MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNie wszystkie są z jodem
Ja dzis robilam przetwory z wiśni i porzeczki i o ile przy próbowaniu wiśni ok, tak po porzeczkach miałam... Jak to mówiłyście? Kłaczek?
A potem na obiad cukinia. Normalnie ją kocham, ale zaczęłam jeść i od razu mdłości, gdyby nie ketchup i ostry sos kebabowy to nie wiem czy bym ją dojadła
Ja jestem zmęczona, ale nie śpiąca Małż mój kochany zrobił sobie dzisiaj 3 godzinną drzemkę, a ja w tym czasie z dziećmi szalałam. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Brtiii86 wrote:Ja dzisiaj miałam placki z cukinii:-) mąż gotował. Ja miałam zrobić sos czosnkowy i co oczywiście przesolilam. To samo z wczorajszym twarogiem. Chyba mi się smak zmienił bo jak próbuje to mi się wydaje mdłe a potem już przesole
-
MatyldaG wrote:wczoraj mialam super dzien, a dzis po prostu zgon,cały dzień w łozku
Boże, miałam dzisiaj to samo. Praktycznie cały dzień w łóżku.
Baa i jak zawsze uwielbiałam wieczorne prysznice (mogłabym chlapać się godzinami), tak teraz nie chce mi się wieczorem iść kąpać (nie myślcie, że jestem jakimś brudasem, ale zwyczajnie nie mam siły )
Nie poznaję siebie
-
Marrtusia wrote:U mnie jeszcze nie ten czas, bo poza bolącymi wielkim cycami w ogóle nie czuję, że jestem w ciąży
No wlasnie ja tez...tylkowielkie i bolace cycki...ze3 dni zgaga, z 3 dni zaparcia, jakis bol plecow i zero nic. Poprzednio spalam non stop.
Sluchajcie,moze mnie nie bolec podbrzusze??? Nic wlasciwie tam na dole nie czuje...jeszcze sie nie nakrecam...ale... -
Englein oczywiscie, ze moze nie bolec . Ba, po dwoch udanych ciazach uwazam, ze powinno nie bolec. Ja czuje tylko wiezadla macicy, ale to u mnie chyba typowe. Tak zreszta rozpoznalam u siebie druga ciaze .
Dodam, ze w poprzednich dwoch ciazach nie bylam w ogole senna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2016, 08:14
Englein lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEnglein wrote:No wlasnie ja tez...tylkowielkie i bolace cycki...ze3 dni zgaga, z 3 dni zaparcia, jakis bol plecow i zero nic. Poprzednio spalam non stop.
Sluchajcie,moze mnie nie bolec podbrzusze??? Nic wlasciwie tam na dole nie czuje...jeszcze sie nie nakrecam...ale...Englein lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a ja dopiero wstałam jak feniks z popiołow i się dobrze czuje wow
-
Vaina wrote:Czyli razem odliczamy do piątku
Oby tak było jak piszeszVaina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny