MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ooo mój drugi raj teraz..
https://pl.aliexpress.com/w/wholesale-Newborn-photography.html?spm=2114.010208.0.51.X0jFvO&initiative_id=SB_20160916031412&site=pol&groupsort=1&SortType=total_tranpro_desc&g=y&SearchText=Newborn+photography
Poproszę jeszcze tylko większe mieszkanie żeby zrobić sobie studio, oświetlenie i tło -
kr0pka wrote:Ooo mój drugi raj teraz..
https://pl.aliexpress.com/w/wholesale-Newborn-photography.html?spm=2114.010208.0.51.X0jFvO&initiative_id=SB_20160916031412&site=pol&groupsort=1&SortType=total_tranpro_desc&g=y&SearchText=Newborn+photography
Poproszę jeszcze tylko większe mieszkanie żeby zrobić sobie studio, oświetlenie i tło
Przy okazji,czemu teraz Twoj link mam aktywny a wszystkie pozostale wczesniej nie? Hmm...nie wiem co jest grane, awet jakies, ktore sama wklejam sa nieaktywne. -
Bo żeby były aktywne bezpośrednio przed każdym linkiem trzeba dodać a po nim
ja się starwm zawsze tak robić bo i wygodniej otworzyć i przy długich linkach czasem się zdarzało, że nie mogłam skopiować bo mi częśc gdzieś znikała, także wolę innym ułatwić
Nie no muszę sobie lampę i tło kupić, ja chcę sesję dziecięcą sama zrobićMagdzia88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fipsik wrote:Można zrobić z siebie na śniegu bałwana, sesja ciążowa zimą jak ulał
ja jako takiej sesji raczej nie planuje ewentualnie moze na swieta, jak bedzie choinka kupic jakas ladna kiecke i w takich okolicznosciach uwiecznic brzuszek na zdjeciachFipsik, m@rtynka, Mimi86 lubią tę wiadomość
-
Fipsik wrote:Można zrobić z siebie na śniegu bałwana, sesja ciążowa zimą jak ulał
Ja sąsiadce robił ciązową w zeszłym roku w lutym i bratowej teź, ale po prostu w mieszkaniu, o i nie jakaś profesjonalna, wiadomo, brakuje mi oświetlenia porzadnego
No ale sama sobie nie zrobię
Boooooooze niech mi ktoś zalozy blokadę na ali!! Dorwałam się do teł fotograficznych, co mnie podkusiło źeby tam w ogóle zaglądacno muszę chociaz jedno kupić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2016, 13:49
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW Polsce to inaczj wygląda - wypisują po sn 2/3 dni, po cc 3/5 dni w zależności od szpitala, no chyba, że na rządanie się wypiszesz.
Ja w sumie 3 pobyty mam za sobą na oddziałach gin-poł i tylko za trzecim razem nie musiałam dokupować jedzenia, bo było dużo i smacznie
A wrzuciłam ten link, bo akurat szukałam zdjęć z oddziału jedenego ze szpitala, a trafiłam na tą stronę... I zobaczyłam, jakie tam żarcie dają: zdjęcie to z biszkoptami z rozciapraną marchewką i tostami...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2016, 14:58
-
Aaa, faktycznie nie wyświetliło się tylko przerobiło na link, postaram się wkleić jakoś tak żeby było widać
Przed dajesz [ url ] a po [ /url] tylko bez spacjikark lubi tę wiadomość
-
befra wrote:
Będę musiała teraz dymac do jakiejś cukierni bo ja jestem wypiekowym nieudacznikiem :p -
MatyldaG wrote:Chyba cie zabije ;p
Będę musiała teraz dymac do jakiejś cukierni bo ja jestem wypiekowym nieudacznikiem :p
Nie zabijaj, bo moje dziecko zostało by sierota( oczywiście to które siedzi obok mnie)
MatyldaG lubi tę wiadomość
-
anuschka wrote:Befra!!!! Ja też chcę, kocham karpatkę
Mój mąż też uwielbia i to właśnie dla niego. Wróci po całym tyg pracy to będzie miał niespodziankę
. A i okazało się że młodemu też smakuje. Pół takiego dużego kawałka mi zjadł.