MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAthia, zrób jak pisze milagro albo jak masz teraz chwilę to wejdź sobie na jakiś rankinglekarzy lub znanylekarz i poczytaj opinie. Skoro masz i cukrzycę, poronienie za sobą i problemy z ciśnieniem to warto znaleźć kogoś odpowiedzialnego i kompetentnego
-
kark wrote:Matylda, napiszę Ci priva, żeby nie zaśmiecać forum, skoro taka obeznana jesteś
-
Kachanie wrote:Ja 13 marca z tego i z tego mi wychodzi .
Szkoda że nawet szansy ci nie dadzą na naturalny
No niestety mój szpital nie daje mi szans ale jest tez plus tego ze mogę zaplanować co z Tosia jak ja bede w szpitalu i maz woe kiedy ma wziąć urlop itp wiec mogę wszystko zaplanować a ja lubie mieć wszystko poukładane. -
Matylda mam mikroskarpetki jakbyś chciała. Chyba dla wcześniaków, dostałam je od kogoś, ale były za małe nawet na chłopaków mojej siostry a one ledwo po 3 kg się rodzili. Jakby Twoje maluchy się okazały jeszcze mniejsze to mogę Ci wysłać jak się do nich dostanę po przeprowadzce
MatyldaG lubi tę wiadomość
-
Fipsik wrote:Matylda mam mikroskarpetki jakbyś chciała. Chyba dla wcześniaków, dostałam je od kogoś, ale były za małe nawet na chłopaków mojej siostry a one ledwo po 3 kg się rodzili. Jakby Twoje maluchy się okazały jeszcze mniejsze to mogę Ci wysłać jak się do nich dostanę po przeprowadzce
-
Fipsik wrote:Kilka par niebieskich w paski i jeszcze jakieś. A takie małe stópki w normalnych skarpetach będą się topić
kark, kr0pka lubią tę wiadomość
-
A ja kupiłam dziś taki drobiazg:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ba360c1e7b52.jpg
Co do wizyty to strasznie dziwne, ja często mam trochę wyższe nie wiem czy tak jak Ty ale zawsze mnie bada.Czarnuszka, kark, taka_ja, kr0pka, m@rtynka, Anita12, MatyldaG, fantasmagoriia lubią tę wiadomość
-
unbelmished wrote:No niestety mój szpital nie daje mi szans ale jest tez plus tego ze mogę zaplanować co z Tosia jak ja bede w szpitalu i maz woe kiedy ma wziąć urlop itp wiec mogę wszystko zaplanować a ja lubie mieć wszystko poukładane.
Gdzie będziesz rodzic ?maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306