MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Malwinka wrote:Tak myslalam właśnie, tylko może ten większy na dłużej będzie. Ale znowu żeby dużo nie wystawal.
-
nick nieaktualnymalotka wrote:Już po wizycie, wszystko w normie, pięknie ładnie, Franek waży 2200 g, za dwa tygodnie kolejna kontrola Dalej ledwo ledwo trochę noska się udało podglądnąć, no ale ważne, że nic się nie dzieje.
Nie zapowiada się żebym miała jakoś szybko urodzić, wszystko pozamykane na 3 spusty
-
nick nieaktualnymaggdax wrote:Oriana miała taki sam tp jak ja i jej wiadomość o porodzie małej księżniczki mnie zmobilizowala i ogarnęłm dziś pokoik dla mojej corki;) na początku chciałabym żeby spala ze mną w sypialni w koszu mojzesza, mam nadzieje ze się z nim polubi i nie będę musiała całego łóżka do sypialni przenosić pokaże wam fotkę https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d8827acdbf5e.jpg
Pokoik piękny! Córeczka bedzie miała cudne królestwo!
-
maggdax wrote:Oriana miała taki sam tp jak ja i jej wiadomość o porodzie małej księżniczki mnie zmobilizowala i ogarnęłm dziś pokoik dla mojej corki;) na początku chciałabym żeby spala ze mną w sypialni w koszu mojzesza, mam nadzieje ze się z nim polubi i nie będę musiała całego łóżka do sypialni przenosić pokaże wam fotkę https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d8827acdbf5e.jpg
Ja tez mam kosz Mojżesza i boje się ze mojej córce tez nie będzie odpowiadał. Lozeczko planujemy kupić dopiero po przeprowadzce do nowego mieszkania czyli ok1,5 mce po porodzie. Jakiej firmy masz kosz? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pare godzin przespałam.
Obudziłam sie o 4 i tak nie spie.
Gardło mnie tak boli ze nie moge spac, jesc, mowic, pic
Cały kręgosłup od szyji do kostek w stopach mnie tak boli
ze wstałam o 4 zrobic herbatę i nie mam sił wstac aby isc
do lozka.. przy kazdym przeziębieniu mam zapalenie stawów
do tego doszedł katar - nie mam sił -
nikafika wrote:Ja tez mam kosz Mojżesza i boje się ze mojej córce tez nie będzie odpowiadał. Lozeczko planujemy kupić dopiero po przeprowadzce do nowego mieszkania czyli ok1,5 mce po porodzie. Jakiej firmy masz kosz?
Ja też w koszu Mojżesza będę miała malego przez pierwsze miesiące. Potem pomału będziemy go przyzwyczajać do łóżeczka w osobnym pokoju. A jeśli nie to będzie spał w turystycznym przy nas.
ja mam firmy jolly jumper -
wczoraj miałam wizytę i dr powiedziała że poziom przeciwciał wzrósł. wysłała mnie do szpitala na ktg, 2 h monitorowali, skurcze pisały się czasami 0 czasami 127. tętno małego wahalo się między 125 a 180! odeslali do domu twierdząc że "happy baby". w piątek mam usg i po nim dr stwierdzi czy wywołać poród. mówi że mam to przemyśleć, przeciwciała nie są jeszcze w granicach dużego ryzyka ale ona zaleca indukcje w 38 tyg w razie czego żeby nie wzrosły do niebezpiecznej granicy. zaczynam się stresować...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNelus, w piątek masz wizytę i się dowiesz. Jak lekarz zaleci wcześniej poród, to może lepiej się nie zastanawiać. Nie wiem jak to jest z suwaczkiem, wiem że wg belly ciąża pokazuje o tydzień do przodu. Czyli ja mam 32 tydzień a wg belly to już jest 33.
-
nick nieaktualnyNelus może suwaczki pokazują skończone tygodnie?
Co do bezsenności w nocy to ja również się z tym borykam. W ciąży to normalne. Dopóki nie zaszłam w ciażę nie wiedziałam co to znaczy obudzić się w nocy choć na sekundę. Nigdy nie słyszałam karetek pod oknem lub gdy mąż w nocy stawał...a teraz jak przekręca się z boku na bok potrafię się obudzić.
Do tego budzę się rano np 4-5 i nie mogę spać. Nie przejmuję się tym tylko wstaję i znajduję sobie zajęcie. Jak nie mogę zasnąć to oglądam film lub czytam książki do późna.
Trzeba to zaakceptować bo organizm ma teraz swój rytm i koniec.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2017, 09:33
klaudia.29, coffee2 lubią tę wiadomość
-
Inka91 wrote:Ojoj na grupie fb kolejna marcòwka rozpakowana. Termin z 08.03.. Rozkręciło się na dobre..
Obserwowałam wątek dziewczyn ze stycznia, teraz tych z lutego i naprawdę dobra połowa z nich urodziła zaraz na początku miesiąca / w pierwszej połowie. U nas może być podobnie! I prekursorkami wbrew pozorom nie muszą być dziewczyny z początku stawki Czuję, że czeka nas wiele niespodzianek.klaudia.29, ewa81 lubią tę wiadomość