MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie właśnie mdłości nie męcza tylko takie uczucie glodu, co nie zjem to za chwilę jestem głodna. Już nie wiem co jeść
Na szczęście moje rewelacje żołądkowe i częste wizyty w kibelku odpuszczają
uff...
Teraz bóle podbrzusza czuje, ale bardzo rzadko. W pierwszej ciąży to zwijałam się przez 1 dzień z bólu, pamiętam ze moja Mama mnie uspokoila, że to normalne. -
kark wrote:U mnie drugi rzyg
Jak wyszłam z łazienki, to mąż mnie całował po brzuchu i powiedział do niego "Ale córeczko mamusie męczysz"
Męża to masz KochanegoWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2016, 15:48
kark lubi tę wiadomość
-
M&Ms wrote:
Dziewczyny, które nie macie objawów odezwijcie się! Ciągle słyszę o mdłościach a u mnie nic!Będę spokojniejsza jak się okaże że takich jak ja jest więcej
Melduję sięi fajnie, że więcej nas się odezwało, bo od razu jestem trochę spokojniejsza, że nie tylko ja nie mam żadnych objawów
CRISPERS - toż to wiadomość DNIA
Gratulacje dla wszystkich nowych dziewczyn i trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty.Englein, M&Ms lubią tę wiadomość
-
M&Ms wrote:Crisperss masz taki sam termin porodu jak ja
u mnie na badaniach, które miałam w czwartek wyszło że to 5t+5d a OF pokazywał mi wtedy 5t+3d więc niewiele się badanie pomyliło. Ostatni okres miałam 13.07 - więc chyba się zgadza. W sumie nie wiem jak się to liczy, no bo na chłopski rozum powinno się odliczać dni od ostatniej miesiączki. No a termin porodu pewnie jest uzależniony w jakiś sposób od długości cykli - tak myślę...
Dzisiaj oddałam krew do badań - wyszło tego 3 fiolkimyślałam, że spadne z krzesła
Jedyny objaw jaki mam to senność (popołudniowe drzemki to norma) i czasem mi trochę słabo. No i piersi pobolewają, ale na razie bez szaleństw.
Dziewczyny, które nie macie objawów odezwijcie się! Ciągle słyszę o mdłościach a u mnie nic!Będę spokojniejsza jak się okaże że takich jak ja jest więcej
HEJodzywam się
jutro zaczynam 6 tydzien,a objawow brak poza tymi. ktore Ty sama wymienilasorzelka3000, M&Ms lubią tę wiadomość
11.08.2016 - usłyszeliśmy serduszko
następna wizyta - 19.09.
-
chloet wrote:Melduję się
i fajnie, że więcej nas się odezwało, bo od razu jestem trochę spokojniejsza, że nie tylko ja nie mam żadnych objawów
CRISPERS - toż to wiadomość DNIA
Gratulacje dla wszystkich nowych dziewczyn i trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty.
Piersi czuje bardziej wieczorem ale nie sa juz tak wielkie jak tydzien temu. Mecze sie troche ale melodia do spania slaba. Zgagi i mdlosci brakM&Ms lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziunka wrote:Tosia z tego co widzę wchodzisz w 10 tydzień być może mdłości po prostu Ci odchodzą pomalutku..nic tylko się cieszyć
a nie wiem czy dobrze zrozumiałam ale jeśli masz plamienia a wizyta jutro to postaraj się dziś nie przemęczać.. bez paniki będzie dobrze
Ja na ból głowy zawsze polecam uzupełniać płyny..zwłaszcza jeśli ból występuje latem..wiadomo że hormony i migrena to zupełnie inna sprawa ale często ból głowy sygnalizuje żeby się nawadniać
Czy Wy też macie takie ssanie w żołądku nie do zniesienia?
I gratuluję nowym marcowym mamusiom
Hejka ja non stop jestem głodna a to dop. 6 tydzień06.05.17 - IUI Gameta, 16.06.17 - okruszek z serduszkiem:)
[/url]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Abby idź jeszcze do innego lekarza. Może jeszcze za wcześnie na serduszko i może sprawdź jeszcze poziom bhcg, jeśli rośnie to jest jakaś szansa.2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2 😞
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
Cross match 29,8 %❌
NK 14% ❌
ANA1 - 1:80
Kariotyp ✅
Zespół antyfosfolipidowy ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 😔
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 7+1💔😞😇
28.04 ----> ❄ 3.2.2 (+ relanium, +neoparin) 7dpt - beta 0,4 😞 -
Abby przykro mi
miałaś wcześniej już jakąś wizytę? Może warto to naprawdę skonsultować jeszcze u kogoś innego, ja już słyszałam takie historie ze lekarz mówił ze ciąża martwa a za 8 miesięcy się dzieci z tego rodzily
-
Ja juz po wizycie. Dzidzia ma 2.28 cm z usg wychodzi 9 tydz +0 czyli tak samo jak z OM. Widać juz główkę i rączki ladnie. Nie umiem zdjec niestety dodać a chetnie bym się pochwalila:-) Dr mowil ze serduszko bije ładnie ale nie mowil ile na minutę. Ale jestem szczęśliwa:-)
MatyldaG, Kingulla, chloet, milagro, anuschka, kark, m@rtynka, Tosia 1981, Fedra, Englein, makasa, Malinka1984_, jenny88, Mimi86, sunset06 lubią tę wiadomość
-
kark wrote:Dziewczyny, co na wymioty? Imbir nie pomaga, rzygam już wodą, ostatni nie zwrócony posiłek to wczorajsze śniadanie
Jest coś dostępnego bez recepty?
Abby, skonsultuj to jeszcze kochana.kark lubi tę wiadomość