MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
monia trzymajcie sie tam w tym szpitalu! ja tez nie cierpie szpitali ale pamietaj ze wszystko dla zdrowia maluszka, mam nadzieje ze szybko wrocisz do domu!
-
Monia, trzymam również kciuki! zawsze sobie tłumacz, że tam jesteś pod opieką i Ci na pewno pomogą i dodatkowo nie jesteś sama, bo nosisz w sobie dzidzię. Ja się tak pocieszałam jak byłam w szpitalu
wszystko będzie dobrze!
U mnie dziś znów migrena i ból głowy i oczu.. wczoraj wieczorem to samo..
zaraz kładę się do łóżka bo od rana w biegu i czuję się zmęczona
miłego popołudniaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2016, 13:34
Szczęśliwa mama Zuzi -
Vaina wrote:Koleżanka na innym forum napisała coś takiego:
"Moj lekarz mówił mi tak, bo ja nie umiałam określić. Miękki jest jak jest taki jak czubek nosa a twardy jak czołojakoś mi to pomogło sprawę zobrazować
"
Mi to bardzo pomogło
Super powiedziane. Jezeli tak jest to mi też tylko się wydaje że twardnieje a tak naprawdę jest jak czubek nosa
Trzymam kciuki dziewczyny, które jesteście w szpitalu :*
U mnie była dziś z samego rana położna, można powiedzieć że praktycznie nas obudziła. Zbadała ciśnienie (90/50), znalazła detektorem tętno małego. Pokazało jej 126 uderzeń. Zapytałam czy nie za mało, to mówiła że norma jest od 120 a poza tym dopiero co się obudziliśmy. Rozwiała też wątpliwości co do furaginy mówiąc ze 3x1 wystarczy. I badanie mam powtórzyć dopiero po 1,5tygodnia od zakończonej kuracji czyli tak jak lekarka mówiła kolejna wizyta za 4 tyg... 2 listopada. Nie lubie tego czekania. Od którego tygodnia chodzi się częściej na wizyty?
-
Cześć dziewczyny
ja dziecko na początku będę ubierać w body na długi rękaw I na to spiochy plus na spiochy skarpetki żeby dziecko nóg ze spioszkow wyciągało. Niedrapek nie uzywalam i nie będę. W razie czego można użyć skarpetek
ja przy oliwi wszystkie ciuchy dostałam od siostry i mama cześć kupiła. Z kasa było krucho wiec mam wszystko. Teraz wszystko sama kupuje sytuacja finansowa jest lepsza wiec chcemy wszystko sami kupić. Sądzicie żeby kupić tez trochę ciuszków na 68? Pamiętam ze oliwii po porodzie ubieralam odrazu 62 bo mniejsze było małe. Po jakiś 2-3 tygodniach ubieralam 68. Macie jakieś namiary na łóżeczka dziecięce? Jakie macie na oku z szuflada czy bez? Wydaje mi się fajna ta szuflada ale sama nie wiem. Jeszcze kwestia wózka. Poszukujemy ale takiego, który będzie jak najmniejszy i jak najbardziej płaski po złożeniu.
borsuk, MatyldaG lubią tę wiadomość
-
monia99 trzymajcie się dzielnie :*
To i ja się pochwale moim bębenkiemw 18t2dc
Trochę oponka, trochę moje maleństwo
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c8b2f3935423.jpgmalaczarna07, anuschka, Czarnuszka, julllla, MatyldaG, kr0pka, milagro, Magdzia88, misia_, Vaina, Klarcia, taka_ja, czirisz, m@rtynka, Marynia991, Anita12, nataliad, Natka9029, Angie 232, Marrtusia, kark, Tosia 1981, severi lubią tę wiadomość
-
Błękitna ja poluje na takie z szufladami łóżeczka
mam tam zamiar upychac pampersy :p wydaje mi się że im więcej miejsc gdzie można gdzieś coś schować tym lepiej. Na allegro jest ogromny wybór łóżeczek.
-
kr0pka, Czarnuszka, milagro, Magdzia88, julllla, misia_, Vaina, Klarcia, czirisz, taka_ja, m@rtynka, wolfik25, jenny88, Marynia991, Anita12, nataliad, Angie 232, borsuk, kark, Tosia 1981, Fruzia85, severi lubią tę wiadomość
-
Też planuję kupić łóżeczko z szufladą, wydaje mi się to praktyczniejsze bo tak jak napisała Matylda można schować tam np pampersy. Chcę kupić zwykłe białe łóżeczko z szufladą i chcę by było całe ze szczebelkami,nie podobają mi się te z całkowicie zabudowanym krótszym bokiem i jakimś rysunkiem na tym. I nie chcę też żadnych baldachimów
-
monia99 wrote:hej ja tez juz po wizycie i znowu zostałam skierowana na szpital...
wiec dopiero jak pojade to zrobia mi usg
niestety znowu mam spiete podbrzusze czy cos
troche jestem załamana nie lubie szpitali
Z tym samym lezalam.. Dziś naszczescie już do domu.
Widocznie teraz zaczyna się taki okres że brzuchy zaczną twardniec ;/ -
Czarnuszka, julllla, anuschka, wolfik25, taka_ja, jenny88, Anita12, Natka9029, kark, Tosia 1981, severi lubią tę wiadomość
-
MatyldaG wrote:
Jaką mina niewiniatka
Monia99 mam nadzieję ze wszystkobedzie dobrze. Trzymaj się kochaną :*
Misia_ dobrze ze już do domku. Dbaj o siebie i odpoczywajTosiu czekamy na Ciebie
30 tc - 1430g 34tc- 2182g -
MatyldaG wrote:
Ja od listopada zamierzam zacząć kupować te pierdółkiJuż się nie mogę doczekać
Zamierzam kupować u tego sprzedawcy bo to już sprawdzone źródło, już wam kiedyś link wysyłałam ale co tam prześlę drugi raz, może ktoś też skorzysta
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=5927936taka_ja, MatyldaG lubią tę wiadomość
-
malaczarna07 wrote:w DE sklepy są zamknięte w niedziele
Niemniej, kiedy pracowalam po 12/14 h (a pracuje w knajpie wlasnie) a mialam wolna nidziele...to byl to jedyny dzien,kiedy razem z mezem moglismy podjechqc i zrobic zakupy. Drobniejsze rzeczy kupowalam w tygodniu, jadac dodo u na 2h przerwe...ale nie wszystk8 mozna kupic na szybko, w biegu. Tak, ze ja na te kwestie patrze troche inaczej. Inna sprawa (na marginesie), ze tutaj malo sie widzi matki z dziecmi w gondolach...tu prEwaznie kroluja dzieci w spacerowkach...i fotelikach zamiqst w gondoli.
A ajwiecej klientow w restauracjach miedzy 10 a 17? Rodzice z dziecmi w roznym wieku, przychodzace do restauracji juz na sniadanie... -
malaczarna07 wrote:widzę, że jesteś fanką myszki mickey
na dwóch elementach jest
Vaina, kr0pka, Anita12, Tosia 1981, severi lubią tę wiadomość