Marcowe mamy 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
wydziarana_mama wrote:PannaB dużo spokoju teraz życzę ❤️ Morwa gratuluje! Dziewczyny nie boicie się wizyt w 5tygodniu? Tzn ze nie będzie serduszek i będzie większy stres? Mi się wydaje ze ciut za wcześnie. Ja jestem z Krakowa z Huty i upał tu nie samoloty nie wiem Talku po co się tu pchać 😂😂😂 ucieklabym najchętniej gdzieś do lasu na grzyby
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2019, 22:20
-
Natalia05 wrote:Hahah ja też kocham spać 😄 Na szczęście trafiają mi się dzieci które ze snem nocnym od urodzneia tez nie mają problemu 😊 Dzisiaj spałam z córką drzemke ponad godzine w dzień. Ale nie wiem czy to ciąża czy kwestia tej temperatury.
Dorjana myślę ze jest ok. Wieku lekarzy nawet nie określa wartości tętna przed 8-9 tygodniem, ważne ze jest obecne. -
nick nieaktualnyJa zawsze duzo spałam więc ciężko określić a teraz jestem na l4 więc śpię że hoho. Mój lekarz też nie mówił jakie jest tetno tylko ze bije i jest ok i prawidłowe rozmiary.
Nikodemko trzymam kciuki i ja też bym TAK zrobiła w sumie zrobiłam Hehe w sensie że wizyta musiałabyc już. -
nick nieaktualny
-
syllwia91 wrote:Mnie drażni moj mąż 😀 ale to chyba nie objaw ciążowy hahahaha. A tak serio mega mnie wysyfilo! Dramat!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2019, 00:58
-
Oj mnie mój też drażni ale to norma...choć muszę przyznać że zadziwiająco trzymam nerwy na wodzy
To pewnie efekt ciąży 😜
Tak samo miałam w ciąży z synkiem...jakis taki wewnętrzny spokój...
Przy córce byłam bardziej wybuchowa i emoskrajne emocje mną targaly -
Ja w pierwszej ciazy mialam wstret przed calowaniem sie z narzeczonym 😂
Ogolnie spiochem nie jestem, wole jak synek wstaje o 6 i idzie spac wczesniej wieczorem bo mam troche luzu :p Ale ostatnio drzemke w ciagu dnia musze z nim zaliczyc xd
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2019, 07:04
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Ja tak samo uwielbiam spać. Trafił mi się super egzemplarz , który od początku nie ma problemów ze spaniem. Późno chodzi spać, to fakt , ale wstaje około 10 rano, a w ciągu dnia potrafi mieć nawet 3h drzemki
Moja tez pozno chodzi spac ok 21-22. Próbowałam wczesniej kłaść to sie budziła ileś razy. Spala dłużej ale cos od kilku dni wstaje mi po 8 co mnie nie cieszy wcale 😂 Zwlaszcza ze ząbkuje i do pierwszej drzemki jest nieznośna...
Mnie tez drażnią ludzie momentami ale jakos przeważa spokoj wewnętrzny. Drażni mnie zapach piwa i papierosów 🤮
-
nick nieaktualnyJa też mam taki w wewnętrzny spokój a jestem mega panikara i aż mnie ten spokój dziwi. Jak coś się dzieje co powinnam się wkurzyc to mówię że mam w dupie i idę się położyć 😂 ciągle wmawiam sobie ze będzie dobrze bo generalnie jestem pesymistka i mówiłam ciągle że na bank będzie źle poronie itd i znajome, mąż kazali mi tak nie mówić tylko odwrotnie i tak mówię i jestem faktycznie spokojna a jak mnie napada atak paniki i zacznę coś czytać na Google to zaczynam sojiw mówić na głos że jest dobrze ze nie stracę 3 dziecka
-
Ja się dzisiaj pakskudnie czuję dziewczyny . Ledwo wyrabiam. Jakoś zlbrzuch mi dokucza., Nieodbrze mi jak cholera głowa boli . Cała noc mi łapy dretwialy . Strasznie się pocę i wogole dzisiaj chyba trochę pocieszenia potrzebuje bo jestem taka zmierzla była.
-
nick nieaktualny
-
Nikodema a ktory miałaś dpt? Ja wczoraj 18dpt i tez pecherzyk ciazowy widziałam 6mm. Za tydzien wizyta albo tez 6trgo zalezy co mi odpiszą z recepcji kiedy wolny termin. A bylo widac u Ciebie zolteczko czy sam pecjerzk? Bo u mnie gin ma slaby sprzet w gabinecie i nic nie widział wiecej. Dlatego teraz juz nie kazal przyjezdzac do kliniki tylko do swojego gina.
2021.05.05 crio blastki 4BB
5dpt bhcg 20,52; 7dpt bhcg 48,18; 9dpt bhcg 189,84; 13dpt bhcg 1726; 14dpt usg mamy pecherzyk ciazowy
21dpt bhcg 20544,47 mIU/ml prog 12,87
2021.05.29 (23dpt) usg mamy serduszko❤
2021.06.15 usg dzidzia ma 2cm❤
2021.07.08 usg dzidzia ma 6cm❤
2021.08.05 usg dziewczynka 150g❤
2021.09.03 usg ważę juz 330g❤
2021.10.03 usg ważę 700g❤
2021.12.22 usg ważę 2,8kg❤
2022.01.10 3780g 53cm Ewelinka porod cc
Mamy jeszcze 4❄❄❄❄
2021.04.06 transfer blastki 4AB, 9dpt bhcg 0
2020.03.19 Ania 52cm, 3680g
2019.07.29 dzidzia 0,3cm ❤
11dpt bhcg 959, 9dpt bhcg 354, 7dpt bhcg 81,76
2019.07.08 FET 4AA godz 14:00 (EG)
-
nick nieaktualnyDziewczyny mi w tej ciąży cały czas chce się spać i nie mam w ogóle energii.
A tu Młody chce biegać i siły ponad normę 🙈😢
Nie mogę patrzeć na mięso, na sama myśl robi mi się niedobrze. Za to mogłabym tonami pożerać pomidory z rukolą i owoce. I mówiłam wczoraj mężowi, że czuję, że będzie chłopak znowu 😁
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNieidealnaMama wrote:Dziewczyny mi w tej ciąży cały czas chce się spać i nie mam w ogóle energii.
A tu Młody chce biegać i siły ponad normę 🙈😢
Nie mogę patrzeć na mięso, na sama myśl robi mi się niedobrze. Za to mogłabym tonami pożerać pomidory z rukolą i owoce. I mówiłam wczoraj mężowi, że czuję, że będzie chłopak znowu 😁
A takie objawy to nie na dziewczynkę?
-
Auricomka wrote:Ja się dzisiaj pakskudnie czuję dziewczyny . Ledwo wyrabiam. Jakoś zlbrzuch mi dokucza., Nieodbrze mi jak cholera głowa boli . Cała noc mi łapy dretwialy . Strasznie się pocę i wogole dzisiaj chyba trochę pocieszenia potrzebuje bo jestem taka zmierzla była.
Jeśli masz możliwość to połóż się, odpocznij i zrelaksuj. Jutro nabierzesz mocyTp 26/27.04.2021
10.2019 Aniołek 18tc
02.2018 Synek
12.2016 Aniołek 24tc
09.2014 Córeczka