MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hehe Mimi to chyba tak co drugi dzien sie bedziemy wymieniac ja dzis korzystam a jutro Ty ;P
Na takie samopoczucie polecam łożko
Ja na dziś znalazlam złoty środek do jedzenia barszcz czerwony zjadlam już 3 talerze takiego czystego wchodzi az miłoMimi86, chloet lubią tę wiadomość
-
Vaina wrote:Czyli razem odliczamy do piątku
Oby tak było jak piszesz
To już 3 jesteśmy, które mają wizytę w piątek ten tydzień będzie bardzo dłuugiWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2016, 12:59
MatyldaG lubi tę wiadomość
Aniołek 03.2016
Dziewczynka 23.02.2017
Trzecia ciąża - tp. 28 listopad 2018 -
Ja w ogóle nie czuję zmęczenia, czuję się wręcz rewelacyjnie. Jedyne, co się zmieniło, to to, że śpię jakąś godzinę- dwie dłużej, ale potem jestem pełna energii. Nie mam też w sumie żadnych objawów ciąży, tylko lekkie kłucie w dole brzucha, jak tu pisały niektóre dziewczyny. Poza tym, ciąża chyba zadziałała na mnie zbawiennie, bo przeszły mi zupełnie moje migreny, które miewałam średnio raz w tygodniu. Koleżanka mówiła mi, że w ciąży pozbyła się wszelkich alergii- mam cichą nadzieję, że u mnie też tak się stanie, bo jestem alergikiem od jakichś 2-3 lat i strasznie mi się to daje we znaki.
Jodu nie przyjmuję, zresztą żadnych innych specyfików też nie. Tylko stary, dobry folik.
Poza tym, staram się pić dużo wody i zdrowo się odżywiać- dziś na obiadek mam na przykład bigos z cukini. Testuję na sobie wszelkiego rodzaju potrawy, bo w sumie od samego początku ciąży jeszcze ani razu nie miałam nudności ani też od żadnej potrawy mnie nie odrzuciło. Zobaczymy, czy dobra passa będzie trwała.
Trzymam kciuki za wszytskie Wasze wizyty w nadchodzącym tygodniu -
MatyldaG wrote:hehe Mimi to chyba tak co drugi dzien sie bedziemy wymieniac ja dzis korzystam a jutro Ty ;P
Na takie samopoczucie polecam łożko
Ja na dziś znalazlam złoty środek do jedzenia barszcz czerwony zjadlam już 3 talerze takiego czystego wchodzi az miło
Łóżka ale dziś mamy rodzinny obiadek na działce wiec muszę iść jakoś sie przemęcze ze 2 godzinkimaj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny po in vitro zazwyczaj duzo wczesniej maja kontrole i czesciej, jes duze ryzyko pozamacicznej, ja juz tydzien od pozytywnego testu musialam jechac na usg - wedlug zalecen kliniki. W naturalnej ciazy mysle ze pierwsza wizyta moze byc duzo pozniej
-
nick nieaktualnyEnglein wrote:A ja nie wiem kiedy, bede w Polsce 13-29 lipca i zastanawiam sie na kiedy sie umowic na usg,zeby bylo ok. U mnie pierwsze usg dopiero 12 tc
-
nick nieaktualny
-
Abby krzycze na Ciebie;) hehe moj termin z belly to 6.03. Czekam tupiac nogami na czwartkowa wizyte dlatego sie za duzo jeszcze nie udzielam ja zero objawow tak jak w 1 ciazy jedynie troche senna jestem i przed @ lewy jajnik dawalczadu:P
kark lubi tę wiadomość
-
_Abby_ wrote:Najlepiej po 6+4. Tak przynajmniej pokazuje belly i 6+coś zazwyczaj jest serducho. A długie masz cykle? I w którym dc owulacje?
28-30 i owu ok 17-18 dc -
Hejka:) trochę mnie nie było, dopiero nadrobiłam zaległości
Dziewczęta, mam pytanie. Jaką datę przyjęłyście w kalendarzu za rozpoczęcie ciąży? Czy ta, która jest datą owulacji jest bardziej wiarygodna od ostatniej miesiączki? Czy nie a to większego znaczenia? A lekarz i tak sobie sam wyznaczy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2016, 17:20
-
czekoladowa201 wrote:Abby krzycze na Ciebie;) hehe moj termin z belly to 6.03. Czekam tupiac nogami na czwartkowa wizyte dlatego sie za duzo jeszcze nie udzielam ja zero objawow tak jak w 1 ciazy jedynie troche senna jestem i przed @ lewy jajnik dawalczadu:P
-
nick nieaktualnyEnglein wrote:28-30 i owu ok 17-18 dc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2016, 19:33
Englein lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyczekoladowa201 wrote:Abby krzycze na Ciebie;) hehe moj termin z belly to 6.03. Czekam tupiac nogami na czwartkowa wizyte dlatego sie za duzo jeszcze nie udzielam ja zero objawow tak jak w 1 ciazy jedynie troche senna jestem i przed @ lewy jajnik dawalczadu:P
kark lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMamable wrote:Hejka:) trochę mnie nie było, dopiero nadrobiłam zaległości
Dziewczęta, mam pytanie. Jaką datę przyjęłyście w kalendarzu za rozpoczęcie ciąży? Czy ta, która jest datą owulacji jest bardziej wiarygodna od ostatniej miesiączki? Czy nie a to większego znaczenia? A lekarz i tak sobie sam wyznaczy?kark lubi tę wiadomość
-
Abby, gdybym przyjęła datę z owulacji to miałabym 7 marca a nie 5
Jutro wizyta u gina. Owulację miałam wg of 13dc, ale mogła być 12. Przynajmniej tak czułam Mam więc nadzieję na serduszko, ale jeśli nie będzie go słychać to wrócę za 1.5 tygodnia. Zabieram męża ze sobą na wizyty, więc ustawiam je pod jego pracę Na szczęście nie stawia oporu, chociaż jest zmieszany rodzajem usg