Marcowe mamy 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratka - pewnie lekarz zleci Ci zrobienie posiewu. Wlasnie czekam na wynik swojego.
Ja mam wizyte u nowego lekarza za 10 dni i juz przebieram nogami na sama mysl. Mam nadzieje, ze w koncu bedzie profesjonalnie i tak, jak powinno byc. 2 tygodnie pozniej mamy polowkowe, wiec naciesze sie widokiem malucha w najblizszym czasieNo i plec bedzie potwierdzona, to tez ekscytujace.
Gratka, amethyst lubią tę wiadomość
-
Gratka wrote:Odebrałam wyniki badań. I w moczu mam bakterie bardzo liczne w polu widzenia. Wizyta w poniedziałek. Martwię się... A prosiłam o wymaz poprzednio na wizycie to dr stwierdziła że wszystko ok jest.
syllwia91, Gratka lubią tę wiadomość
-
Ja mam za 11 dni wizytę i już mam taki stres czy wszystko dobrze czy rośnie dzidzia bo jakoś brzuch wolno rośnie. Wam przez miesiąc dużo urosl? Mi mąż mówi że jakoś słabo chociaż ja widzę że bardziej się zaokraglil. Tylko waga coś stoi w miejscu A jem na prawdę więcej
2021.05.05 crio blastki 4BB
5dpt bhcg 20,52; 7dpt bhcg 48,18; 9dpt bhcg 189,84; 13dpt bhcg 1726; 14dpt usg mamy pecherzyk ciazowy
21dpt bhcg 20544,47 mIU/ml prog 12,87
2021.05.29 (23dpt) usg mamy serduszko❤
2021.06.15 usg dzidzia ma 2cm❤
2021.07.08 usg dzidzia ma 6cm❤
2021.08.05 usg dziewczynka 150g❤
2021.09.03 usg ważę juz 330g❤
2021.10.03 usg ważę 700g❤
2021.12.22 usg ważę 2,8kg❤
2022.01.10 3780g 53cm Ewelinka porod cc
Mamy jeszcze 4❄❄❄❄
2021.04.06 transfer blastki 4AB, 9dpt bhcg 0
2020.03.19 Ania 52cm, 3680g
2019.07.29 dzidzia 0,3cm ❤
11dpt bhcg 959, 9dpt bhcg 354, 7dpt bhcg 81,76
2019.07.08 FET 4AA godz 14:00 (EG)
-
nick nieaktualnyJa mam wizytę 21, 24 mam polowkowe a 8 mam wizytę u lekarza polecanego w całym rze i znajoma jest nim zauroczona i chce go poznać więc zrobi mi takie usg też konkretne. Czyli jakby podwójne polowkowe haha ale na te 24 idę sama więc mąż będzie miał okaże 8. 11 zobaczyć synka w całej okazałości.
-
nick nieaktualnyGratka przerabialysmy ten temat i tak jak wyżej napisane tak ja napiszę co mi gin powiedział że warto zrobić posiew ale jeśli wszystko inne okej to nie ma się czym martwić. Jak posiew wyjdzie ujemny to żurawina jedynie może pomóc ale na mnie nie działa
Gratka lubi tę wiadomość
-
Co do zeczy używanych to ja łóżeczko kupywałam używanew 1 ciąży na olx dokupiłam tylko nowe materace i z tego łóżeczka będzie kożystac już moje 3 dziecko wózek też mam zamiar kupić na olx i leżaczek Bujaczek jak i matę edukacyjną mam zamiar upolować na olx .
-
Podczytuje Was caly dzien, ale cos nie miałam czasu pisac :p
Ja wozek tez na pewno uzywany kupie bo mam nadzieje, ze nie bede długo musiala korzystac z podwójnego:p
Szkoda, ze suwaczkow nie widać
Bylam dzisiaj z synkiem na szczepieniu, nie cierpie tego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2019, 18:53
-
Gratka wrote:Odebrałam wyniki badań. I w moczu mam bakterie bardzo liczne w polu widzenia. Wizyta w poniedziałek. Martwię się... A prosiłam o wymaz poprzednio na wizycie to dr stwierdziła że wszystko ok jest.
Ja mam ciagle,zrobiłam posiew czekam na wynik ale raczej antybiotyk mnie czeka -
Dzięki. To czekam cierpliwie do poniedziałku. Zobaczymy co mi powie.
Jeśli chodzi o brzuch to mam wrażenie że mi bardzo przez tydz. urósł. Nawet koleżanka mi dzisiaj mówiła że się zaokraglilam na brzuchu -
syllwia91 wrote:Ja mam wizytę 21, 24 mam polowkowe a 8 mam wizytę u lekarza polecanego w całym rze i znajoma jest nim zauroczona i chce go poznać więc zrobi mi takie usg też konkretne. Czyli jakby podwójne polowkowe haha ale na te 24 idę sama więc mąż będzie miał okaże 8. 11 zobaczyć synka w całej okazałości.
Sylwia, ja mam identyczny rozkład wizyt ☺️😊😊
Także będziemy razem wszystko przeżywaćsyllwia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi ostatnio tez dosc sporo urosl brzuch. Ale w pierwszej ciazy to mialam dlugo calkiem plasko, chyba po 20 dopiero zaczal rosnac. Ja tam sie akurat z tego cieszylam, chcialam sie czuc i wygladac jak najmniej ciazowo😀 Szybko tez doszlam do siebie, juz w miesiac po porodzie wrocilam do figury. Nawet seksy byly jakos 4 tygodnie po cc 🤣 Ach ta mlodosc 🙈
talku lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCo do wozka to tez kupie uzywany podwojny, bo nowy to jakies kosmiczne pieniadze kosztuje a wiecej dzieci juz nie planuje 😀
Reszte rzeczy mam po Emilce wiec luzik, moze elektryczny laktator kupie jak bede chciala kp hmm a sklaniam sie ze chyba przez jakis czas jednak kp pociagne mimo ze nie cierpie tego 🤦♀️
Jeszcze ktos pytal o wozki i foteliki, raczej wiekszosc pasuje z odpowiednimi adapterami. Jedynie slyszalam o stokke ze tam moze cos pod dziwnym katem sie ukladac ale stokke to w ogole specjalna firma 😀 -
Ja mam wizytę 23.10 w środę. Ale bez usg więc bez podglądania
połówkowe jakoś po 8.11 będą mi ustawiać.
Mi brzuch dość mocno wywaliło... Po dwóch tygodniach przerwy jak pójdę na zajęcia to już chyba każdy zauważy... To mi akurat nie przeszkadza, to już żadna tajemnica ale czuję się jak wieloryb 🙈 no i tyję. W tydzień prawie pół kilo
Jeśli chodzi o foteliki to większość pasuje do adapterów MaxiCosi. A większość wózków takie posiada. Do mojego wózka nie ma adapterów, mogę celować w ich fotelik ale nie wiem czy mają coś godnego polecenia na pasy. Ale z synkiem może dwa razy użyliśmy fotelika na stelażu więc nie będzie mi raczej żal tej opcji.Tp 26/27.04.2021
10.2019 Aniołek 18tc
02.2018 Synek
12.2016 Aniołek 24tc
09.2014 Córeczka -
ja mam usg 23.10 a wizyta dzień później, w sobotę pewnie pojadę na badania z krwi, czyli na razie chwila przerwy
aha, poszłam dzisiaj na budowę i nic nie zrobiłam, bo strasznie śmierdziało rozpuszczalnikiem... jutro chcę pójść to mąż mówi, że mogę co innego robić, np zamawiać coś, ale wiem, że jak nie pójdę się wszystko znów odwlecze