MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas już chyba tez bezplatne i w kazdym szpitalu
U mnie spore opoznienie bylo ale juz pp, dzieciur caly i zdrowy, lapkami i nozkami machal. Szyjka ok, stan zapalny faktycznie jest, mam brac tak jak mi w luxmedzie przepisala te Nystatyne a potem probiotyk.
Nastepna wizyta 26.10 ale nie mogl mnie zapisac musze jutro dzwonic wyjatkowo.
Polowkowe 9.11
A dzieki opoznieniu pogadalam sobie przynajmnie z 2 innymi mlodymi laskami, obydwie w 2 ciazy, obydwie rodzily na Inflanckiej i sa zadowoloneMatyldaG, anuschka, Fipsik, milagro, kark, m@rtynka, czirisz lubią tę wiadomość
-
Tylko te "markowe" to na Ali chyba są podróbki tego typu co w Bułgarii, tak przynajmniej słyszałam :p
-
Czarnuszka moja kolezamka z pracy kupowala te majty Kleina i zadowolona
-
Aliexpress to trochę jak studnia bez dna :p
Kanapka z czosnkiem zjedzona :p ciekawe jak bable zareagują na taką ilość :pNatka9029 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ale Wy opatulone. Ja w tej ciąży jestem jak kaloryfer. Dzisiaj jak szlam po młoda do przedszkola to na krótki rękaw bo z goraca to się ze mnie leje. Umieram jakby na dworze było 30stopni. Ja tylko czasem cos poczuje bardzo rzadko i raczej miedzy pępkiem a spojeniem. Częściej mam takie ciągnięcia tzn. czuje jak dziecko się pcha w ktoras stronę np w prawo i wpycha tam główkę czy nóżki(miałam tak w poprzedniej ciąży wiec mniej więcej rozpozbaje) ale na zewnątrz jeszcze nic nie widać.
-
nick nieaktualnyunbelmished wrote:Dziewczyny ale Wy opatulone. Ja w tej ciąży jestem jak kaloryfer. Dzisiaj jak szlam po młoda do przedszkola to na krótki rękaw bo z goraca to się ze mnie leje. Umieram jakby na dworze było 30stopni. Ja tylko czasem cos poczuje bardzo rzadko i raczej miedzy pępkiem a spojeniem. Częściej mam takie ciągnięcia tzn. czuje jak dziecko się pcha w ktoras stronę np w prawo i wpycha tam główkę czy nóżki(miałam tak w poprzedniej ciąży wiec mniej więcej rozpozbaje) ale na zewnątrz jeszcze nic nie widać.
Na kiedy masz termin ? Ja jestem 15 tc 4 dni tak samo jak ty. -
Sprawdziłam moje "większe" ciuchy ciążowe i niestety po czasie mój cycnik zdechł
Wiem, że piszecie ciągle o aliexpress, możecie podać linka do sprawdzonych cycników ? Takie, które przyszły i przetestowałyście, że ok? Bo niestety ze sportowych też zaczynam wypływać, muszę coś zakupić, eh
-
Ale jestem wkurzona chyba zmienię tego ginekologa wizyta jak zwykle trwała 5 minut bo ciśnienie za wysokie i przełożymy na następny tydzień.. Człowiek miesiąc czeka żeby później zostać odesłany z kwitkiem masakra nie dość że cukrzyca to jeszcze jakieś problemy z ciśnieniem...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2016, 18:45
-
nick nieaktualnyMam pytanie do osób, które brały kredyt hipoteczny - sami chodziliście czy z agentem?
My mamy już drugiego agenta, znowu jakiś niewydarzony, umawia się i nie przychodzi, w kółko wysyła to samo do wypełnienia... Zastanawiam się czy nie lepiej samej iść, szczególnie, że tylko 3 banki bierzemy pod uwagę. Tylko z drugiej strony taki agent może mieć znajomości i może coś tam przyśpieszy, a my będziemy czekać tygodniami na decyzję -
nick nieaktualnyU mnie kalendarz chiński pokazuje, że mam dzieci chłopiec, dziewczynka, dziewczynka, więc u mnie w 33% się sprawdziło
Z ułożenia to i syn i teraz córcia leżeli w poprzek, więc nie wiem, chyba dwa obojnaki z tego wychodzi
A z pierwszych ruchów (niby po lewej chłopiec kopie i szybciej chłopiec) to by wynikało, że córci teraz powinien jeszcze pyrtuś urosnąć, a nie zapowiada się -
nick nieaktualny