MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNie wszystkie są z jodem
Ja dzis robilam przetwory z wiśni i porzeczki i o ile przy próbowaniu wiśni ok, tak po porzeczkach miałam... Jak to mówiłyście? Kłaczek?
A potem na obiad cukinia. Normalnie ją kocham, ale zaczęłam jeść i od razu mdłości, gdyby nie ketchup i ostry sos kebabowy to nie wiem czy bym ją dojadła
Ja jestem zmęczona, ale nie śpiącaMałż mój kochany zrobił sobie dzisiaj 3 godzinną drzemkę, a ja w tym czasie z dziećmi szalałam.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Brtiii86 wrote:Ja dzisiaj miałam placki z cukinii:-) mąż gotował. Ja miałam zrobić sos czosnkowy i co oczywiście przesolilam. To samo z wczorajszym twarogiem. Chyba mi się smak zmienił bo jak próbuje to mi się wydaje mdłe a potem już przesole
-
MatyldaG wrote:wczoraj mialam super dzien, a dzis po prostu zgon,cały dzień w łozku
Boże, miałam dzisiaj to samo. Praktycznie cały dzień w łóżku.
Baa i jak zawsze uwielbiałam wieczorne prysznice (mogłabym chlapać się godzinami), tak teraz nie chce mi się wieczorem iść kąpać (nie myślcie, że jestem jakimś brudasem, ale zwyczajnie nie mam siły)
Nie poznaję siebie
-
Marrtusia wrote:U mnie jeszcze nie ten czas, bo poza bolącymi wielkim cycami w ogóle nie czuję, że jestem w ciąży
No wlasnie ja tez...tylkowielkie i bolace cycki...ze3 dni zgaga, z 3 dni zaparcia, jakis bol plecow i zero nic. Poprzednio spalam non stop.
Sluchajcie,moze mnie nie bolec podbrzusze??? Nic wlasciwie tam na dole nie czuje...jeszcze sie nie nakrecam...ale... -
Englein oczywiscie, ze moze nie bolec
. Ba, po dwoch udanych ciazach uwazam, ze powinno nie bolec. Ja czuje tylko wiezadla macicy, ale to u mnie chyba typowe. Tak zreszta rozpoznalam u siebie druga ciaze
.
Dodam, ze w poprzednich dwoch ciazach nie bylam w ogole senna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2016, 08:14
Englein lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEnglein wrote:No wlasnie ja tez...tylkowielkie i bolace cycki...ze3 dni zgaga, z 3 dni zaparcia, jakis bol plecow i zero nic. Poprzednio spalam non stop.
Sluchajcie,moze mnie nie bolec podbrzusze??? Nic wlasciwie tam na dole nie czuje...jeszcze sie nie nakrecam...ale...wiec ciesz się ciąża bez objawów
Englein lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a ja dopiero wstałam jak feniks z popiołow i się dobrze czuje wow
-
Vaina wrote:Czyli razem odliczamy do piątku
Oby tak było jak piszesza o ktorej masz wizyte? ja dopiero o 17.30, pewnie w piatek jajko zniose ;P
Vaina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny