Marcowe mamy 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agika - bardzo wierze, ze jeszcze nie wszystko stracone. Wiem, ze to straszny stres... Jakosc sprzetu tego lekarza jest dobra? U mnie w sobote wlasciwie nic nie bylo widac, a we wtorek byl i pecherzyk zoltkowy i zarodek...
Talku - piekny Szkoda, ze uslyszalam tylko 2 uderzenia. Moje plamienia tez zniknely, ale dostalam recepte na luteine i bede ja brala. Wole dmuchac na zimne. Mnie tez dzis bardzo boli brzuch, promieniuje do krzyza, mimo ze widzialam, ze na usg wszystko w porzadku to te bole za kazdym razem mnie martwia i sprawdzam czy nic nie leci. Biore MagneB6 od poczatku ciazy.
PannaB - odpoczywaj! Niepotrzebnie nas mecza te plamienia...
Zbadalam mutacje, bo mam zylaki, duzo chorob serca w rodzinie, a tu okazalo sie, ze mam prawidlowe wszystkie oprocz MTHFR. Strasznie sie ciesze, ze omina mnie zastrzyki z heparyny -
nick nieaktualny
-
PannaB - ja mimo braku mutacji bede brala acard do konca pierwszego trymestru, lekarka w szpitalu powiedziala mi, ze mam z niego nie rezygnowac. Podobno ma dobry wplyw na przeplywy.
-
Ezia90 wrote:Cześć dziewczyny:) mogę dołączyc? szukałam tego wątku ale nie mogłam znaleźć, bo źle szukałam;)
To moja druga ciąża. Termin porodu 02.03.2020
Pozdrawiam
Talku ja biorę magnez .Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2019, 16:59
-
Auricomka - na szczescie biore metyle od kilku miesiecy, bo mialam zbyt wysoki kwas foliowy
Poki co nie czuje roznicy jesli chodzi o zylaki, ale zaloze sie, ze zareaguja... Noga na ktorej je mam boli mnie jak za dlugo pochodze, wiec z biegiem ciazy moze byc problem. Na szczescie badanie dopplerowskie nie wykazalo zatorow w zylach glebokich -
Nikodemka wrote:Auricomka - na szczescie biore metyle od kilku miesiecy, bo mialam zbyt wysoki kwas foliowy
Poki co nie czuje roznicy jesli chodzi o zylaki, ale zaloze sie, ze zareaguja... Noga na ktorej je mam boli mnie jak za dlugo pochodze, wiec z biegiem ciazy moze byc problem. Na szczescie badanie dopplerowskie nie wykazalo zatorow w zylach glebokich -
Kochane a co z dziewczynami, które byly na poczatku?? Sa dalej na pierwszej stronie - niektóre widzialy juz serduszka... uciekly czy cos sie stalo ? Ktos wie czy ile osób juz sie wykruszyło ?
Tak bym chciala, żeby wszystkie z nas dodawały do konca
2019
10.07 - beta HCG - 36
13.07 - beta HCG - 146
17.07 - beta HCG - 1208
19.07 - beta HCG - 2738
25.07 - USG - pęcherzyk, z cialkiem żółtym i CRL 4.3 bez serduszka
01.08 - USG - CRL 1.02 mamy ❤
08.03.2020 - zdrowa córka ♥️
-
Guuu wrote:Kochane a co z dziewczynami, które byly na poczatku?? Sa dalej na pierwszej stronie - niektóre widzialy juz serduszka... uciekly czy cos sie stalo ? Ktos wie czy ile osób juz sie wykruszyło ?
Tak bym chciala, żeby wszystkie z nas dodawały do konca -
Guuu dzieki za troske, zyje, ale faktycznie przeprowadzka pochlania wiekszosc mojego czasu i dlatego sie slabo udzielam :p Brzuszek wydaje sie byc wiekszy tylko wieczorami, a na codzien jest taki jaki byl :p Wizyta za 11 dni to sie dowiem cos wiecej
Mam nadzieje, ze dziewczyny sie jeszcze beda odzywać, moze podczytuja chociaz :p
Wszelkich problemow bardzo wspolczuje i mam nadzieje, ze mina jak szybciej i wszystko bedzie ok ..Guuu, Nikodemka lubią tę wiadomość
-
Guuu wrote:Kochane a co z dziewczynami, które byly na poczatku?? Sa dalej na pierwszej stronie - niektóre widzialy juz serduszka... uciekly czy cos sie stalo ? Ktos wie czy ile osób juz sie wykruszyło ?
