MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie właśnie mdłości nie męcza tylko takie uczucie glodu, co nie zjem to za chwilę jestem głodna. Już nie wiem co jeść Na szczęście moje rewelacje żołądkowe i częste wizyty w kibelku odpuszczają uff...
Teraz bóle podbrzusza czuje, ale bardzo rzadko. W pierwszej ciąży to zwijałam się przez 1 dzień z bólu, pamiętam ze moja Mama mnie uspokoila, że to normalne. -
kark wrote:U mnie drugi rzyg
Jak wyszłam z łazienki, to mąż mnie całował po brzuchu i powiedział do niego "Ale córeczko mamusie męczysz"
Męża to masz KochanegoWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2016, 15:48
kark lubi tę wiadomość
-
M&Ms wrote:
Dziewczyny, które nie macie objawów odezwijcie się! Ciągle słyszę o mdłościach a u mnie nic! Będę spokojniejsza jak się okaże że takich jak ja jest więcej
Melduję się i fajnie, że więcej nas się odezwało, bo od razu jestem trochę spokojniejsza, że nie tylko ja nie mam żadnych objawów
CRISPERS - toż to wiadomość DNIA
Gratulacje dla wszystkich nowych dziewczyn i trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty.Englein, M&Ms lubią tę wiadomość
-
M&Ms wrote:Crisperss masz taki sam termin porodu jak ja
u mnie na badaniach, które miałam w czwartek wyszło że to 5t+5d a OF pokazywał mi wtedy 5t+3d więc niewiele się badanie pomyliło. Ostatni okres miałam 13.07 - więc chyba się zgadza. W sumie nie wiem jak się to liczy, no bo na chłopski rozum powinno się odliczać dni od ostatniej miesiączki. No a termin porodu pewnie jest uzależniony w jakiś sposób od długości cykli - tak myślę...
Dzisiaj oddałam krew do badań - wyszło tego 3 fiolki myślałam, że spadne z krzesła
Jedyny objaw jaki mam to senność (popołudniowe drzemki to norma) i czasem mi trochę słabo. No i piersi pobolewają, ale na razie bez szaleństw.
Dziewczyny, które nie macie objawów odezwijcie się! Ciągle słyszę o mdłościach a u mnie nic! Będę spokojniejsza jak się okaże że takich jak ja jest więcej
HEJ odzywam się
jutro zaczynam 6 tydzien,a objawow brak poza tymi. ktore Ty sama wymienilasorzelka3000, M&Ms lubią tę wiadomość
11.08.2016 - usłyszeliśmy serduszko
następna wizyta - 19.09.
-
chloet wrote:Melduję się i fajnie, że więcej nas się odezwało, bo od razu jestem trochę spokojniejsza, że nie tylko ja nie mam żadnych objawów
CRISPERS - toż to wiadomość DNIA
Gratulacje dla wszystkich nowych dziewczyn i trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty.
Piersi czuje bardziej wieczorem ale nie sa juz tak wielkie jak tydzien temu. Mecze sie troche ale melodia do spania slaba. Zgagi i mdlosci brakM&Ms lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziunka wrote:Tosia z tego co widzę wchodzisz w 10 tydzień być może mdłości po prostu Ci odchodzą pomalutku..nic tylko się cieszyć a nie wiem czy dobrze zrozumiałam ale jeśli masz plamienia a wizyta jutro to postaraj się dziś nie przemęczać.. bez paniki będzie dobrze
Ja na ból głowy zawsze polecam uzupełniać płyny..zwłaszcza jeśli ból występuje latem..wiadomo że hormony i migrena to zupełnie inna sprawa ale często ból głowy sygnalizuje żeby się nawadniać
Czy Wy też macie takie ssanie w żołądku nie do zniesienia?
I gratuluję nowym marcowym mamusiom
Hejka ja non stop jestem głodna a to dop. 6 tydzień06.05.17 - IUI Gameta, 16.06.17 - okruszek z serduszkiem:)
[/url] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Abby idź jeszcze do innego lekarza. Może jeszcze za wcześnie na serduszko i może sprawdź jeszcze poziom bhcg, jeśli rośnie to jest jakaś szansa.2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 27.11 😇 💔 -
Abby przykro mi miałaś wcześniej już jakąś wizytę? Może warto to naprawdę skonsultować jeszcze u kogoś innego, ja już słyszałam takie historie ze lekarz mówił ze ciąża martwa a za 8 miesięcy się dzieci z tego rodzily
-
Ja juz po wizycie. Dzidzia ma 2.28 cm z usg wychodzi 9 tydz +0 czyli tak samo jak z OM. Widać juz główkę i rączki ladnie. Nie umiem zdjec niestety dodać a chetnie bym się pochwalila:-) Dr mowil ze serduszko bije ładnie ale nie mowil ile na minutę. Ale jestem szczęśliwa:-)
MatyldaG, Kingulla, chloet, milagro, anuschka, kark, m@rtynka, Tosia 1981, Fedra, Englein, makasa, Malinka1984_, jenny88, Mimi86, sunset06 lubią tę wiadomość
-
kark wrote:Dziewczyny, co na wymioty? Imbir nie pomaga, rzygam już wodą, ostatni nie zwrócony posiłek to wczorajsze śniadanie Jest coś dostępnego bez recepty?
Abby, skonsultuj to jeszcze kochana.kark lubi tę wiadomość