MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Brtiii86 wrote:Czesc kochane. Mamy 2 piękne serduszka. Jestem zakochana :-*:-*:-*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
4 miesiace? Grubo.. cos czuje ze bede chudnąć a nie tyć w tej ciąży
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Britiii wielkie gratulacje :-* ja sie przed usg "balam" ciąży blizniaczej bo mialam baardzo wyrazne dwie kreski na tescie i wysoką bete bardzo ale na pierwszej wizycie było jak na razie jedno dzieciątko i oby tak zostalo mi gin dal bez problemu l4 ale ja mam prace fizyczna i kod mi wpisal 021 nie wiem co to oznacza ale tak widzialam:-) a przed gin jeszcze bylam u rodzinnego z wynikami bety i tez bez problemu mi dal zwolnienie.
-
Marynia991 wrote:Britiii wielkie gratulacje :-* ja sie przed usg "balam" ciąży blizniaczej bo mialam baardzo wyrazne dwie kreski na tescie i wysoką bete bardzo ale na pierwszej wizycie było jak na razie jedno dzieciątko i oby tak zostalo mi gin dal bez problemu l4 ale ja mam prace fizyczna i kod mi wpisal 021 nie wiem co to oznacza ale tak widzialam:-) a przed gin jeszcze bylam u rodzinnego z wynikami bety i tez bez problemu mi dal zwolnienie.
-
nick nieaktualnyMarynia991 wrote:Britiii wielkie gratulacje :-* ja sie przed usg "balam" ciąży blizniaczej bo mialam baardzo wyrazne dwie kreski na tescie i wysoką bete bardzo ale na pierwszej wizycie było jak na razie jedno dzieciątko i oby tak zostalo mi gin dal bez problemu l4 ale ja mam prace fizyczna i kod mi wpisal 021 nie wiem co to oznacza ale tak widzialam:-) a przed gin jeszcze bylam u rodzinnego z wynikami bety i tez bez problemu mi dal zwolnienie.
-
nick nieaktualnyBrtii, gratki, pierwsza potwierdzona podwójna mamuśka ! Miałaś duże przyrosty bety? Bo z tego co pamiętam to chyba od razu widziałaś 2 pęcherzyki
Matylda, wiem, że trwają dłużej (w ciąży z córką miałam 2 miesiące), ale jak wezmę powyżej 30 dni to muszę znowu przechodzić badania lekarskie itd., a wtedy jak mnie lekarz zapyta o datę ostatniej miesiączki to i tak się wszyscy dowiedzą Na razie odpukać nie było bełtania ani razu, mam mdłości raz na 2-3 dni, ale boję się, że się za niedługo zacznie i wtedy niestety planuję akcję dywersyjną: 2tyg wolne - 3dni praca- 2tyd wolne - ... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykark wrote:Brtii, gratki, pierwsza potwierdzona podwójna mamuśka ! Miałaś duże przyrosty bety? Bo z tego co pamiętam to chyba od razu widziałaś 2 pęcherzyki
Matylda, wiem, że trwają dłużej (w ciąży z córką miałam 2 miesiące), ale jak wezmę powyżej 30 dni to muszę znowu przechodzić badania lekarskie itd., a wtedy jak mnie lekarz zapyta o datę ostatniej miesiączki to i tak się wszyscy dowiedzą Na razie odpukać nie było bełtania ani razu, mam mdłości raz na 2-3 dni, ale boję się, że się za niedługo zacznie i wtedy niestety planuję akcję dywersyjną: 2tyg wolne - 3dni praca- 2tyd wolne - ...chloet, kark, jenny88 lubią tę wiadomość
-
kark wrote:Brtii, gratki, pierwsza potwierdzona podwójna mamuśka ! Miałaś duże przyrosty bety? Bo z tego co pamiętam to chyba od razu widziałaś 2 pęcherzyki
Matylda, wiem, że trwają dłużej (w ciąży z córką miałam 2 miesiące), ale jak wezmę powyżej 30 dni to muszę znowu przechodzić badania lekarskie itd., a wtedy jak mnie lekarz zapyta o datę ostatniej miesiączki to i tak się wszyscy dowiedzą Na razie odpukać nie było bełtania ani razu, mam mdłości raz na 2-3 dni, ale boję się, że się za niedługo zacznie i wtedy niestety planuję akcję dywersyjną: 2tyg wolne - 3dni praca- 2tyd wolne - ...kark lubi tę wiadomość
-
_Abby_ wrote:A z ciekawości jaki kod choroby masz na l4? Sprawdzałas?