MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wczoraj pierwszy raz poczułam coś w rodzaju mdłości Akurat gościliśmy się, kiedy oblał mnie zimny pot, zaczęło mi bulgotać w jelitach i było mi strasznie niedobrze. Przy tym wszystkim musiałam zachować kamienną twarz i iść czym prędzej do łazienki. Jednak oczywiście nic nie było. Z mężem pełna konspiracja, żeby nikt nie zauważył co się dzieje. Już miałam w ostatnich tygodniach kilka pytań o dziecko. I tak jak wcześniej nie miałam problemu żeby ściemniać, że na razie nie planujemy - tak teraz mam wrażenie, że przestaje mi to wychodzić i wszyscy wiedzą, że łże
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2016, 20:24
-
nick nieaktualnyMamable wrote:Abby, gdybym przyjęła datę z owulacji to miałabym 7 marca a nie 5
Jutro wizyta u gina. Owulację miałam wg of 13dc, ale mogła być 12. Przynajmniej tak czułam Mam więc nadzieję na serduszko, ale jeśli nie będzie go słychać to wrócę za 1.5 tygodnia. Zabieram męża ze sobą na wizyty, więc ustawiam je pod jego pracę Na szczęście nie stawia oporu, chociaż jest zmieszany rodzajem usg -
ja dziś na wkładce po uplawach z lutinusa zobaczylam, że maja ciemniejszy kolor taka kawa z mlekiem i nie wiem czy to jakies plamienie? w srodku raczej sucho i czysto tylko te lutinus tak zabarwiony biore tez zel crinone w ulotce pisze ze moga wystepowac po nim takie plamienia
-
nick nieaktualnyJa też ostatnio dużo soliłam. Ogólnie mam całe życie porblemy z prawą nerką, bo ma wadę wrodzoną. A mnie dziś od rana boli jajnik prawy/nerka... Kurde, nie mogę zlokalizować dokładnie, bo niby boli nisko, ale kiedyś poszłam do lekarza, że bolą mnie jajniki, a na usg wyszło, że mi kamień schodzi
Boję się, że to jajnik, a wizyta dopiero za tydzień, dzwoniłam do gin, powiedziała, że może mnie przyjąć najwcześniej we środę, a my wtorek wieczór jedziemy nad morze Brałam no-spę, paracetamol i nie pomagają. To nie jest ból takie, ze raz za czas zakłuje, tylko cały czas boli.
Myślicie, że przy przyroście po 48h z 52 na 132 jest szansa na ciążę pozamaciczną ? Czy jest szansa, że może kamień mi schodzi ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2016, 21:37
-
Mamable wrote:Z mężem pełna konspiracja, żeby nikt nie zauważył co się dzieje. Już miałam w ostatnich tygodniach kilka pytań o dziecko. I tak jak wcześniej nie miałam problemu żeby ściemniać, że na razie nie planujemy - tak teraz mam wrażenie, że przestaje mi to wychodzić i wszyscy wiedzą, że łże
a my dzisiaj przypadkiem wygadaliśmy się rodzicom, chociaż planowaliśmy zatrzymać wieści dla siebie do połowy sierpnia, ale jakoś tak wyszło i w sumie lżej mi na sercu
zresztą uznałam, że głupie jest gadanie typu "żeby nie zapeszyć" i wstrzymywanie się z informowaniem innych do końca I trymestru, co ma się stać, to i tak się stanie, a i ostatecznie w przypadku najgorszego, to chyba żaden wstyd, kiedy rodzice będą o wszystkim wiedzieć.coffee lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kark też tak mysle mozesz jechac na IP powiedziec ze Cie np boli brzuch a masz pozytywny test i musza Cie przebadac, żeby wykluczyć pozamaciczną, chociaz mysle ze to formalnosc dla Twojego spokoju
-
chloet wrote:a my dzisiaj przypadkiem wygadaliśmy się rodzicom, chociaż planowaliśmy zatrzymać wieści dla siebie do połowy sierpnia, ale jakoś tak wyszło i w sumie lżej mi na sercu
zresztą uznałam, że głupie jest gadanie typu "żeby nie zapeszyć" i wstrzymywanie się z informowaniem innych do końca I trymestru, co ma się stać, to i tak się stanie, a i ostatecznie w przypadku najgorszego, to chyba żaden wstyd, kiedy rodzice będą o wszystkim wiedzieć.
My nie chcemy mówić rodzicom tylko dlatego, że wiemy jak bardzo przeżyli poprzednią stratę. Nie chcę żeby znowu się tyle zamartwiali.chloet lubi tę wiadomość
Aniołek 03.2016
Dziewczynka 23.02.2017
Trzecia ciąża - tp. 28 listopad 2018 -
MatyldaG wrote:ja dziś na wkładce po uplawach z lutinusa zobaczylam, że maja ciemniejszy kolor taka kawa z mlekiem i nie wiem czy to jakies plamienie? w srodku raczej sucho i czysto tylko te lutinus tak zabarwiony biore tez zel crinone w ulotce pisze ze moga wystepowac po nim takie plamienia
a ja dziś mam doła bo żadnych objawów nie miałam.. wczoraj siadłam chwile z nogami podkulonymi i od razu brzuch bolał, a dziś siedze tak już z 2 godzine bo pisze prace i nic, nawet nie dźgnie i tak przez cały dzień zero objawów ;/ nie wiem czy to normalne .. chyba fisia dostane -
Cherry_Blossom wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/335036633adb.jpg
Bardzo, bardzo nieśmiało się witam...
Ale jeszcze bez gratulacji żadnych!
11 dpo, 2 cs
Witamy!Cherry_Blossom, Marrtusia lubią tę wiadomość
Aniołek 03.2016
Dziewczynka 23.02.2017
Trzecia ciąża - tp. 28 listopad 2018 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-