MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
madleine81 wrote:Dzień Dobry kochane:) I ja nieśmiało chciałam do was dołączyć testy 3 wszystkie pozytywne wiem już od tygodnia na USG idę w piątek będzie to jakoś 5t i 4dc z moich wyliczeń więc na serduszko za wcześnie,ale miałam bardzo późno owulacje bo w 30dc więc lekarz wyliczy zapewne od owulacji niż z miesiączki bo ostatnią miałam 23 maja mam 35 lat i ponad 3 letnią córeczkę,ciąża mnie zaskoczyła bo tylko raz się nie zabezpieczylismy wiec wielki szok wszystkim wam,które juz widziały serduszko serdecznie gratulacje jak i tym,które widziały tylko pecherzyki:)
Gratuluję!
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
nick nieaktualnyMatyldaG wrote:a bedziesz prowadzic ciaze tez u nich? ja mam wielki dylemat, do kliniki mam godzine drogi w sumie fajnie by bylo jakby mi prowadzil ciaze moj lekarz, z drugiej strony mam u siebie zaufanego tez gina, ordynatora w szpitalu w ktorym byc moze bedzie porod, no ale on nie prowadzi sam in vitro nie wiem jakie ma o tym pojecie? bo trzeba wiedziec kiedy chociazby leki odstawiac..
Vaina tak miałam robione te badania, ale należy je powtórzyć. Ja swoje robilam przed pierwszą procedura a to było pół roku temu. Muszę więc powtórzyć. -
Mimi86 niech już Ciebie te plamienia przestaną dręczyć!! No co za cholera no!! :*
Witaj male_m
i madleine81 również witaj Niech Wam będzie tutaj dobrze
Mimi86 lubi tę wiadomość
-
dziekuje za miłe przywitanie zaczynam sie tutaj po woli u was zadomawiać,i próbuje zrobic sobie suwaczek,ale niestety każdy co innego pokazuje;/ bo od om jestem w 7tc,ale ow dopiero w 5tc i szukam suwaczka co dobrze pokaże,
plamienia precz kurcze! Mimi86 czasem tak bywa na poczatku,ja miałam krwawienie mocne z poczatku z moja córką,ale dlatego,że miałam krwiaka,ale strach był straszny...ale bedzie dobrze,próbuj jak najwiecej lezec :*Mimi86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Brtiii86 wrote:Kochana tak będę prowadzić ciążę u swojej dotychczasowej doktor. Bo jej ufam,ona mnie zna i wiem że jestem w dobrych rękach.
Vaina tak miałam robione te badania, ale należy je powtórzyć. Ja swoje robilam przed pierwszą procedura a to było pół roku temu. Muszę więc powtórzyć.
I nie wiem co mam robic, zima jeszcze jakbym musiala sama dojechac do krk moze byc problem chcialabym ich dwoch, jak mi sie tak przyjdzie rozstac to sie poplacze chyba.... dobra chyba mi hormony wariuja bo wlasnie sobie wyobrazilam ze na wizycie jest wszystko pieknie, dziekuje mojemu lekarzowi i sie zegnamy bo chce prowadzic ciaze u siebie ;(((( -
nick nieaktualnyMatyldaG wrote:A ja mam mega rozkmine, bo ufam i jednemu i drugiemu... gin ode mnie z miasta, do niego trafilam z endometrioza mialam torbiele po 8-9 cm na jajnikach i rozlane po otrzewnej, pierwszy konował chciał mi z jajnikami wszystko wyciać, ten mi obiecal ze nie tknie jajnikow i nie tknal, potem zajmowal sie moim leczeniem przez 5 lat. Jak zdecydowalismy się starać o dzidzie tez duzo pomagal, zlecal potrzebne badania, ogolnie trzymal na duchu, zwatpil jak zobaczyl wyniki meza i że on już raczej nie pomoże. Potem trafilam do gina z kliniki z KRK, też się chłop stara, jest mega delikatny przy badaniu, mowi rzeczowo, jasno, wszystko tlumaczy pyta o wszystko po dwa razy, autentycznie podskoczyl na fotelu dwa razu z radosci, raz jak zobaczyl jak mi jajniki na stymulke zareagowaly a drugi jak znalazl pecherzyk (nawet moj maz sie tak nie ucieszyl)
I nie wiem co mam robic, zima jeszcze jakbym musiala sama dojechac do krk moze byc problem chcialabym ich dwoch, jak mi sie tak przyjdzie rozstac to sie poplacze chyba.... dobra chyba mi hormony wariuja bo wlasnie sobie wyobrazilam ze na wizycie jest wszystko pieknie, dziekuje mojemu lekarzowi i sie zegnamy bo chce prowadzic ciaze u siebie ;(((( -
Dziewczęta, byłam dziś u gina. Jest pęcherzyk i ciałko żółtkowe. 1 sierpnia idziemy zobaczyć naszego Misiaczka, jak to określiła pani doktor Wdg usg to 5t0d. No i zmiana terminu na 13 marca Od razu sprawdziłam, czy to nie piątek. Ale na szczęście poniedziałek hihi
I mówię "cześć" wszystkim nowym marcówkom :*MatyldaG, borsuk, Brtiii86, kark, Tosia 1981, Cherry_Blossom, jenny88, anuschka lubią tę wiadomość
-
kolejne dobre dzis informacje super mamable
Mamable lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam wszystkich, my jutro jedziemy na krótkie wakacje, ale się cieszę Także pewnie od jutra od południa do poniedziałku nie będę pisać A w poniedziałek... Wizyta !
Też mam ciążę wysokiego ryzyka, ale jak Fipsik mówi, póki się nic nie dzieje to nie ma co szaleć i specjalnie sobie wciskać nie wiadomo czegoFipsik lubi tę wiadomość
-
Kark to będziesz miała co nadrabiać na forum Ja przez wyjazd do końca nie ogarniam co kto i kiedy, czytałam wszystko ale jakoś niczego nie mogę zapamiętać
Jestem baaaardzo zadowolona z dzisiejszej wizyty. Mąż zachwycony panią doktor. Chyba powierzę jej tą ciążeWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2016, 20:47
kark lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny