MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
w ciąży mogą być cały dzień. Zmienia się wszystko w organizmie. Macicę masz dużo niżej, także wg mnie to jelita.
Ja mam obecnie brzuch jak w poprzedniej ciąży w 16 tygodniu.. ale mi tak zostało już od porodu tzw. ciąża spożywczakark, Corcula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTeż mi się wydaje, ze wzdęcia, mnie trzymają od pierwszego posiłku do kolejnego poranka
Fipsik to się ciesz! U nas Kajtek siku fajnie robi, a z kupą się chowa po kątach. Zaczynam się bać, że będę za niedługo dwa pampersy na raz przebieraćWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2016, 19:20
-
Fipsik wrote:Ja się urodziłam 56, mój mąż 64, córka 62 i 4500. "1" i 56 były za małe nawet w szpitalu. Mąż ma silne geny, obstawiam że kolejne dziecko może być tak samo duże lub nawet większe.
Jak się urodzi maleństwo to najwyżej mąz poleci i coś dokupi. A tak znów będę musiała wydawać po ludziach albo zostawiać w szpitalu
Ok, to już mam jasność, żeby najmniejszych nie kupować, jakie Ty masz rozmiary dla noworodka przygotowane po poprzednim dziecku? Ja się urodziłam 58, mąż 62 -
nick nieaktualnyJa na bank będę dwa pampersy zmieniać
Corka urodzona 54 cm i zalowalam ze mam tak mało 56 bo wszystko było jakieś wielkie.
Jak pójdę segregować te małe ciuszki będę na bank ryczec ale to dopiero jak będę znała płećkark, Magda86_0309 lubią tę wiadomość
-
2-3 szt "dużych" 56 (rozmiar rozmiarowi nierówny), 62 i pampersy 2 będziemy kupować. Te z biedronki DADA, do roku czasu dobrze nam służyły. Do pół roku większość mam neutralne kolory, w większości biel, więc jaka płeć by nie była to mam wszystko wyprawkę sobie tylko "dopieszczę"
Magda86_0309 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczyny:-) Czytam Was od kilku dni ale nie oddzywalam sie chyba ze strachu czy będzie wszystko ok:-) Dzis za nami pierwsza wizyta termin mam na 3 marca serduszko bije a fasolka ma 0.5 cm
Tosia 1981, kark, borsuk, Magda86_0309, Vaina, Mimi86 lubią tę wiadomość
-
Marynia991 wrote:Witam dziewczyny:-) Czytam Was od kilku dni ale nie oddzywalam sie chyba ze strachu czy będzie wszystko ok:-) Dzis za nami pierwsza wizyta termin mam na 3 marca serduszko bije a fasolka ma 0.5 cm
Kawał klopsaMarynia991, borsuk lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczór kobietki dopiero mam chwilkę na poczytanie po całym dniu pracy i krótkim drzemanku po no i dziś zadzwoniłam do mojego miejscowego gina umówić się na wizytę bo klinika mi już wczoraj podziękowała , no i myślałam o przyszłym czwartku ale jak mój dr. mnie usłyszał to mam wizytę już w poniedziałek
kark, Corcula, MatyldaG, Mimi86 lubią tę wiadomość