Marzec 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Lemon_Sunset wrote:Kochane, niestety, ale znowu nie będzie mi dane być mamą. Beta spadła, 10,13, lekarz kazał odstawić leki i czekać na poronienie samoistne ...
A za was trzymam kciuki i mam nadzieję że będziecie miały nudne ciąże
Ojejku moja kochana, tak mi bardzo przykro uda sie wam w koncu wierze w to
-
powotrzylam dzisiaj test i wyszedl negatywny nie wiem co sie dzieje, dlaczego jeden pokazal pozytywny wynik a dzisiaj negatywny... poczekam do nastepnego tygodnia powtorze jeszcze raz...
Boje sie bo identycznie mialam w maju, jak mialam ciaze pozamaciczna, raz mi wyszedl pozytywny i wtedy nastepny tydzien tylko same negatywne, i chyba za kolejny tydzien dopiero mi zaczely wychodzic pozytywne ale i tez krwawienie sie zaczelo
-
Ojej, a tam nie robią testów z krwi ? Nawet odpłatnie ?
Mi wyszła w beta 376,1 a progesteron 35,50. I ta moja prolaktyna nieszczęsna 66,74 ale ona chyba moze wzrosnąć w ciązy. Czekam co powie lekarz.
Nie znam się to nie wiem, czy wyniki dobre ale chyba tak Tak bardzo bym chciała by wszytsko się udało -
Lilcia wrote:Ojej, a tam nie robią testów z krwi ? Nawet odpłatnie ?
Mi wyszła w beta 376,1 a progesteron 35,50. I ta moja prolaktyna nieszczęsna 66,74 ale ona chyba moze wzrosnąć w ciązy. Czekam co powie lekarz.
Nie znam się to nie wiem, czy wyniki dobre ale chyba tak Tak bardzo bym chciała by wszytsko się udało -
nick nieaktualny
-
Czekałam na ten wątek....pamietam swoje początki ciąży ...
Czytałam wpisy dziewczyn na początku wątku tak jak tutaj, i myślałam po co one piszą, że życzą szczęśliwych i nudnych 9 m-cy...a teraz ja tutaj pisze...i przypomina mi się mój brzuszek. To strasznie ważne życzenia i ja Wam tego samego życzę.
Co prawda, ciąża się dluuuzy, bo byście chciały już mieć dzieciaczki przy sobie, ale jak już przyjdą na świat to czas szalenie biegnie. Mój Igorek ma 3 m-ce. I do tej pory jak patrzę na niego jak śpi, to płacze nad tym, jak długo na niego czekalam, a teraz jest przy mnie. Nie ma nic cudowniejszego jak miłość do dziecka. Tego Wam wszystkim życzę!
Marcowka 2017!Talla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nieśmiało dołączam, dzisiaj dwie krechy na kilku testach Belly wylicza mi termin na 8 marca.
Nie moglam zrobic bety, bom też "zagranico". W Niemczech. w poniedzialek lece do gina po pracy i pewnie mnie skieruje na bete.PatSim lubi tę wiadomość
A. - 03.18 ❤️
V. - 05.19 💜
O. - 10.22 🩷 -
PatSim wrote:Marletta Około 13-14, ale beta robiona 12-13. A ty?
Ja dzisiaj jeśli owu była 13 dc- to byłabym 10dpo, jeśli 16- to dopiero 7dpo Także świeżutko
karakorum wrote:Nieśmiało dołączam, dzisiaj dwie krechy na kilku testach Belly wylicza mi termin na 8 marca.
Nie moglam zrobic bety, bom też "zagranico". W Niemczech. w poniedzialek lece do gina po pracy i pewnie mnie skieruje na bete.
karakorum, PatSim lubią tę wiadomość