MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
maggdax wrote:Po to jest to forum, marudz ile Ci się podoba może masz rację, zobaczymy jutro wg owu 7t2d i wizyta serduszkowalstwo, jak będzie wszystko Oki to nie będę prosiła się o mdłości i rzygotki
-
nick nieaktualnyMatylda to ja Cię pocieszę: moja mam 160, przed pierwszą ciążą mówiła, że ważyła 45kg, wszystkie dzieci urodziła w przedziale wagowym 3750-4800g i wzrostowym 56-63cm
A mój tata gigantem nie jest, bo ma 175cm, więc nie jest powiedziane, że z mega kluchą się nie będziesz męczyć
Ja ostawiam u mnie 3kg i 53cm -
nick nieaktualny
-
kark wrote:Matylda to ja Cię pocieszę: moja mam 160, przed pierwszą ciążą mówiła, że ważyła 45kg, wszystkie dzieci urodziła w przedziale wagowym 3750-4800g i wzrostowym 56-63cm
A mój tata gigantem nie jest, bo ma 175cm, więc nie jest powiedziane, że z mega kluchą się nie będziesz męczyć
Ja ostawiam u mnie 3kg i 53cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marrtusia wrote:Ooooo,no to ladnie! Napisz prosze,ze mialas cesarke ☺
Tak, miałam cc, ale nie ze względu na wielkość (usg pokazało 3600), tylko na moje problemy zdrowotne. Ale lekarz jak ją wyjął, to powiedział, że dobrze że miałam to skierowanie bo by utknęła w kanale i tak by musieli ciąć, a byłaby niedotleniona. -
kark wrote:Maggdax ty już masz 7+1?! No to kobieto zakładaj suwaczek, ja cały czas myślałam, że koło 6 tygodnia jesteś, a tu już 8 zaczynasztermin wg OM +tydzien
-
_Abby_ wrote:chyba po lewej stronie masz nr statystyczny choroby musi być wypełniony inaczej zus Ci je cofnie
-
nick nieaktualnyBrtii, bliźnięta szybciej się rozwijają, poza tym zazwyczaj wykonywane jest cc i to koło 36tc, jak nie wcześniej Także jak podczytywałam ciążę bliźniaczą 3 lata temu to większość mam miało cesarki w 34-35tc i dzieci ważyły po koło 2,7kg
Czarnuszka, a czym się zajmujesz ?Brtiii86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie. Ja jestem po pierwszym usg Pęcherzyk jest tak gdzie być powinien, serduszka jeszcze nie ma, ale tego akurat się spodziewałam. Dostałam listę badań do zrobienia, i 2 sierpnia kolejna wizyta i decyzja czy zapisuję się na prenatalne.
Wciąż to jest dla mnie kosmos!!!! Kurcze mam w sobie moja mała KózkęVaina, _Abby_, MatyldaG, jenny88, kark, Cherry_Blossom lubią tę wiadomość
-
Brtiii86 wrote:Ja mam 164 cm,waga 45. Mój mąż koło 190 cm a waga do 70.
A mam pytanie jak dodać zdjęcie? -
nick nieaktualny
-
Brtiii86 wrote:Niop niestety nie mogę przekroczyć tej 45 kg. Spróbuję dodać moje zdjatka
-
Vaina wrote:Britti a kiedy kolejna wizyta?
Mam nadzieję że mi w piątek powie że za jakieś 2 tygodnie a nie za miesiąc, bo nie wytrzymam a jeszcze 6 sierpnia mam wesele i chciałabym wiedzieć przed że wszystko ok.