MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTosia 1981 wrote:Dobry wieczór kobietki dopiero mam chwilkę na poczytanie po całym dniu pracy i krótkim drzemanku po no i dziś zadzwoniłam do mojego miejscowego gina umówić się na wizytę bo klinika mi już wczoraj podziękowała , no i myślałam o przyszłym czwartku ale jak mój dr. mnie usłyszał to mam wizytę już w poniedziałek
Magda86_0309 lubi tę wiadomość
-
Brtiii86 wrote:Ja też mam wizytę w pon. Nie mogę się doczekać żeby zobaczyć serduszko
-
nick nieaktualny
-
Witam wszystkie nowe marcówki super ze nas przybywa
Wy tu o zdrowym jedzeniu a ja się dziś objadlam burgerami z grila z serem i majonezem
I w ogóle od wczoraj jak się naczytałam tu o tym parciu kupy to teraz się boje zrobićkark lubi tę wiadomość
-
Kurcze ale skrobiecie..Gratulacje kolejnym przyszłym mamom
ja właśnie się wzięłam za komponowanie jadłospisu żeby było zdrowiej bo jak na razie wcinam co popadnie a coś mnie zaczyna "brać" na mdłości..przed chwilą miseczka kapustki kiszonej a za moment pączek z marmoladą -
U mnie z tym apetytem różnie bywa raz mogę zjeść konia z kopytami, a później nic kompletnie mi nie wchodzi bo czuję się najedzona. Ale i tak teraz mnie ciąża oszczędza, bo w pierwszej to miałam mdłości non stop i nawet do lodówki nie podchodzilam jedyny minus to mega wzdęcia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2016, 22:53
-
nick nieaktualnyJa widziałam Twój wpis. Nic nie napisałam bo co można napisać? Widzisz od początku gadam o tym ze idę późno na pierwsze usg żeby się nie zastanawiać czy wszystko jest ok. I miałam nadzieję że chociaż jedna z Was sobie pomyśli hmmm może i ja tak zrobię. Bo widzisz wszystko u Ciebie jest dobrze. Tylko za wcześnie poszłaś a w piątek będzie i serduszko
A nie znasz wielkości i to Cię martwi? Kto robił to usg? Twój stały gin czy jakiś kolo od usg? Bo jak obcy koleś to można na takich mlotow trafić ze się wątroba przewraca. Serio. Nos uszy i co tam jeszcze do górykark, Fipsik lubią tę wiadomość
-
anuschka wrote:Szkoda że nikt nie widział mojego wpisu czekam na serduszko, mam nadzieję że będzie w piątek.
Miłego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2016, 07:52
-
Poszłam bo głównie chodziło mi o przepisanie duphastonu, u nas takich rzeczy nie dostanę. Bałam się, że pęcherzyk pusty i jak powiedziałam lekarzowi że chyba coś tam w pęcherzyku jest to nic nie skomentował. Był obcy koleś, chociaż myślałam że po pozytywnych opiniach będzie ok, a jemu nawet mój wiek przeszkadzał. No cóż mam nauczkę i tyle dobrze że za kilka dni wracam do domuAniołek 03.2016
Dziewczynka 23.02.2017
Trzecia ciąża - tp. 28 listopad 2018 -
nick nieaktualnyanuschka wrote:Poszłam bo głównie chodziło mi o przepisanie duphastonu, u nas takich rzeczy nie dostanę. Bałam się, że pęcherzyk pusty i jak powiedziałam lekarzowi że chyba coś tam w pęcherzyku jest to nic nie skomentował. Był obcy koleś, chociaż myślałam że po pozytywnych opiniach będzie ok, a jemu nawet mój wiek przeszkadzał. No cóż mam nauczkę i tyle dobrze że za kilka dni wracam do domu
-
Hahha pewnie tak ale serio dziwny koleś, jak mówię że biorę magnez bo brzuch mnie bolał a w poprzedniej ciąży tak miałam zalecone to stwierdził że po co, że nie powinno się brać go xDAniołek 03.2016
Dziewczynka 23.02.2017
Trzecia ciąża - tp. 28 listopad 2018 -
anuschka wrote:jak powiedziałam lekarzowi że chyba coś tam w pęcherzyku jest to nic nie skomentował
A nie wiesz że lekarze (a bynajmniej większość lekarzy) nie lubi jak im się coś mówi to oni są guru a my tylko na niczym się nie znającymi pacjentkamikark lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBędzie serduszko za niedługo Mnie już skręca jak sobie pomyślę, że jeszcze tyle czasu, ale jakoś chyba wytrzyma jeszcze te 9 dni...
Ja myślę, że nawet jeżeli ktoś się urodził 65cm to na zapas warto mieć choćby komplet czy dwa mniejszych ciuszków, bo może się zdarzyć poród przedwczesny czy sytuacja, że trzeba będzie robić szybciej cięcie (wypadek, cholestaza) i potem się okaże, że np w niedziele o 2 w nocy na kruszyne 50cm będziecie podwijać pięć razy ciuszki 62
A taki komplet nawet niewykorzystany można dać potem na przedłóżeczko siostrze czy bratowej czy komukolwiek z rodziny, komu urodzi się dzidziuś Ja tak robił am ze sztucznym mlekiem. Dostałam chyba ze 4 opakowania, a że syna karmiłam 22 miesiące piersią to dałam kolejnemu dzidziusiowi 2 paczki i 2 czekają na październik