Marcowe mamy 2024
-
WIADOMOŚĆ
-
Jagaja wrote:Gdybym miała dziewczynkę dałabym jej na imię Iga, Maria, Helena też mi się podoba, ale mamy już w rodzinie
A powiedzcie proszę, na prenatalne nie muszę iść na czczo? Bo niby pobierają tam też krew, ale chyba tylko bhcg? Jakoś powinnam się przygotować? Moje już jutro, dzwoniłam w piątek żeby dopytać, ale już nie odbierali. Zaczynam się denerwować 😄
Powodzenia na prenatalnych! Daj znać, jak będziesz już po♥️ -
Czesc dziewczyny. Ja dziś tez wizytuje ale u swojego ginekologa. Mało było mnie przez weekend bo przygotowywałam córkę na powrót do przedszkola. Ediii dostałaś już może wyniki z paapy? Ja czekam czekam i nic.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2023, 13:15
Ediii91 lubi tę wiadomość
-
Ja się z wami witałam na początku, później nie udzielałam się zbytnio. Mieliśmy trochę pod górkę bo dostałam nawracających plamień aż w końcu zatrzymali mnie w szpitalu. Poleżałam tam dwa dni i na trzeci dzień wypuścili, skąd plamienia.. nie wiadomo. Od dwóch tygodni jest już wszystko ok ale za to teraz mnie te bóle lędźwiowe męczą 🙈 czytam cały czas co tu piszecie. Cieszę się bardzo z tymi co są już po prenatalnych😍 u nas dopiero 25 września termin na prenatalne. Ostatnie badanie miałam w 8+3 i doktor mówił, że,, dzidziuś ładnie rośnie,, 🥰 dziś zaczynamy 10+0, a 13 września będzie kolejne USG i mam nadzieję, że nadal jest dobrze 🙏 jestem już po dwóch poronieniach i cholernie się boję o tą ciążę. 🥹🩷🩵 są tu dziewczyny, które też biorą leki? Progesteron, clexane, acard? trzymam za was wszystkie kciuki, mocno mocno ❤️❤️❤️
Macie dzieci? Nasz synek dziś miał rozpoczęcie pierwszej klasy. 🥹🥹Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2023, 13:01
-
Sylwia2691 wrote:Dziewczyny mające dziś wizytę,trzymam kciuki:)
A tak z innej beczki ,czy któraś z was ma legginsy ciążowe hm ?jak wypada rozmiarówka?pytam bo muszę kupić bo po poprzedniej ciazy gdzieś mi wszystkie legginsy zagineły:/ -
Lilly95 wrote:Ja się z wami witałam na początku, później nie udzielałam się zbytnio. Mieliśmy trochę pod górkę bo dostałam nawracających plamień aż w końcu zatrzymali mnie w szpitalu. Poleżałam tam dwa dni i na trzeci dzień wypuścili, skąd plamienia.. nie wiadomo. Od dwóch tygodni jest już wszystko ok ale za to teraz mnie te bóle lędźwiowe męczą 🙈 czytam cały czas co tu piszecie. Cieszę się bardzo z tymi co są już po prenatalnych😍 u nas dopiero 25 września termin na prenatalne. Ostatnie badanie miałam w 8+3 i doktor mówił, że,, dzidziuś ładnie rośnie,, 🥰 dziś zaczynamy 10+0, a 13 września będzie kolejne USG i mam nadzieję, że nadal jest dobrze 🙏 jestem już po dwóch poronieniach i cholernie się boję o tą ciążę. 🥹🩷🩵 są tu dziewczyny, które też biorą leki? Progesteron, clexane, acard? trzymam za was wszystkie kciuki, mocno mocno ❤️❤️❤️
Macie dzieci? Nasz synek dziś miał rozpoczęcie pierwszej klasy. 🥹🥹Lilly95 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLilly95 wrote:Ja się z wami witałam na początku, później nie udzielałam się zbytnio. Mieliśmy trochę pod górkę bo dostałam nawracających plamień aż w końcu zatrzymali mnie w szpitalu. Poleżałam tam dwa dni i na trzeci dzień wypuścili, skąd plamienia.. nie wiadomo. Od dwóch tygodni jest już wszystko ok ale za to teraz mnie te bóle lędźwiowe męczą 🙈 czytam cały czas co tu piszecie. Cieszę się bardzo z tymi co są już po prenatalnych😍 u nas dopiero 25 września termin na prenatalne. Ostatnie badanie miałam w 8+3 i doktor mówił, że,, dzidziuś ładnie rośnie,, 🥰 dziś zaczynamy 10+0, a 13 września będzie kolejne USG i mam nadzieję, że nadal jest dobrze 🙏 jestem już po dwóch poronieniach i cholernie się boję o tą ciążę. 🥹🩷🩵 są tu dziewczyny, które też biorą leki? Progesteron, clexane, acard? trzymam za was wszystkie kciuki, mocno mocno ❤️❤️❤️
Macie dzieci? Nasz synek dziś miał rozpoczęcie pierwszej klasy. 🥹🥹Lilly95 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lilly95 wrote:Ja się z wami witałam na początku, później nie udzielałam się zbytnio. Mieliśmy trochę pod górkę bo dostałam nawracających plamień aż w końcu zatrzymali mnie w szpitalu. Poleżałam tam dwa dni i na trzeci dzień wypuścili, skąd plamienia.. nie wiadomo. Od dwóch tygodni jest już wszystko ok ale za to teraz mnie te bóle lędźwiowe męczą 🙈 czytam cały czas co tu piszecie. Cieszę się bardzo z tymi co są już po prenatalnych😍 u nas dopiero 25 września termin na prenatalne. Ostatnie badanie miałam w 8+3 i doktor mówił, że,, dzidziuś ładnie rośnie,, 🥰 dziś zaczynamy 10+0, a 13 września będzie kolejne USG i mam nadzieję, że nadal jest dobrze 🙏 jestem już po dwóch poronieniach i cholernie się boję o tą ciążę. 🥹🩷🩵 są tu dziewczyny, które też biorą leki? Progesteron, clexane, acard? trzymam za was wszystkie kciuki, mocno mocno ❤️❤️❤️
Macie dzieci? Nasz synek dziś miał rozpoczęcie pierwszej klasy. 🥹🥹
Witamy, witamy. Mam nadzieję, że już teraz będzie tylko lepiej
Ja biorę acard, progesteron i duphaston, ale acard dlatego, że mam nadpłytkowość, a dwa pozostałe lekarz mi zalecił tak „w razie wu”, bo mam endometriozęLilly95 lubi tę wiadomość
-
-
Mimisia wrote:A mogłabyś podesłać jakiś link do nich albo nazwę modelu?
https://www.sinsay.com/pl/pl/4005f-99x?utm_source=app_sharing&utm_medium=android&utm_campaign=product_share -aktualnie mam te ,tylko zobacz tabele rozmiarówki,żeby dobry rozmiar wybrać