Marzec 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ładne prezenty na Dzien Kobiet dostaniemy
Ja chciałam "ostroznie sie cieszyc", a oboje juz szalejemy ze szczescia... Dzisiaj rano test, druga kreska ciemniejsza i grubsza Takze rosnie bobełko. Jutro przed praca kolejny test, a po pracy jade do ginekologa. Ciekawe jak przebiegnie wizyta. Dam Wam znac
A co u Was?Marietta, wiecznie lubią tę wiadomość
A. - 03.18 ❤️
V. - 05.19 💜
O. - 10.22 🩷 -
nick nieaktualnyNożyczkowa wrote:Witam, dziś po ponad 3,5 roku starań na teście zobaczyłam II kreski .. byłam na becie ale negatywna.. Co sie dzieje? Rano powtarzam test. Wstępnie termin 8 marzec.
Zrób test drugi raz, zanim powtórzysz bete. Czasem może być wadliwy, ale trzymam kciuki, żeby beta urosła. U nas dwa lata więc wiem co czujesz. -
nick nieaktualnykarakorum wrote:Ładne prezenty na Dzien Kobiet dostaniemy
Ja chciałam "ostroznie sie cieszyc", a oboje juz szalejemy ze szczescia... Dzisiaj rano test, druga kreska ciemniejsza i grubsza Takze rosnie bobełko. Jutro przed praca kolejny test, a po pracy jade do ginekologa. Ciekawe jak przebiegnie wizyta. Dam Wam znac
A co u Was?
U nas to samo na zmianę z wielkim strachem. Jutro jadę na drugą betę, wynik po 16 więc będę siedzieć i czekać cały dzień, chyba zwariuje. Mój pierwszy test robiłam w piątek, w sobotę był minimalnie ciemniejszy, teraz sobie pluje w brodę, że nie kupiłam ich więcej żeby jutro rano zrobić.
-
A ja jestem zla, ze w Niemczech nie robia bety prywatnie Nawet lekarze robia to bardzo niechetnie (z opowiadan niemieckich ciezarowek).
Też drżę i bardzo się boję. Teraz można tylko zdrowo żyć i czekać. Czekac czekac czekac.
Jutro jade do ginekologa, w sumie to ma maly sens przy tak wczesnej ciazy, ale nawet jak nic nie wyniknie z wizyty, to umowie sie na nastepna :>A. - 03.18 ❤️
V. - 05.19 💜
O. - 10.22 🩷 -
nick nieaktualnyJa właśnie totalnie nie wiem, kiedy iść do lekarza, więc chyba zrobię tak, że po wyniku bety poszukam gina, bo muszę zmienić i zadzwonię i zapytam. Ja bym chyba wolała iść w takich pewnym terminie, że na dopochwowym będzie widać serce, bo to mnie najbardziej stresuje i nie wiem, czy koniec tego czy przyszłego tygodnia będzie mi zalecał.
-
Nożyczkowa- pierwsza beta też wyszła mi negatywna, dwa dni później na poziomie 2 z hakiem... powtórz za kilka dni- trzymam kciuki!!
A ja już mam wynik porannej bety-
24.06- 2,26
26.06- 32,26
Także niepodważalnie już to ciąża
Co do wizyty- ja powinnam 4 lipca wrócić do pracy- zobacze jak się bedę czuła i jak synek to zniesie- ale dlatego umówię się wcześniej do gina, żeby w razie czego iść wcześniej na zwolnienie -
nick nieaktualnyMarietta wrote:Nożyczkowa- pierwsza beta też wyszła mi negatywna, dwa dni później na poziomie 2 z hakiem... powtórz za kilka dni- trzymam kciuki!!
