Marcowe mamy 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Przez Was, choc totalnie nic nigdy nie widze na usg, bede sie teraz dopatrywala czy to chlopiec czy dziewczynka Jest mi to obojetne, ale naleze do ciekawskich osob i chcialabym wiedziec wszystko tu i teraz. Choc przyznam, ze bedzie problem z imieniem dla chlopca
syllwia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wydziarana_mama wrote:O ile dobrze skumała tą teorie to wg mnie 2 dziewczyny
PCOS, MTHFR, PAI-1, hiperprolaktynemia.
M - fragmentacja DNA
🔸2018 - 3 x IUI cb
🔸01.2019 - 1 IVF FAMSI długi protokół, hiperka. 25.02 pick-up 4 kumulusy, 2 oocyty -> 1❄️ (4BC). 03.04 FET. 10dpt beta 0,1.
🔸04.2019 - 2 IVF FAMSI długi protokół. 24.05 pick-up 10 kumulusów, 7 oocytów -> 6 ❄️ 😍
27.06 FET 3AB i 3BB. 5dpt beta 28. 7dpt beta 77. 11dpt beta 258. 14dpt beta 945. 21dpt beta 14561, są dwa pęcherzyki. 28dpt mamy ❤️❤️. 17t4d będzie parka!
24.02.2020 Nasze skarby są już z nami! 🥰
"Kiedy coś uparcie gaśnie, zaufaj iskierce nadziei" -
Ja mam w domu parkę więc teoretycznie to też mi obojętne...
Choć prawde mówiąc liczyłam na bliźniaki płać bez znaczenia ale parka to zawsze najlepszy układ - tak co by bylo po równo.
Syn marzy o braciszku a Córka o siostrze
Z psychologicznego punktu widzenia jak bym miała wybierać to wolałabym jednak córeczkę.
Chyba poczułabym się spełniona i spokojniejsza.
(Teraz widze że nawet mój awatarek też wróży różowy kolorek hehehe... będzie zonk )
Bo ja czuję że to będzie chłopak ha ha ha
CO do imion to jakieś propozycje z poprzedniej ciąży jeszcze zostały... ale nie wiem kiedy do tematu przysiądę bo nie mam na to zupełnie czasu
Póki co pękam w szwach
Od rana ciągle jem.... nie wiem czy to ten upał czy co ??? ale jakas taka strasznie zmęczona jestem...
Upały na maxa... dla mnie nie do zniesienia... męczarnia z dwójką dzieci w bloku... wolę nie smażyć się na tym słońcu... dlatego na spontanie chyba pojedziemy na weekend nad morze. Tam jest zawsze chłodniej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2019, 12:49
-
syllwia91, Natalia05, Kiki, Dorjana, Nikodemka, Makt, Olalasz, White Innocent, talku, Katy, pineapple, kate2friend, wydziarana_mama, AniaK lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gratuluję kolejnych serduszek i udanych wizyt
I trzymam kciuki za Dziewczynę, która nie znalazła tu wsparcia, oby wszystko się ułożyło, może wróci...
Ja co do płci nie mam żadnych przewidywań. Czuję się w sumie jak w każdej ciąży. Córka chciałaby siostrę. Logistycznie łatwiej by było z chłopcem w kwestii wspólnego pokoju ale w sumie to chyba bez różnicy. Ja cały czas zastanawiam się czy robić NIFTY tak jak ostatnio (wtedy lrzy okazji pewność co do płci) ale muszę pomyśleć bo to jednak sporo kasy...Morwa lubi tę wiadomość
Tp 26/27.04.2021
10.2019 Aniołek 18tc
02.2018 Synek
12.2016 Aniołek 24tc
09.2014 Córeczka -
Dziewczyny wyszlam ze szpitala ;)serce bije jest ok ale musze sie baaaardzo oszczędzać uwazac itp do tego cukrzyca wiec skierowanie do poradni ale ogarne to )
Nikodemka, Kazio14, syllwia91, Dorjana, Olalasz, Imari, White Innocent, talku, Katy, pineapple, kate2friend, wydziarana_mama, Morwa lubią tę wiadomość
-
PannaB - teraz juz bedzie tylko lepiej, dzidzius jest silny!
Morwa - super, gratuluje! Teraz spanikuje jesli jutro nie zobacze serduszkaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2019, 13:30
Morwa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
PannaB bardzo się cieszę teraz dużo odpoczywaj.
Morwa, gratuluję serduszka
Nikodemko, jutro wizyta? O której? Czekamy
A ja ruszam zaraz do Krakowa. I to nie swoimi autem, bo je rozbiłam tylko jedziemy blablacarem... Boje się o moje mdłości. Żebym komuś w aucie nie zwymiotowała 😨
Nigdy nie jechałam z nikim blablacarem. Ale jest dużo szybciej niż busem. I to aż dwie godziny szybciej, więc się zdecydowaliśmy.Morwa lubi tę wiadomość
-
Szkoda, ze sie koleżanka usunela...
PannaB, no to teraz musisz na siebie uwazac
Morwa, gratulacje serduszka :p
Ja mam dzisiaj totalnie rozwalony dzien przezbzle samopoczucie dziecka, glownie leze z nim przy cycku bo nie ma na nic sily..Plus taki, ze sobie odpoczne, ale strasznie mi go szkoda
talku, to milej podrozy, bez przygod :p w ktora czesc Krakowa jedziesz? :pWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2019, 14:16
Morwa lubi tę wiadomość