MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
kark wrote:A mój misiek nie chce znać płci do porodu. I przepraszam za słownictwo, ale chyba ocipieję, jak wcześniej na USG czegoś nie dojrzę! Przecież nawet niepotrzebnych ciuszków nie sprzedam
To możesz się dowiedzieć jaka płeć dziecka, ale mu nie mówić, żeby miał niespodziankę -
nick nieaktualny
-
no tak tylko czasem co lekarz, to inna opinia, a my czujemy się jak te króliki doświadczalne i potem pojawia się pytanie, któremu można zaufać. Ja w sumie jak się okazało mam 2 ginów, bo żona od mojego gina też jest ginekolożką i oni się konsultują w tych sprawach, byłam już 2 razy u niego, kolejną wizytę mam u żony i nawet się cieszę, bo co dwie głowy to nie jedna.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBrtiii86 wrote:Dziewczyny czy Wy też tak macie że jesteście zmęczone? Ja wstalam rano ,przeszłam do kuchni i już czułam się zmęczona.
Magda86_0309 lubi tę wiadomość
-
Brtiii86 wrote:Dziewczyny czy Wy też tak macie że jesteście zmęczone? Ja wstalam rano ,przeszłam do kuchni i już czułam się zmęczona.
Ja wczoraj jak wróciłam od gin to padłam i spalam już do rana.
A tak apropo tej wizyty stwierdził że mam bardzo duże endo aż się zdziwił ale nie powiedział ile..pytał czy miałam obfite miesiączki i wogole dopytywal jakieś pierdoly. Szukał szukał aż wkoncu znalazł mini pęcherzyk ale zastanawia mnie to endometrium czy to ze jest bardzo powiększone ma jakiś wpływ na fasolka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2016, 10:13
-
nick nieaktualnyBrtiii, ja mam o 17.30+poślizg z 0,5h, chyba umrę w poczekalni
Ja niestety też nie mam czasu odpoczywać. Z pracy wracam wymięta jak nie wiem, najchętniej bym się położyła na godzinę, ale zaraz moje łobuzy przy biegają, chcą się bawić, iść na spacer, na plac zabaw i nici z odpoczywa nią
Misia, ja też mam zawsze grube, bo mam obfite miesiączki i też kiedyś gin o tym wspominała, ale nie wiem jaki to ma wpływ na kropki... -
mnie dziś przeczołgało w toalecie, czuje się dziś masakrycznie, jakas osłabiona jakbym miala zemdlec zaraz, boje sie cos zjesc, bo takie skorcze brzucha jak dzis mialam przy wymiotach to az strach dobrze ze jest sobota
-
Brtiii86 wrote:Dziewczyny czy Wy też tak macie że jesteście zmęczone? Ja wstalam rano ,przeszłam do kuchni i już czułam się zmęczona.
kosmicznie. wczoraj położyłam się "na chwilę" o 21:30 i spałam już do rana
Największy zgon dopada mnie codziennie w godzinach 15-17, muszę się wtedy położyć, bo nie wyrabiam.
-
chloet wrote:kosmicznie. wczoraj położyłam się "na chwilę" o 21:30 i spałam już do rana
Największy zgon dopada mnie codziennie w godzinach 15-17, muszę się wtedy położyć, bo nie wyrabiam. -
nick nieaktualnyMatyldaG wrote:mnie dziś przeczołgało w toalecie, czuje się dziś masakrycznie, jakas osłabiona jakbym miala zemdlec zaraz, boje sie cos zjesc, bo takie skorcze brzucha jak dzis mialam przy wymiotach to az strach dobrze ze jest sobota
-
MatyldaG wrote:mnie dziś przeczołgało w toalecie, czuje się dziś masakrycznie, jakas osłabiona jakbym miala zemdlec zaraz, boje sie cos zjesc, bo takie skorcze brzucha jak dzis mialam przy wymiotach to az strach dobrze ze jest sobota
-
nick nieaktualny
-
Brtiii86 wrote:Ja mogłabym już o 20 pójść spać i tak do rana
Dokładnie! I tak codziennie, szkoda że mojemu pieskowi też tak szybko nie chce się spaćchloet lubi tę wiadomość
Aniołek 03.2016
Dziewczynka 23.02.2017
Trzecia ciąża - tp. 28 listopad 2018 -
Brtiii86 wrote:Ale plamienia nie przyszły przez te wymioty?