MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nadiii tak na bieżąco lista super. Mam prośbę, jakbyś mogła zrobić edycję na stronie 902. Tam zawsze aktualną stronę będziemy miały. Czy lepiej na bieżącą robić i jak wszystkie się rozpakujemy to np. na stronie 1000;) będzie nasza główna lista. Nie wiem czy zrozumiałe to napisałam....;/
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalwinka wrote:Nadiii tak na bieżąco lista super. Mam prośbę, jakbyś mogła zrobić edycję na stronie 902. Tam zawsze aktualną stronę będziemy miały. Czy lepiej na bieżącą robić i jak wszystkie się rozpakujemy to np. na stronie 1000;) będzie nasza główna lista. Nie wiem czy zrozumiałe to napisałam....;/
klaudia.29, Malwinka, Anita12 lubią tę wiadomość
-
Nadiii wrote:Proszę bardzo! Zaktualizowana lista na str 902 i 909. Będę aktualizować na bieżąco na str 902, aby każdy pamiętał str i nie musiał szukać, oraz na bieżącej str forum danego dnia
Przepraszam, jeżeli się narzucam. Dziękuję za poprawkę; ) -
Inka91 wrote:Na poczàtek dziękuje Nadiii za dopisanie do listy..
Ogromne gratulacje dla Orianny...
Dziś zaczynam prać rzeczy dla Małego bo w nocy czułam sie bardzo zle, pojechaliśmy wczoraj na zakupy 3h to jednak za duzo...
Jestem z Tobą, ja też dzisiaj będę puszczać pierwsze pranie, w 40 stopniach.
Dostalam od bratowej trochę ciężko ale jej syn ma już 9 lat. Wszystko w kartonie...musze wrzucić do wanny niech się trochę namoczy i wtedy do pralki. -
Wielkie gratulacje!! Jesteś mega kozak, dałaś rade! a mała ma piękną wagę, napewmo wszystko będzie dobrze, trzymam kciuki żebyście jak najszybciej mogły się sobą nawzajem cieszyc:) p.s dołączam się do prośby nelus o namiary na grupę na fbtermin wg OM +tydzien
-
Urodziłam! 36+0 tc
Kaja 5 luty 20:35 2780 g 51 cm
Poród do lekkich nie należał, ale dałam radę, było bardzo ciężko, bo 32,5h ze skurczami. Na porodówke trafiłam o 15:30 z 4 cm rozwarcia, a urodziłam 20:35. Pierwszy poród lżejszy, niż drugi u mnie najpierw skurcze pracowały na skrócenie się szyjki do zera, a samo to trwało 27 h. Mała trafiła do inkubatora, żeby ją wygrzali, bo to jednak wcześniak i po urodzeniu ładnie oddychała, ale później zaczęła stękać i harczeć, więc podłączyli ją do ustnika, ale dziś już ma tylko pod noskiem maseczkę tlenową, żeby jej lżej było, a tak oddycha sama - badania wychodzą dobre
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2017, 14:39
Anita12, kark, ewa81, klaudia.29, befra, Inka91, m@rtynka, Rubineye, maggdax, malotka, chloet, milagro, maja9995, nikafika, jenny88, Nelus, nataliad, coffee2, RudyTygrysek, Fedra lubią tę wiadomość
-
Oriaana wrote:Urodziłam! 36+0 tc
Poród do lekkich nie należał, ale dałam radę, było bardzo ciężko, bo 32,5h ze skurczami. Na porodówke trafiłam o 15:30 z 4 cm rozwarcia, a urodziłam 20:35. Pierwszy poród lżejszy, niż drugi u mnie najpierw skurcze pracowały na skrócenie się szyjki do zera, a samo to trwało 27 h. Mała trafiła do inkubatora, żeby ją wygrzali, bo to jednak wcześniak i po urodzeniu ładnie oddychała, ale później zaczęła stękać i harczeć, więc podłączyli ją do ustnika, ale dziś już ma tylko pod noskiem maseczkę tlenową, żeby jej lżej było, a tak oddycha sama - badania wychodzą dobre
Nie wiem czy czytałaś wcześniej więc napiszę, że Twoja córcia ma dobrą wagę. Moja z identyczną urodziła się w 40+5 czyli po terminie. Wzrost też 51 cm:)
Wszystko będzie dobrze. Życzę abyście szybciutko znalazły się w domku:)
-
nick nieaktualny
-
Oriaana wrote:Urodziłam! 36+0 tc
Oriaana! Gratulację pięknej córeczki!
Jesteś wielka, że dałaś radę i miałaś tyle sił! Piękna waga księżniczki!!
Dużo zdrówka dla was !!!!