Marcowe mamy 2020 :)
- 

WIADOMOŚĆ
- 
                        nick nieaktualny
- 

Wiesz co jest też coś takiego jak wydłużona implantacja (nie wiem jak to jest przy imvitro) . A co na to lekarz? Wiesz co podobno do.7-8tygodnia czasem serduszka nie maAgabk40 wrote:I u mnie chyba Kropek się poddał ...serca nie ma... wielkość zarodka 1,28 mm - mniejszy niż wiek ciąży ..
 Znowu:( 
- 
                        nick nieaktualny
- 

Ale wcześniej biło? Bo jeżeli nie, to może za wcześnie po prostu?Agabk40 wrote:I u mnie chyba Kropek się poddał ...serca nie ma... wielkość zarodka 1,28 mm - mniejszy niż wiek ciąży ..
 Znowu:(
 Agika, a co lekarz powiedział? 

31.01-1 IUI 🙁
 25.02- 2IUI🙁
 06.05- początek przygotowań do IVF
 19.06 punkcja: 11 oocytów, 7 dojrzałych, 7 zarodków
 22.06 transfer dwóch 3-dniowych zarodków (8A/B i 10A),
 1 ❄️
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualnyDziś miałam pierwsze usg. Lekarz mowi żeby za tydzień sprawdzić, i zbadać jutro i w pon bhcg czy przyrasta
 Potwierdza ze mniejszy niż wiek ciąży ...

Olalasz wrote:Ale wcześniej biło? Bo jeżeli nie, to może za wcześnie po prostu?
 Agika, a co lekarz powiedział?
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 

Co sie dzieje z Katy ? Byla tutaj od poczatku a teraz jakos jej nie widze (moze akurat przez przypadek omijam). Katy co u Ciebie ? Jak sie czujesz ? Brzuszek rosnie ?

Ja od dzis na zwolnieniu, wiec leżę `do gory brzuchem i odpoczywam 

Dziewczyny poczekajcie jeszcze tydzien. Agika - trzymam kciuki i przeyslam ogrom buziakówWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2019, 14:21  
 2019
 10.07 - beta HCG - 36
 13.07 - beta HCG - 146
 17.07 - beta HCG - 1208
 19.07 - beta HCG - 2738
 25.07 - USG - pęcherzyk, z cialkiem żółtym i CRL 4.3 bez serduszka
 01.08 - USG - CRL 1.02 mamy ❤
 08.03.2020 - zdrowa córka ♥️

- 
                        nick nieaktualny
- 

Agaika, Agabk dziewczyny poczekajcie jeszcze chwilę, może lekarze mieli słaby sprzęt. Za 5-7 dni już powinniście wiedzieć co z dzieckiem bo tydzień to jest bardzo dużo dla takiej młodej ciąży.
 Przesyłam do Was mnóstwo ciepłych myśli 😘

Nikodemka, cieszę się ogromnie! Piękny dźwięk, prawda? Nikodemka, Agabk40 lubią tę wiadomość Nikodemka, Agabk40 lubią tę wiadomość 
- 

A mi dzisiaj zniknęły plamienia i nie wiem czy brać ten Duphaston czy nie. W ogóle nie mam doświadczenia. Z kolei bardzo boli mnie brzuch. Boje się, że nie zareaguje w porę i się wczorajsze plamienia rozkręcą.

A bierzecie magnez na bóle brzucha? Albo tak profilaktycznie?