Marcowe mamy 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
słonykarmel wrote:dziewczyny, macie może czajnik z regulowaną temperaturą? możecie jakiś polecić? słyszałam, że przy dzieciach może się przydać
Xiaomi Mi Smart Kettlesama jeszcze nie mam, ale tylko czekam aż nasz się zepsuje żeby go wymienić
-
Dziewczyny, moja siostra podpisywała w ósmym miesiącu ciąży umowę kredytową na zakup chaty i w miesiąc musieli się ogarnąć, bo mieszkali w klitce na strychu u teściów. Dali radę, ale ja podziwialam ich spokój, bo generalnie mogli wszystko załatwić dużo wcześniej... 😂 Ale oni zawsze tak ze wszystkim na ostatnią chwilę. Kurczę, połówkowe mi dopiero na 15.11. zapisali, pewnie razem z White Innocent będę wizytowac. Umrę do tego czasu.
White Innocent lubi tę wiadomość
-
Ja nie widze problemu w kupowaniu uzywanych rzeczy. W ogole jestem mistrzynia wyszukiwania perelek w ciucholandach od kiedy pamietam, ale moj maz ma zupelnie inne podejscie. Na uzywany wozek czy lozeczko nic nie powiedzial, ale ubranka, otulacze itp. nie wchodza w gre i nie przegadam go. Chyba tesciowa mu wbila takie podejscie do glowy, bo sama zabrania swoim nastoletnim corkom ubierac sie na ciuchach
My zaczynamy totalnie od zera, bo nie mamy nic swojego. Wczesniej wynajmowalismy umeblowane mieszkania, a przez ostatnie 2 lata mieszkamy w moim pokoju z czasow liceum... Dla dziecka tez nic nie odziedziczymy, bo nie mamy po kim.
I finansowo byloby calkiem spoko, gdyby nie to, ze bralismy kredyt 2 lata temu, kiedy mielismy o wiele gorsza zdolnosc i dostalismy go jedynie na wartosc mieszkania bez wykonczenia 🙈 Ale ciii, juz nie marudze. Kazdy mowi, ze jak pojawia sie dziecko, to nagle wszystko sie uklada, wiec licze na to 😁talku lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nikodemka - i coś w tym jest, że wszystkim zaczyna się układać. Tak samo z finansami. Odkąd jestem mamą, mam wrażenie, że nasz budżet jest z gumy - kiedy potrzeba - zawsze znajdzie się jakiś grosz
Nikodemka lubi tę wiadomość
🌈 A. 2018
🎀 F. 2020
🖤 🖤 🖤 -
Dzięki dziewczyny za podpowiedzi odnośnie kremów. Patrzyłam ten Resibo fajne ma opinię itp ale kuźwa nie wiem gdzie go można kupić. Talku wiesz może czy jest dostępny w de?
Dermedic i revitalift jest dostępny w Rossmann także chyba dziś lub jutro skoczę. Muszę wypróbować co mi podpasuje do tej mojej twarzy...
To prawda z tą kasa. Niby jej nie ma a jak trzeba to zawsze się znajdzie 😂 -
Nikodemka bo tak jest.
Ja jak urodziłam synka to zostałam zasypana przez obcych ludzi. Dostaliśmy ubranka, lozeczko, pościele i dużo różnych cudów.
Pamiętam ze sama niewiele kupowałam, np: wózek bo chciałam mieć szary 😜
Mate bo uważam to za podstawę przy moich dzikusach, chuste i nosidlo, pieluchy wielorazowe...
Oczywiście jakieś ubranka wizytowe czy na specjalne okazje. Na szczęście u nas jest komis dziecięcy prowadzony przez starsze małżeństwo. Widać ze maja tam tylko ładne i zadbane ubranka z porządnych sklepów. -
90% naszej garderoby to rzeczy z ciucha 🙈 jak widzę ceny w sieciówkach to mi słabo 🤭
My sporo mamy po starszych dzieciach, może zapoluje na używane małe łóżeczko, może na gondolę do swojego wózka no i dostawkę dla starszaka. Za to fotelik chcę nowy porządny. Dobrze że żaden nam już nie został po poprzednich dzieciachTp 26/27.04.2021
10.2019 Aniołek 18tc
02.2018 Synek
12.2016 Aniołek 24tc
09.2014 Córeczka -
Ja też bardzo lubię resibo
ale wycofały ten krem nawilżający w zamian wprowadziły nowy lekki krem nawilżający. Ale oprócz tego jest krem odżywczy i miejski też super! 😁 W weekend na haslo ekocuda jest 20% zniżki. Z tego co wiem to wysyłają do Niemiex też. Kwestia ceny.
https://resibo.pl/produkt/69/resibo-lekki-krem-nawilzajacy-50mltalku, Agulkowa lubią tę wiadomość
-
Odebrałam wyniki badań. I w moczu mam bakterie bardzo liczne w polu widzenia. Wizyta w poniedziałek. Martwię się... A prosiłam o wymaz poprzednio na wizycie to dr stwierdziła że wszystko ok jest.
-
KolendrA wrote:Ja też bardzo lubię resibo
ale wycofały ten krem nawilżający w zamian wprowadziły nowy lekki krem nawilżający. Ale oprócz tego jest krem odżywczy i miejski też super! 😁 W weekend na haslo ekocuda jest 20% zniżki. Z tego co wiem to wysyłają do Niemiex też. Kwestia ceny.
https://resibo.pl/produkt/69/resibo-lekki-krem-nawilzajacy-50ml
Muszę poczekać jak będę jechać do pl lub ktoś będzie jechał do mnie ...a szkoda.
Przynajmniej stronę już dodalam do zakładek.
Dzięki dziewczyny -
syllwia91 wrote:Może dziewczyny faktycznie dzieć ale no nie wiem dziwne to było a ruchy czuje niżej dużo bo sama nie wiem. Byłam w szoku i nawet nie popatrzyłam na ten brzuch.
Dory ts skurcze Braxtona jakiegoś tam? A ile dziennie można ich mieć?
I w ogóle ja nie wiem jak to odróżnić ani nic 😲Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2019, 16:08
syllwia91 lubi tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:U nas pomijajac logistyke, to bedzie to najbardziej wykanczajacy finansowo czas i nie ukrywam, ze az lapie mnie stres na sama mysl jak my damy rade... Ale wlasnie taki przekorny jest los. Tyle czasu sie staralismy i nie wychodzilo, a udalo sie idealnie tak, ze te dwie rzeczy zbiegly sie w czasie. No, ale nie ma sytuacji bez wyjscia. Wazne, zeby byl kibel, materac i lodówka
ja szczerze zazdroszczę przeprowadzki. Uwielbiam tematy remontowe i urządzanie mieszkania
-
Kurcze, też mnie ten Resibo kusi od pewnego czasu, ale jakoś cena mnie zawsze trochę odstraszała
A ja z pytaniem - wiecie może, czy da się gdzieś sprawdzić, czy dany fotelik będzie kompatybilny z wózkiem? Czy to jest tak, że z grubsza każdy fotelik da się adapterem zamontować do każdego wózka?Mam upatrzony fotelik, który chcę kupić w okolicach grudnia, a teraz mam możliwość zakupienia używanego wózka i właśnie się głowię jak sprawdzić, czy ten fotelik będzie się dało zamontować na stelażu
syllwia91 lubi tę wiadomość