MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
w ciąży mogą być cały dzień. Zmienia się wszystko w organizmie. Macicę masz dużo niżej, także wg mnie to jelita.
Ja mam obecnie brzuch jak w poprzedniej ciąży w 16 tygodniu.. ale mi tak zostało już od porodu
tzw. ciąża spożywcza
nick nieaktualny, Corcula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTeż mi się wydaje, ze wzdęcia, mnie trzymają od pierwszego posiłku do kolejnego poranka

Fipsik to się ciesz! U nas Kajtek siku fajnie robi, a z kupą się chowa po kątach. Zaczynam się bać, że będę za niedługo dwa pampersy na raz przebierać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2016, 19:20
-
Fipsik wrote:Ja się urodziłam 56, mój mąż 64, córka 62 i 4500. "1" i 56 były za małe nawet w szpitalu. Mąż ma silne geny, obstawiam że kolejne dziecko może być tak samo duże lub nawet większe.
Jak się urodzi maleństwo to najwyżej mąz poleci i coś dokupi. A tak znów będę musiała wydawać po ludziach albo zostawiać w szpitalu
Ok, to już mam jasność, żeby najmniejszych nie kupować, jakie Ty masz rozmiary dla noworodka przygotowane po poprzednim dziecku? Ja się urodziłam 58, mąż 62 -
nick nieaktualnyJa na bank będę dwa pampersy zmieniać

Corka urodzona 54 cm i zalowalam ze mam tak mało 56 bo wszystko było jakieś wielkie.
Jak pójdę segregować te małe ciuszki będę na bank ryczec
ale to dopiero jak będę znała płeć
nick nieaktualny, Magda86_0309 lubią tę wiadomość
-
2-3 szt "dużych" 56 (rozmiar rozmiarowi nierówny), 62 i pampersy 2 będziemy kupować. Te z biedronki DADA, do roku czasu dobrze nam służyły. Do pół roku większość mam neutralne kolory, w większości biel, więc jaka płeć by nie była to mam wszystko
wyprawkę sobie tylko "dopieszczę"
Magda86_0309 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczyny:-) Czytam Was od kilku dni ale nie oddzywalam sie chyba ze strachu czy będzie wszystko ok:-) Dzis za nami pierwsza wizyta termin mam na 3 marca serduszko bije a fasolka ma 0.5 cm
Tosia 1981, nick nieaktualny, borsuk, Magda86_0309, Vaina, Mimi86 lubią tę wiadomość

-
Marynia991 wrote:Witam dziewczyny:-) Czytam Was od kilku dni ale nie oddzywalam sie chyba ze strachu czy będzie wszystko ok:-) Dzis za nami pierwsza wizyta termin mam na 3 marca serduszko bije a fasolka ma 0.5 cm
Kawał klopsa
Marynia991, borsuk lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczór kobietki
dopiero mam chwilkę na poczytanie po całym dniu pracy i krótkim drzemanku po
no i dziś zadzwoniłam do mojego miejscowego gina umówić się na wizytę bo klinika mi już wczoraj podziękowała , no i myślałam o przyszłym czwartku ale jak mój dr. mnie usłyszał to mam wizytę już w poniedziałek
nick nieaktualny, Corcula, MatyldaG, Mimi86 lubią tę wiadomość