A ja już mam wynik porannej bety-
24.06- 2,26
26.06- 32,26
Także niepodważalnie już to ciąża
Co do wizyty- ja powinnam 4 lipca wrócić do pracy- zobacze jak się bedę czuła i jak synek to zniesie- ale dlatego umówię się wcześniej do gina, żeby w razie czego iść wcześniej na zwolnienie
Jeny ale ci zazdroszczę, że już masz wynik, mój był ostatnio około 19, a za pierwszym razem jak robiłam na drugi dzień. Aaaa no i wielkie gratulacjeWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2017, 10:23
-
PatSim wrote:Jeny ale ci zazdroszczę, że już masz wynik, mój był ostatnio około 19, a za pierwszym razem jak robiłam na drugi dzień. Aaaa no i wielkie gratulacje
Zerwałam się o 6 rano, żeby mieć wynik szybko i poleciałam od razu do laboratorium Diagnostyki, nie do przychodni, dopłaciłam 2 zeta, żeby cito było- i za niecałe 2 godziny wyniczek
Trzymam kciuki za Twój wzrost bety -
nick nieaktualnyMarietta wrote:Zerwałam się o 6 rano, żeby mieć wynik szybko i poleciałam od razu do laboratorium Diagnostyki, nie do przychodni, dopłaciłam 2 zeta, żeby cito było- i za niecałe 2 godziny wyniczek
Trzymam kciuki za Twój wzrost bety
O nie ja też robię w Diagnostyce nie wiedziałam, że można dopłacić za cito prywatnie -
PatSim wrote:O nie ja też robię w Diagnostyce nie wiedziałam, że można dopłacić za cito prywatnie
Niestety nie mówią o tym... wystarczy poprosić przed zapłaceniem o cito- 2,20zł chyba kosztuje i wyniki są za 2-4h maksymalnie... A w jakiej miejscowości?
-
Nożyczkowa wrote:Witam, dziś po ponad 3,5 roku starań na teście zobaczyłam II kreski .. byłam na becie ale negatywna.. Co sie dzieje? Rano powtarzam test. Wstępnie termin 8 marzec.
-
Nieśmiało i ja może powoli dołączę do Marcówek, chociaż wg mnie termin wypada mi na 27-28 lutego, ale bliżej mi chyba do Marcówek. Z ostatniej @ termin za to wychodzi mi na 4 marca, a z racji że wiadomo kiedy wszystko się zadziałało to termin bardziej na koniec lutego . Ale zagmatwałam
Marietta lubi tę wiadomość
-
Witamy cieszę się, że nas tu coraz wiecej Wiecznie, mi też belly pokazuje termin na 28 lutego ale z miesiaczki wychodzi na początek marca
Dzis byłam powtórzyć betę i tak
22.06. -376
26.06. - 2141
4 lipca idę na pierwszą wizitę do ginekologa.
Nie mogę się doczekaćwiecznie, Marietta lubią tę wiadomość
-
Lilcia wrote:Witamy cieszę się, że nas tu coraz wiecej Wiecznie, mi też belly pokazuje termin na 28 lutego ale z miesiaczki wychodzi na początek marca
22.06. -376
26.06. - 2141
Nie mogę się doczekać
Ja wizytę mam 12 lipca - oszaleje do tego czasu -
nick nieaktualnyLilcia wrote:Witamy cieszę się, że nas tu coraz wiecej Wiecznie, mi też belly pokazuje termin na 28 lutego ale z miesiaczki wychodzi na początek marca
22.06. -376
26.06. - 2141
Nie mogę się doczekać
Ale beta gratulacje ale wam zazdroszczę, że macie juz wyniki, ja oszaleje do wieczora.
-
nick nieaktualnyWitajcie marcówki. Życzę Wam pięknych przyrostów bety i bezproblemowych ciąż
Pozdrawia grudniowka 2017
Co do wizyty u ginekologa, to ja byłam w 5t2d i widziałam pęcherzyk z ciałkiem żółtym. Miał 15mm. 2 tygodnie później w7t2d był już zarodek 17mm z pięknie bijącym serduchem. A kolejne 2tyg już był malutki dzidzis 2.97cm także trzymam kciuki za Wasze maluszkiWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2017, 13:35
PatSim, Lilcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny