MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
blekitna w ciąży to dość normalne, krwotoki z nosa, krwawienie dziąseł itp
Fipsik, Klarcia lubią tę wiadomość
-
Matko i córko! Od rana mam biegunkę, spakowałam kilka kartonów do wyprowadzki i zaniemogłam. Nawet nie chce mi się pomierzyć zeby spodnie na alie kupić
I chyba zaczynam stresować się obroną magisterską...Misia ❤ 25.03.2017
Ciąża biochemiczna 05.03.2018 -
Fipsik wrote:Ginekolog zapewne Cię nie osłucha ani nie zajrzy w gardło, tylko odeśle do rodzinnego. Jak masz dobrego interniste to zna się na leczeniu w ciąży. Moja jest niezastąpiona, chodzimy do niej całą rodziną, małą też ona leczy.
-
nick nieaktualny
-
Kachanie wrote:Czemu pod moimi komentarzami nie jest napisane w którym tygodniu jestem ?
-
Co do prenalenu- mi proszek do rozpuszczania nie pomógł ale za to syrop tak ale jak piłam to zatykałam nos;) a tabletki do ssania smakowo też mi nie podeszły ale jak trzeba to trzeba;) Ale jak to mówi mój tata- im bardziej lek nie dobry tym bardziej pomaga
-
Dziewczyny.
Zastanawiam się coraz bardziej nad adapterem do pasów bezpieczeństwa.
Może to jeszcze za wcześnie, ale przyznam że już odczuwam dyskomfort podczas jazdy samochodem z pasem przechodzącym przez brzuszek (zarówno, jako kierowca i pasażer).
Chodzi mi o coś takiego:
http://allegro.pl/besafe-adapter-do-pasow-bezpieczenstwa-kupon-150zl-i5061283409.html
Koszt nowego jest dosyć spory - 160-180zł.
Ale czytałam, też o możliwości wypożyczenia, co wydaje się być sensowne.
Słyszałyście o tym?
A może, któraś z mam miała już doświadczenie z takim sprzętem? -
Fipsik wrote:Ja w takim jeździłam w poprzedniej ciązy. Fajne, nigdzie nie uciska, nic nie boli przynajmniej ale nie radzę jeździć w sukienkach
Ale sezon jesień - zima w moim przypadku jest "bez sukienkowy", więc dobrze się składa
-
ata89 wrote:Dziewczyny.
Zastanawiam się coraz bardziej nad adapterem do pasów bezpieczeństwa.
Może to jeszcze za wcześnie, ale przyznam że już odczuwam dyskomfort podczas jazdy samochodem z pasem przechodzącym przez brzuszek (zarówno, jako kierowca i pasażer).
Chodzi mi o coś takiego:
http://allegro.pl/besafe-adapter-do-pasow-bezpieczenstwa-kupon-150zl-i5061283409.html
Koszt nowego jest dosyć spory - 160-180zł.
Ale czytałam, też o możliwości wypożyczenia, co wydaje się być sensowne.
Słyszałyście o tym?
A może, któraś z mam miała już doświadczenie z takim sprzętem?
Popatrz sobie jeszcze używane na olx. Później zawsze też możesz sprzedać -
Ata89 ja też planuję kupić adapter, przymierzałam się od początku ale uznałam, że za wcześnie ale teraz z każdą jazdą jakoś mało pewnie się czuję z tym pasem przez brzuch
też myślę nad tym BeSafe ale po prostu używanym. Czytałam co prawda, że tummy shield lepszy ale cena kosmos
Balladyna wiem, że nie powiem nic odkrywczego i samą mnie rok temu denerwowały takie teksty ale.. obrona to tylko formalność
Ja byłam przed obroną meeega zestresowana, spanikowana, na obronie z resztą też,szczególnie, że w autobusie, 3 przystanki przed uczelnią odkryłam, że w trakcie nauki jakimś "cudem" pominęłam 2 zagadnienia.. iiiii oczywiście miałam takie szczęście, że jedno z nich wylosowałam, a jakże.. i co? Obroniłam się na 5także zupełnie rozumiem Twój stres ale dla dobra dziecka przestań, pójdzie gładko, zobaczysz
kiedy się bronisz? -
Czarnuszka wrote:Popatrz sobie jeszcze używane na olx. Później zawsze też możesz sprzedać
kr0pka
Ja też od samego początku się za czymś takim rozglądałam, ale jak Ty, również uznałam, że za wcześnie. A teraz czuję, że naprawdę by się przydał, a co to będzie później, jak brzuszek będzie naprawdę duuuży
A ceny faktycznie z kosmosu ...
Koleżanka mi mówiła, że wypożyczała taki adapter w sklepie z artykułami dla dzieci, ale nie pamiętam, jak cenowo to wyglądało.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2016, 13:37
-
nick nieaktualny