MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
a ja zdycham, kolejny dzień wyciety z zyciorysu, jak na zlosc nie moge isc do domu i sie poprostu polozyc i to przespac
-
ja sobie pomarudzic musze bo meczy mnie to bardzo ale z drugiej strony mam tylko nadzieje ze to oznaka dobrze rozwijajacej się ciązy i tak to sobie tlumacze zeby przecierpiec. magdax a na Ciebie jeszcze może przyjdzie pora z objawami
-
A to moja mała kózka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9c31c10752ed.jpg
Serduszka jeszcze nie było, ale wszystk inne jest w jak najlepszym porządku
Kolejna wizyta 2 sierpniaanuschka, Fipsik, jenny88, kark, Brtiii86, chloet, Tosia 1981, Cherry_Blossom, coffee lubią tę wiadomość
-
na badania 1 trymestru. Potem na płeć. Potem na połówkowe. Potem na badanie 3 trymestru. Potem na poród Potem na pierwszy uśmiech, pierwszy ząbek, pierwszy obiadek, raczkowanie, samodzielne siedzenie, pierwszy kroczek, pierwsze mama....... potem czekasz aż znajdzie pracę i się ustatkuje
ciasteczko30, Brtiii86, jenny88, Cherry_Blossom, coffee lubią tę wiadomość
-
Fipsik wrote:potem czekasz aż znajdzie pracę i się ustatkuje
chloet lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMatyldaG wrote:dziewczyny a po wizycie serduszkowej czeka sie na jaka wizyte?
chloet lubi tę wiadomość
-
_Abby_ wrote:ostatnie oceniające wielkość gada
W sumie ciekawe jaki duzy bedzie mój bałwanek, ja jestem mala 158 cm 48 kg jak na razie to ciezko mi bedzie z jakims gigantem -
nick nieaktualny
-
MatyldaG wrote:ja sobie pomarudzic musze bo meczy mnie to bardzo ale z drugiej strony mam tylko nadzieje ze to oznaka dobrze rozwijajacej się ciązy i tak to sobie tlumacze zeby przecierpiec. magdax a na Ciebie jeszcze może przyjdzie pora z objawamitermin wg OM +tydzien