MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja juz po wizycie. Lekarz obstawia ze po dzisiejszym badaniu się zacznie, a jeżeli nie i nie urodze do niedzieli to mam stawić się w niedzielę w szpitalu, dostałam skierowanie, on ma dyżur:) po badaniu strasznie mnie boli, mam skurcze ale to chyba jeszcze nie to. Rozwarcie postapilo od ostatniego badania a szyjka zgladzona na maxa, trzymajcie kciuki!
klaudia.29, Rubineye, ewa81, Magdzia88, coffee2, kark lubią tę wiadomość
termin wg OM +tydzien -
nick nieaktualnyFruzia85 wrote:Apropo listy ja jestem niebieska bo czekam na Synka,ale będę lutowka bo 27 mam cc.
Fruzia85, coffee2, kark lubią tę wiadomość
-
maggdax wrote:Ja juz po wizycie. Lekarz obstawia ze po dzisiejszym badaniu się zacznie, a jeżeli nie i nie urodze do niedzieli to mam stawić się w niedzielę w szpitalu, dostałam skierowanie, on ma dyżur:) po badaniu strasznie mnie boli, mam skurcze ale to chyba jeszcze nie to. Rozwarcie postapilo od ostatniego badania a szyjka zgladzona na maxa, trzymajcie kciuki!
No a powiedzial Ci na ile masz rozwarcie?
Dlaczego masz skierowanie do szpitala? Coś się dzieje? Myslalam, że skoro wszystko ok, to siedzenie w domu i oczekiwanie akcji.
Ile Nela waży? -
nick nieaktualnymaggdax wrote:Ja juz po wizycie. Lekarz obstawia ze po dzisiejszym badaniu się zacznie, a jeżeli nie i nie urodze do niedzieli to mam stawić się w niedzielę w szpitalu, dostałam skierowanie, on ma dyżur:) po badaniu strasznie mnie boli, mam skurcze ale to chyba jeszcze nie to. Rozwarcie postapilo od ostatniego badania a szyjka zgladzona na maxa, trzymajcie kciuki!
-
zrobił mi dziś masaż, więc pewnie dlatego powiedział, że po dzisiejszym badaniu coś może zacząć się dziać. Nic sie nie dzieje, on raczej z tych lekarzy co wolą coś zdziałać szybciej niż czekać. Dziś wyszło, że waży 2960g. Rozwarcie na 2 palce lub 2 cm- nie pamietam co dokładnie powiedział
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2017, 15:51
ewa81 lubi tę wiadomość
termin wg OM +tydzien -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ewa81 już mam dość z nim rozmów na ten temat. Ja się produkuje, staram się a on i tak robi swoje..
Komplikacje mogą być ale nie muszą. Mała przez to nie otrzymuje tyle tlenu i pożywienia, ale mówiła że nie mam na razie się przejmować.. Ale ja i tak się przejmuje, a przejmuje się tym że 2 tygodnie temu mała ważyła 2450 gram, a dziś 2600.. -
nick nieaktualnyInka91 wrote:Niestety dzisiejszy dzień zaliczam do nieudanych bòle wròciły..czułam się jakby miało mi krocze rozerwać...màż chcial mnie eksmitować na ip jak zobaczył łzy w oczach, ale jutro mam wizyte wiec sie wstrzymam jeszcze...
-
nick nieaktualnymaggdax wrote:zrobił mi dziś masaż, więc pewnie dlatego powiedział, że po dzisiejszym badaniu coś może zacząć się dziać. Nic sie nie dzieje, on raczej z tych lekarzy co wolą coś zdziałać szybciej niż czekać. Dziś wyszło, że waży 2960g. Rozwarcie na 2 palce lub 2 cm- nie pamietam co dokładnie powiedział