MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej wszystkim! Czuje sie dzis strasznie, mam wrazenie ze w ogole nie spalam. Wychodza moje objawy zestresowania, nie moge otworzyc buzi bo mi zdretwialo z jednej strony. Zawsze mi sie tak robi przy duzym stresie. Staram sie bardzo zeby sobie troche odpuscic ale do poniedzialkowego usg chyba nie wyrobie. Tak bardzo bym chciala zeby wsztystko okazalo sie dobrze... ehhhh....2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 27.11 😇 💔 -
nick nieaktualnyKurde, w poniedziałek waga 55.5, po 2 dniach rzygania dzisiaj rano waga pokazała mi 52.5
Dziś testuję ten mamarin, jak nie pomoże to jutro dzwonię do ginki, bo już się czuję osłabiona i blada jak ściana jestem A córka obok podskakuje i się cieszy, że będzie mieć siostrzyczkę -
ja od poczatku ciazy z 49 na 46 spadlam, i wygladam jak pol dupy za krzaka, blada i chuda ;/ po tym tygodniu to az sie boje wchodzic na wage jem na sile a wiekszosc i tak laduje potem w kiblu
Mam nadzieje ze kark ze Tobie mamarin lepiej pomoze, ja moze sprobuje jeszcze tych kropli co ma Martusia, i juz sie zaczynam zastanawiac czy nie wziasc jakiejs kroplowki na wzmocnienie -
Jest mi źle po informacji od Abby
Nie ma sprawiedliwości...
Ja i Abby byłyśmy w tym samym tygodniu i dniu ciąży. Jak mam być teraz spokojna do wtorkowej wizyty i badaniachloet lubi tę wiadomość
-
borsuk wrote:Jest mi źle po informacji od Abby
Ja i Abby byłyśmy w tym samym tygodniu i dniu ciąży. Jak mam być teraz spokojna do wtorkowej wizyty i badaniachloet lubi tę wiadomość
2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 27.11 😇 💔 -
Rozumiem Was dziewczyny.... Mi też na okrągło strasznie niedobrze, od kiedy otworzę rano oczy aż do wieczora i prawie nic nie jem... choć wymiotuję teraz raczej mało. Ale już beczeć mi się chce od tych mdłości. Ale mimo to, że mało jem brzuch mam wielki - jakby ciągle wzdęty? I jeszcze przyplątało mi się zapalenie pęcherza ;(
-
borsuk takie informacje dają nam wszystkim do myslenia ;/ i wiadomomym jest ze to nie sprawiedliwe i zadna z nas tutaj na tym forum sobie na taki cios nie zasluzyla ale musisz pamietac ze stres teraz bardzo szkodzi Twojemu maluszkowi i ze wzgledu na niego musisz wyluzowac, chociaz wiem ze to baaardzo trudne. Wiara w to, że wszystko bedzie dobrze bardzo duzo daje, przynajmniej mnie.
Fipsik lubi tę wiadomość
-
Kingulla wrote:Rozumiem doskonale, tez mnie zszokowala ta wiadomosc:( bardziej zaczelam martwic sie o swoje malenstwo.
-
borsuk wrote:Jest mi źle po informacji od Abby
Ja i Abby byłyśmy w tym samym tygodniu i dniu ciąży. Jak mam być teraz spokojna do wtorkowej wizyty i badania
borsuk, wiadomo, że to straszne i że smutno
ale pamiętaj, że każda ciąża jest inna tak jak każda kobieta jest inna. uszy do góry, wiara czyni cuda! -
nick nieaktualny