Marcowe mamy 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Auricomka wrote:Nie wiem czy to troszkę nie za wcześnie ?
Auricomka lubi tę wiadomość
-
Auricomka wrote:Dziewczyny jestem w panice. Zjadłam ser owczy z mleka niepasteryzowanego. Wsyzgko sprawdzałam ostatnio ale wszyscy się podśmiewali zewsyztko jest przecież pasteryzowane i masz. Boję się jak cholera
Nie dajmy się zwariować. Wszystko będzie okWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2019, 08:52
-
nick nieaktualny
-
Mysle, ze KolendrA ma racje, nie ma co panikowac;)
Imari, dopisalam
Masakra, prawie dzisiaj rano zwymiotowalam, ledwo mi sie udalo powstrzymać
Ogolnie moje samopoczucie dzisiaj jest bardzo kiepskie, synek wlasnie padl na drzemke wiec ja tez sie przespie zeby jakos przezyc reszte dnia :p
W ogole dupa wołowa ze mnie bo zapomnialam poprosic lekarza o skierowanie na badanie tsh (w pierwszej ciazy mialam niedoczynnosc tarczycy) i bede musiala zrobic na wlasna reke...Niby nie kosztuje duzo, ale zawsze to pieniądze w kieszeni :pImari lubi tę wiadomość
-
Auricomka wrote:Dziewczyny a macie jakieś doświadczenia z keczniem zakażeń pęcherza w ciąży ? Złapało mnie
Spróbuj na początek urosept, mi lekarz w ciąży polecił, tam są same zioła witamina C i żurawiną. No i dużo pić, herbatę z żurawiny 3 razy dziennie. Powinno się udać wyleczyć zeby nie brać antybiotyku, a jak antybiotyk to monural jedną saszetke się bierze na noc -
Auricomka wrote:Dzięki kochana ! Mam w domu kwaśny sok z żurawiny i żurawinę. Myślisz że będzie ok zamiast herbaty?
-
Ja mam ogólnie skłonność i zwykle się mocno rozwijało cholwrstwo. Dlatego się trochę przetsraszylam. Ale piję sobie sok może przejdzie. Urosept też mam
Zastanawiam się tylko czy to jest infekcja czy co. Bo to głównie występuje jak się ruszam a nie jak sikamWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2019, 18:17
-
Auricomka wrote:Ja wam bardzo zazdroszczę bo wiecie co j jak z tą ciąża. Dla mnie wszystko nowe w dodatku bardzo późno ;(!w sensie wieku
Co do wieku... Ja też chciałam dzieci wcześniej, z mniejszą różnicą wieku ale pogodziłam się z tym że w życiu nie jest tak idealnie, na nie które rzeczy nie mamy wpływu. Chociaż to trudne... Cieszmy się z tego co mamy -
Auricomka, rozumiem Twoje zagubienie i obawy, ale pamiętaj, ze to jest wyjatkowy czas, który juz nie wroci (w sensie jako pierwszy raz) i nie ma sensu sie stresowac niektorymi rzeczami na zapas No i ja Ci zazdroszcze, ze mozesz sobie odpoczywac kiedy chcesz, a nie kiedy sie uda 😂 Ja żałuję, ze w pierwszej ciazy nie czytałam wiecej książek bo uwielbiam, a teraz jak przeczytam jedna na miesiac to jest dobrze...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2019, 19:56