Marcowe mamy 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Agabk40 wrote:I u mnie chyba Kropek się poddał ...serca nie ma... wielkość zarodka 1,28 mm - mniejszy niż wiek ciąży ..
Znowu:( -
nick nieaktualny
-
Agabk40 wrote:I u mnie chyba Kropek się poddał ...serca nie ma... wielkość zarodka 1,28 mm - mniejszy niż wiek ciąży ..
Znowu:(
Agika, a co lekarz powiedział?
31.01-1 IUI 🙁
25.02- 2IUI🙁
06.05- początek przygotowań do IVF
19.06 punkcja: 11 oocytów, 7 dojrzałych, 7 zarodków
22.06 transfer dwóch 3-dniowych zarodków (8A/B i 10A),
1 ❄️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziś miałam pierwsze usg. Lekarz mowi żeby za tydzień sprawdzić, i zbadać jutro i w pon bhcg czy przyrasta
Potwierdza ze mniejszy niż wiek ciąży ...
Olalasz wrote:Ale wcześniej biło? Bo jeżeli nie, to może za wcześnie po prostu?
Agika, a co lekarz powiedział? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Co sie dzieje z Katy ? Byla tutaj od poczatku a teraz jakos jej nie widze (moze akurat przez przypadek omijam). Katy co u Ciebie ? Jak sie czujesz ? Brzuszek rosnie ?
Ja od dzis na zwolnieniu, wiec leżę `do gory brzuchem i odpoczywam
Dziewczyny poczekajcie jeszcze tydzien. Agika - trzymam kciuki i przeyslam ogrom buziakówWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2019, 14:21
2019
10.07 - beta HCG - 36
13.07 - beta HCG - 146
17.07 - beta HCG - 1208
19.07 - beta HCG - 2738
25.07 - USG - pęcherzyk, z cialkiem żółtym i CRL 4.3 bez serduszka
01.08 - USG - CRL 1.02 mamy ❤
08.03.2020 - zdrowa córka ♥️
-
nick nieaktualny
-
Agaika, Agabk dziewczyny poczekajcie jeszcze chwilę, może lekarze mieli słaby sprzęt. Za 5-7 dni już powinniście wiedzieć co z dzieckiem bo tydzień to jest bardzo dużo dla takiej młodej ciąży.
Przesyłam do Was mnóstwo ciepłych myśli 😘
Nikodemka, cieszę się ogromnie! Piękny dźwięk, prawda?Nikodemka, Agabk40 lubią tę wiadomość
-
A mi dzisiaj zniknęły plamienia i nie wiem czy brać ten Duphaston czy nie. W ogóle nie mam doświadczenia. Z kolei bardzo boli mnie brzuch. Boje się, że nie zareaguje w porę i się wczorajsze plamienia rozkręcą.
A bierzecie magnez na bóle brzucha? Albo tak profilaktycznie?