzidzia zdrowa, serce bije jak dzwon 😁 zapozowala dziś twarzyczka do nas wiec ma pierwszego selfika
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 19:51
syllwia91, Agulkowa, Natalia05, Katy, meetme, Mia ❤️, Gratka, Olalasz, MartaMarta, White Innocent, amethyst lubią tę wiadomość
19.03.2020 (39+0), CC, 13:35, 3335g, 54 cm
24.06.2022 (39+1), SN, 9:55, 2985g, 52 cm
2 IVF-9.07.19(20dc)-ET(2)-3.1.1
6dpt beta 12,37, prog 8,6;
15dpt (4+6)- GS 2,2 mm, YS 1,1 mm;
23dpt (6+0)- CRL 1,8 mm i ❤️
13.10.21(21dc)-FET(5)-S-bl2
+atosiban+encorton 7,5mg+Prograf+accofil
6 dpt beta 20,51
15 dpt (5+0)-GS 3,7 mm
21 dpt (5+6)-CRL 1,8 mm i ❤️
Pozostałe transfery:
•19.03.2019
•31.03.2021
•15.07.2021
•5.01.2024
skuteczności 33,33%
Amh 2019 1,35->2024 0,58
Nasza historia
-
Nikodemka wrote:A propo brzucha. Czy w miare wzrostu macicy i tego, ze jest coraz wyzej czujecie, ze brzuch staje sie twardszy? To chyba normalne?
Mój jest twardy mniej więcej na linii pępka. Tak jakby po bokach od tego pępka szczególnie
Makt, wspaniałe wieścipokaż fotkę
Makt lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNikodemka wrote:A propo brzucha. Czy w miare wzrostu macicy i tego, ze jest coraz wyzej czujecie, ze brzuch staje sie twardszy? To chyba normalne?
Raczej tak. Moge powiedziec z perspektywy osoby szczuplej, bo wiadomo ze jak ktos ma dodatkowe kg czy duzo tluszczyku na brzuchu to pewnie jest bardziej miekki.
Sylwia no ja nigdy faldy chyba nie mialam 🤣
A w ogole to ogladam sobie na yt lekarza gin z usa (mama 4 dzieci) ma taka serie "nie widzialam ze jetsem w ciazy" niesqmowite ile kobiet nie wie ze jest w ciazy i nagle przezywa porod znienacka! Serio nie wiem jak mozna nie wiedziec? Nie czuc? Nie widziec brzucha? Masakra 🙈
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMój nie wiem czy jest twardy.... Za to dzisiaj mnie często kłuję "tam na dole" zastanawiam się może mi się szyjka skraca.... I takie klocie... W sumie mam go codziennie prawie ale czasem raz na dzień a dzisiaj co jakiś czas...
I się zaczynam stresować 🙄 -
Też mam praktycznie cały czas twardy brzuch.
Aż teraz spojrzałam czy mam tą fałdkę... Nie mam 😂
Natalia ja też nie wiem jak to możliwe nie wiedzieć, że jest się w ciąży. Serio... Widziałam ten program na tlc ciąża z zaskoczenia czy coś takiego. No ja nie wierzę. Przecież ruchy czuć, kg zawsze dochodzą itp no kuwa nie wiem 😂😂😂syllwia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiecie co nie wiem, to musialy byc kobiety bardzo przy kosci i po prostu wziely ruchy za problemy gastryczne? Dzisiaj np w tym odcinku bylo ze robili jej test ciazowy z krwi w szpitalu i wyszedl negatywny. W marcu jej sie okres skonczyl, test byl latem a w grudniu urodzila w swojej lazience. Szok 🤣
No kurde tak piszecie teraz ze byscie chcialy sie dowiedziec w 7 miesiacu a test kiedy robilyscie? Ile dni przed okresem co 🤣
Mnie dzis boli brzuch, wczoraj sie przedzwigalam. I mloda ciagle chce mi po brzuchu skakac. Chyba czuje konkurencje 😏Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 20:49
-
Mia ❤️ wrote:A ja zapisałam się do szkoły rodzenia na 07/01 na żelazna w Warszawie. Pierwszy krok z głowy 😍😂
MartaMarta, Mia ❤️ lubią tę wiadomość
31.01-1 IUI 🙁
25.02- 2IUI🙁
06.05- początek przygotowań do IVF
19.06 punkcja: 11 oocytów, 7 dojrzałych, 7 zarodków
22.06 transfer dwóch 3-dniowych zarodków (8A/B i 10A),
1 ❄️