Marcowe mamy 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Auricomka wrote:Który tydzień ?
6+4
Co do opalania w ciazy :p
https://mamaginekolog.pl/wakacyjne-kobiece-dylematy/comment-page-2/
Ja zazywam Symvital mama bo jest tam wszystko co powinno sie dostarczac w ciazy bez jakis zbednych dodatkow
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2019, 06:12
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dorjana wrote:U mnie w sobotę urodziny szwagra... będzie cała moja rodzinka, czyli moje rodzeństwo...
Aby mnie za bardzo nie wydęło to chyba od rana będę głównie soki wyciskać.
Z tym brzuchem to się zastanawiam czy to nie jest za sprawą 3 ciąży ?? ..i do tego wieku ???
Zapytam ginki, choć dla mnie jeszcze za szybko na wizytę ale musze się skosultować
Jakie bierzecie witaminy dla kobiet w ciąży ??
Ja mam Femibion i dodatkowo kwas foliowy.
Krótkie opalanie - nie smażenie jak najbardziej tak ale lepiej nie z kawką, gdzyż odwadnia i wypłukuje witaminy. Lepiej wziąć świeży sok czy nawet wodę.
Słońce to witamina D3 więc wazne dla matki i dziecka.
Też mam fdmibion . Próbowałam jeszcze dwa inne ale mi po nich neidobrze :p -
Dorjana wrote:U mnie w sobotę urodziny szwagra... będzie cała moja rodzinka, czyli m
Z tym brzuchem to się zastanawiam czy to nie jest za sprawą 3 ciąży ?? ..i do tego wieku ???
Zapytam ginki, choć dla mnie jeszcze za szybko na wizytę ale musze się skosultować
Jakie bierzecie witaminy dla kobiet w ciąży ??
Ja mam Femibion i dodatkowo kwas foliowy.
Krótkie opalanie - nie smażenie jak najbardziej tak ale lepiej nie z kawką, gdzyż odwadnia i wypłukuje witaminy. Lepiej wziąć świeży sok czy nawet wodę.
Słońce to witamina D3 więc wazne dla matki i dziecka.
Też mam fdmibion . Próbowałam jeszcze dwa inne ale mi po nich neidobrze :p
Hm a mzoe jakąś taką sukienkę luźno puszczona pod biustem to nikt nie zauważy. ?
-
Katy wrote:Ja juz po wizycie, jest pięknie bijące serduszko Wychodzi tydzien mniej niz wg om, ale poki co trzymam sie tej daty jednak :p
Katy lubi tę wiadomość
-
Cześć mamusie, Przyjmiecie mnie do siebie? ☺ Dzisiaj testowałam i wyszedł pozytyw ☺ to będzie moja druga ciąża, mam półtora rocznego synka 💙 ovu wyznaczył termin na 23 marca
Morwa, KolendrA, Katy lubią tę wiadomość