Tak bym chciala, żeby wszystkie z nas dodawały do konca
Trzymam kciuki za dziewczyny z problemami i pozdrawiam Was ciepło!kate2friend, Guuu, Nikodemka, Morwa, Katy, talku lubią tę wiadomość
22dpo - beta 7160 mIU/ml
24dpo - 14 296 mIU/ml
27dpo (5+5) - jest serduszko!
23.08.2017 - Aniołek [*] 7 tyg. -
Ja dopisalam się niedawno i cały czas poczytuje. Obecnie pływam na mazurach więc czasu na pisanie mało
Guuu, talku lubią tę wiadomość
PCOS, MTHFR, PAI-1, hiperprolaktynemia.
M - fragmentacja DNA
🔸2018 - 3 x IUI cb
🔸01.2019 - 1 IVF FAMSI długi protokół, hiperka. 25.02 pick-up 4 kumulusy, 2 oocyty -> 1❄️ (4BC). 03.04 FET. 10dpt beta 0,1.
🔸04.2019 - 2 IVF FAMSI długi protokół. 24.05 pick-up 10 kumulusów, 7 oocytów -> 6 ❄️ 😍
27.06 FET 3AB i 3BB. 5dpt beta 28. 7dpt beta 77. 11dpt beta 258. 14dpt beta 945. 21dpt beta 14561, są dwa pęcherzyki. 28dpt mamy ❤️❤️. 17t4d będzie parka!
24.02.2020 Nasze skarby są już z nami! 🥰
"Kiedy coś uparcie gaśnie, zaufaj iskierce nadziei" -
nick nieaktualnyKaty kochana, w wolnej chwili zaktualizuj mi proszę termin na 17 marca ☺️
Prenatalne umówiłam na 30 sierpnia to bedzie 11+3 nie wiem czy nie za wcześnie. A wy juz macie umówione?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2019, 18:33
syllwia91 lubi tę wiadomość
-
Cieszę się, ze chociaz ktos sie do mnie odezwal !
Rosnijcie Kochane 🥰🤰🤰😘😘❤syllwia91 lubi tę wiadomość
2019
10.07 - beta HCG - 36
13.07 - beta HCG - 146
17.07 - beta HCG - 1208
19.07 - beta HCG - 2738
25.07 - USG - pęcherzyk, z cialkiem żółtym i CRL 4.3 bez serduszka
01.08 - USG - CRL 1.02 mamy ❤
08.03.2020 - zdrowa córka ♥️
-
Natalia05 wrote:Katy kochana, w wolnej chwili zaktualizuj mi proszę termin na 17 marca ☺️
Prenatalne umówiłam na 30 sierpnia to bedzie 11+3 nie wiem czy nie za wcześnie. A wy juz macie umówione?
Mi lekarz kazal w połowie sierpnia dzwonic i umawiac sie na wrzesiensyllwia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć, również poczułam się przywołana;) Na tygodniu czasem ciężko nadążyć z czytaniem. Na szczęście mamy piąteczek;) Jutro o 11 mam usg..Dam znać co słychać w ciąży 9+6:) oby wszystko było ok... Prenatalne mam 12+1...19 sierpnia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2019, 18:42
Leśny_stworek, syllwia91, Katy, Guuu lubią tę wiadomość
-
Natalia05 wrote:Prenatalne umówiłam na 30 sierpnia to bedzie 11+3 nie wiem czy nie za wcześnie. A wy juz macie umówione?
Ja się też już umówiłam na 21 sierpnia i to będzie 12+2Imari, syllwia91 lubią tę wiadomość
22dpo - beta 7160 mIU/ml
24dpo - 14 296 mIU/ml
27dpo (5+5) - jest serduszko!
23.08.2017 - Aniołek [*] 7 tyg. -
nick nieaktualny