Marcowe mamy 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kurczaczki?!!! Ależ wy jesteście zajebiste
Każda ma piękna figure 😍😍😍
Ale wiecie mnie to rozwala wasz Porzadek, u mnie jest taki syf, przy lustrze w przedpokoju stoją 2 rowerki, 4 hulajnogi i rolki. W sypialni zawsze pranie mi się zbiera bo trzymam u siebie ciuszki dla wszystkich.
Ciagle coś się wala...
I moje dzieci które od rana tworzą arcydzieła w salonie.
Obecnie Ola pisze literki a my z tobim liście jesienne robimy.
Muszę sobie też strzelić fotosa, może w next week się uda 🙉🙈🙊
Natalia u ciebie to taka piłeczka - a mowią że piłeczki to chyba na chłopakaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2019, 14:10
-
Natalia05 wrote:Katy piekne wlosy 😍
Gratka my skonczylysny 16 tc a teraz zaczynamy 17 tc ❤️
Gubię się czasem z tym liczeniem. Tydzień temu klucilam się z moim który to miesiąc aż Internet poszedł w ruch 😂 -
Natalia no no zaskoczyłaś mnie tym zdjęciem 😂 w końcu 🎉🎉🎉 super brzucio a cory miną bezcenna. Świetna fota.
Katy kurcze ty to chyba nasza forumowa roszpunka zostaniesz. Pokaż włosy przed ścięciem. Brzuchol rośnie też fajnie.
To i ja wkleje swój...
Sorry też za brudne lustro 🙄😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2019, 13:28
Mia ❤️, Natalia05, Dorjana, Katy, talku, White Innocent, Gratka lubią tę wiadomość
-
Pieknie wszystkie wygladacie
Natalia - w zyciu bym nie powiedziala, ze za chwile bedziesz miala 4 dzieci! Marzenie wygladac tak po kilku ciazach. A dzidzia cudna 😍
To i ja sie ujawniam, mimo ze brzucha prawie nie ma :d
Agulkowa, Mia ❤️, Dorjana, Natalia05, Katy, White Innocent, Gratka lubią tę wiadomość
-
Piękne te nasze brzuszki. Teraz to będą rosły 😀 co do wagi i uwag lekarza, moim zdaniem powinien zwracać uwagę jeśli za dużo przybierze się, ja w 1 ciąży do 20 tyg przytulam tylko 1kg A i tak na koniec 41 tyg miałam +13, nawet wolę nie myśleć co by było gdybym zaczęła od razu tyć, staram się pilnować wagi, bo wiem że będzie ciężko ze zrzuceniem. Moja znajoma bardzo szybko tyła, ale też nie ograniczała się z jedzeniem. W połowie ciąży miała +8kg, lekarz dał jej do zrozumienia że trochę za szybko tyje i teraz jest mu wdzięczna, bo opanowała się z jedzeniem A i tak skończyła na +20
[*] 27.09.2014 (8tc) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mia, ja nie widzę zajęcia. Coś nie działa ten link.
Nikodemko, jakie piękne zdjęcie. Ja tam widzę że brzuszek ciążowy. Mógłabyś mieć całą ciążę fotki z rosnącym brzuchem w zmieniającej się scenerii takiego pięknego ogrodu, tylko później Ci zimno będzie 😉
Wszystkie brzuchy cudne 😍😍😍Agulkowa lubi tę wiadomość
-
talku wrote:Mia, ja nie widzę zajęcia. Coś nie działa ten link.
Nikodemko, jakie piękne zdjęcie. Ja tam widzę że brzuszek ciążowy. Mógłabyś mieć całą ciążę fotki z rosnącym brzuchem w zmieniającej się scenerii takiego pięknego ogrodu, tylko później Ci zimno będzie 😉
Wszystkie brzuchy cudne 😍😍😍 -
nick nieaktualny
-
Bralam tantum itd ale nie pomaga... dziś jest jeszcze gorzej. Ledwo co oddycham... tak zatyka gardlo. I zobaczyłam wydzieline na migdalach... super.
Ja ruchow tez nie wyczekuje. Czasem cos tam smyrnue, czy kopnie ale zganiam na jelita:p
Zaraz wyśle brzuch:p
-
Ja takie wyraźne ruchy poczułam idealnie w 19+0 i odrazu kulka wypchnięta widoczna gołym okiem wiec nie ma mowy o pomyłce, bardziej zszokowało mnie to ze dzisiaj miałam w nocy wyciek z piersi :o także trochę się dzieje :p
-
Ja ruchy poczułam wyjątkowo wcześnie, aż na początku sama sobie nie wierzyłam, że to "TO"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2019, 09:57
Katy, Natalia05, White Innocent, Nikodemka, Agulkowa, Gratka, Olalasz, Auricomka, talku, Dorjana lubią tę wiadomość