MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
kark wrote:Dziewczyny, co na wymioty? Imbir nie pomaga, rzygam już wodą, ostatni nie zwrócony posiłek to wczorajsze śniadanie Jest coś dostępnego bez recepty?
Abby, skonsultuj to jeszcze kochana.kark lubi tę wiadomość
-
kark wit B6 do 4 tabletek na dobę można 200mg/dobę
te krople imbifem to wyciąg z imbiru
a te tabletki mamarin to imbir + wit b6, ale wit b6 jest tylko 1mg w tabletce, więc żeby dawka była terapeutyczna trzeba by zjeść 200 tabletek na dobę, coś mi się nie zgadza
AbbyWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2016, 20:42
kark lubi tę wiadomość
-
Abby przykro mi może jeszcze warto skonsultować z kimś innym
Moja koleżanka też ostatnio straciła ciążę obumarla w 9 tyg a dowiedziała się tydzień później, nic jej nie było wszystko się prawidłowo rozwijało a tu taki szok na wizycie
nigdy do końca sie nie będzie pewnym, natura decyduje -
Abby tak mi przykro
Odebrałam dziś wyniki z drugiej bety i wynik 149 więc jednak rośnie. Teraz tylko czekać do wizyty u lekarza. Jeszcze się nie ciesze, uwierzę jak zobacze serduszko.Wonderwall, anuschka, kark lubią tę wiadomość
12.03.2015 synek Nathaniel
12.08.2016 Aniołek 9 tydzień cp
25.11.2017 Aniołek 6 tydzień -
MalaMi* wrote:Abby tak mi przykro
Odebrałam dziś wyniki z drugiej bety i wynik 149 więc jednak rośnie. Teraz tylko czekać do wizyty u lekarza. Jeszcze się nie ciesze, uwierzę jak zobacze serduszko.
MałaMi super! bardzo się ciesze, to teraz migiem do lekarza! -
Abby tak mi przykro;O(trzymajcie sie dzielnie.
Marynia ale fajnie że juz widziałaś dzidziorka,i rączki i nóżki;)
Juz sie nie moge doczekac piatku kiedy ja zobacze;]
Ja nadal mam duzo pracy i nie mam czasu pisac a jak wolne to z coreczka dzialamy caly dzien a to spacer a to obiad itd...
Dolegliwosci ciazowe narazie ustaly,czuje sie jakbym nie byla w ciazy;p tzn,juz mi sie nie chce non stop spac,mam apetyt.Ogolnie dobrze jest.A mąż caly czas tylko wydzwania i pyta jak sie czuje.Marynia991 lubi tę wiadomość
-
kark wrote:Dziewczyny, co na wymioty? Imbir nie pomaga, rzygam już wodą, ostatni nie zwrócony posiłek to wczorajsze śniadanie Jest coś dostępnego bez recepty?
Abby, skonsultuj to jeszcze kochana.
Mialam cytowac, a przypadkiem polubilam... Moja kolezanka na tak silne wymioty dostala czopki od gin. Skonsultuj sie z lekarzem bo tak czeste wymioty moga skutkowac odwodnieniem, a to niebezpieczne w ciazy.11.08.2016 - usłyszeliśmy serduszko
następna wizyta - 19.09.