MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
milagro wrote:Mamuska level2 na opryszczka z domowych sposobów to ja znam tylko pastę do zębów
Ale z tego co wiem jest chyba jakiś lek który w ciąży można brać na to.
teraz próbuje czosnkiem ją potraktować ale chyba nie mam co liczyć że do jutra przejdzie a jutro mam imprezkę małą... -
nick nieaktualny
-
Ja gdzieś czytałam ze na opryszczke można normalnie zovirax użyć w ciąży
-
Nelus juz chyba wiemy kto zostanie nasza miss marca 2017
kr0pka, anuschka, taka_ja, Paolina91, kark, Magdzia88, Englein, coffee lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
misia_ wrote:ja kupilam z tej aukcji, ale to chyba to samo bo ten sam producent
http://allegro.pl/ocieplane-legginsy-ciazowe-leginsy-zimowe-m-38-i6461851125.html
Długo czekałaś na przesyłkę?
Bo ja zamówiłam od nich w środę i jestem ciekawa ile będę czekać... -
Ata89 ja zamówiłam w poniedziałek te legginsy i wczoraj przyszły
A co do brzucha- ze mnie to już się śmieją ze mam brzuch gigant jak na 4 miesiącMi się wydaje normalny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2016, 09:32
Tosiu czekamy na Ciebie
30 tc - 1430g 34tc- 2182g -
misia_,
milagro,
czyli przyjdą na pewno po weekendzie.
Nie mam wyjścia będę czekać
Przyszła Babcia upolowała w Lidlu dla Bąbelka przepiękną pościel, na ostatnich sztukach, przecenionąChciałam ją kupić w sierpniu, ale uznałam, że za wcześnie.
https://1.bp.blogspot.com/-D0zK9kx3ewM/V8CjzOyY3AI/AAAAAAAABtY/MdcqscK4aJ0r9pVFD-nQReT4nwt9AHjggCLcB/s1600/Promocja%2Bw%2BLidlu%2B3%2Bcz%25C4%2599%25C5%259Bciowy%2Bkomplet%2Bpo%25C5%259Bcieli%2Bdzieci%25C4%2599cej%2Bza%2B49%252C99%2Bz%25C5%2582.png
Byłam w Lidlu wczoraj i znalazłam na ostatnich sztukach piękne przecenione, beżowe sweterki, spodenki z sierpniowej dostawy. Może u Was też coś się znajdzie
Poza tym mnóstwo letniej przecenionej garderoby. Tylko trzeba pogrzebać w koszach -
nataliad wrote:Ja nie oglądam żeby się za bardzo nie nastawiac. W każdym szpitalu wygląda to inaczej i są inne warunki. Ja pierwszy poród miałam w szpitalu gdzie warunki nie były zbyt fajne, a w tv jak pokazywali inne porody to wyposażenie czy wygląd sali pełen wypas
Na szczęście teraz do Poznania mam najbliżej i lekarke z jednego z poznańskich szpitali więc może będzie lepiej
nataliad lubi tę wiadomość
-
chloet wrote:przymierzasz się już do jakiegoś konkretnego szpitala, jeśli chodzi o poród?
Albo masz chociaż upatrzoną szkołę rodzenia czy coś?
Narazie sie do niczego nie przymierzam, zbieram info2 znajome rodzily w zeszlym miesiacu na kamienskiego i srednio zadowolone. Ja tam bylam na ostrym, czekam 3 godz i sie nie doczekalam... Moja lekarka jest z borowskiej. Jeszcze nie czytalam opini ale jak bylam na ostrym to bardzo bylam zadowolona. Musze pogadac z gin. Szkole rodzenia sobie ogarne jak wyzdrowieje. Pomimo tego iz mam juz dziecko (16.5 lat) to pochodzilabym
A ty cos sobie zaplanowalas juz? -
Vaina wrote:Co do brzuszka to mojego nie masz szans już zakryć niczym.
Ostatnio byliśmy z mężem na spotkaniu gdzie chcieliśmy sie pochwalić ciążą ale w ten sposób żebyśmy powiedzieli a nie sami zauważyli pozostali. Ubrałam się w takie ciuchy co najmniej był widoczny brzuszek, starałam się rękami go w miarę naturalnie zasłaniać a co - i tak usłyszałam że przecież to jest oczywiste ze jestem w ciąży bo to widać
Szkoda że nie zmierzyłam obwodu na początku ciąży - ale od kiedy mierzę wiem że w ciągu 6 tygodniu urósł prawie 5 cm
A mąż codziennie rano jak się posmaruję kremami i latam na golasa żeby mi sie powchłaniały to ma wielkiego banana na twarzy i mówi duży brzusio - widzę że on jest w nim strasznie zakochany - oby nie bardziej niże we mnie
Moj tez rozmawia z fasola, mimo ze moj brzuch nie jest jeszcze taki duzy jak wasz. Podglada tez fasole przez pepek
Vaina, kr0pka, czirisz lubią tę wiadomość