Marzec 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja bylam wczoraj u gina, malutką kropke znalazl, także mój bobek ma swoje pierwsze zdjecie zrobil bete (wynik jutro, jak ja doczekam...), i zalecił zdrowe odzywianie etc.
Takze byle do jutra...
Patsim, pieknie, niech rosnie duzy i zdrowywiecznie lubi tę wiadomość
A. - 03.18 ❤️
V. - 05.19 💜
O. - 10.22 🩷 -
karakorum wrote:Ja bylam wczoraj u gina, malutką kropke znalazl, także mój bobek ma swoje pierwsze zdjecie zrobil bete (wynik jutro, jak ja doczekam...), i zalecił zdrowe odzywianie etc.
Takze byle do jutra...
Patsim, pieknie, niech rosnie duzy i zdrowy
Czekamy na Twoją betę zatem -
Hej dziewczęta!
Tyle tych wątków, ciężko się połapać.
21.06 zrobiłam test pozytywny dwie grube krechy
Tak się złożyło, że 23 miałam wizytę u gin. Było widać już bąbelka. ale bez ciałka żółtego (jeszcze za wcześnie), koleją wizytę mam w ten czwartek. Nie mogę się doczekać. Przez jeden dzień bolały mnie piersi, za to od wczoraj gania mnie siusiu (nawet w nocy), a do tego obkrościło mi całą twarz. Nie dostałam jeszcze skierowań na badania, lekarz stwierdził, że jeszcze za wcześnie i pomyślimy nad tym w czwartek. Dziś z ciekawości zrobiłam kolejny teścik POZYTYWNY.
Ogólnie nie wiem co zrobić, jestem studentką mgr. ten semestr sobie olałam, bo nie otworzono mojej specjalizacji od października miałam iść na staż, a tu wyszła ciąża jestem bezrobotna i nie za bogata, mam ubezpieczenie tylko z uczelni i nie wiem co robić. Dzidziuś za bardzo się nam pośpieszył
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2017, 09:14
-
Witam moje drogie!
Gratulacje dla Was! Póki co również dołączam do Waszego grona. Ja staram się cieszyć ostrożnie, ponieważ 3 miesiące temu do 5tc ciąża biochemiczna, niestety beta niska i malejąca. Staramy się od lutego. W tym cyklu postawiliśmy na spontan, żadnych testów owu, temperatur itd. Wczoraj popołudniu pokazały się dwie piękne, ciemne kreseczki, ostatnim razem były bardzo bledziutkie, iskierka nadziei że beta tym razem znacznie wyższa. Dziś (4t6d) z rana byłam na krwi, w czwartek podwóreczka i dopiero wizyta u mojego lekarza. Mam nadzieję że będzie wszystko porządku.
-
Natka94 wrote:Hej dziewczęta!
Tyle tych wątków, ciężko się połapać.
21.06 zrobiłam test pozytywny dwie grube krechy
Tak się złożyło, że 23 miałam wizytę u gin. Było widać już bąbelka. ale bez ciałka żółtego (jeszcze za wcześnie), koleją wizytę mam w ten czwartek. Nie mogę się doczekać. Przez jeden dzień bolały mnie piersi, za to od wczoraj gania mnie siusiu (nawet w nocy), a do tego obkrościło mi całą twarz. Nie dostałam jeszcze skierowań na badania, lekarz stwierdził, że jeszcze za wcześnie i pomyślimy nad tym w czwartek. Dziś z ciekawości zrobiłam kolejny teścik POZYTYWNY.
Ogólnie nie wiem co zrobić, jestem studentką mgr. ten semestr sobie olałam, bo nie otworzono mojej specjalizacji od października miałam iść na staż, a tu wyszła ciąża jestem bezrobotna i nie za bogata, mam ubezpieczenie tylko z uczelni i nie wiem co robić. Dzidziuś za bardzo się nam pośpieszyłWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2017, 10:55
Natka94 lubi tę wiadomość
-
Klaudy wrote:Witam moje drogie!
Gratulacje dla Was! Póki co również dołączam do Waszego grona. Ja staram się cieszyć ostrożnie, ponieważ 3 miesiące temu do 5tc ciąża biochemiczna, niestety beta niska i malejąca. Staramy się od lutego. W tym cyklu postawiliśmy na spontan, żadnych testów owu, temperatur itd. Wczoraj popołudniu pokazały się dwie piękne, ciemne kreseczki, ostatnim razem były bardzo bledziutkie, iskierka nadziei że beta tym razem znacznie wyższa. Dziś (4t6d) z rana byłam na krwi, w czwartek podwóreczka i dopiero wizyta u mojego lekarza. Mam nadzieję że będzie wszystko porządku.
Witaj! Fantastycznie, że udało się po 3 miesiącach już Teraz wszystko będzie dobrze, o której wyniki bety? Kciuki zaciśnięte
Natka94 wrote:Dziękuję wiecznie za odpowiedź
Mój wujek ma sklep i że tak powiem kombinujemy aby mnie zatrudnił na dniach a po 3 mies przejdę na urlop. Ogólnie nie w temacie jestem nie wiem co jest bardziej opłacalne, mąż nie wiele zarabia.
-
Dziewczyny- Paula, która otwarła wątek nie będzie się tu udzielać niestety- natomiast na pierwszej stronie fajnie byłoby założyć listę mam, listę linków, jakoś się tu zorganizować lepiej na te 9 miesięcy. Czy byłybyście za tym, żebym otwarła nowy wątek, a ten zostałby usunięty? Dajcie znać, póki mamy tylko 4 strony zapisane!
Lilcia lubi tę wiadomość
-
Lilcia wrote:Właśnie też o tym myślałam Marietta, Lutowe mamusie mają tak fajnie zrobione na pierszej stronie
No to byłoby super- na pierwszej stronie wiedzieć kto kiedy ma termin, kto się rozpakował, jakie planujemy imiona... Jeśli pomysł się podoba, zakładam drugi wątek, a poprosimy o usunięcie tego -
Witam,
dzisiaj zrobiłam test, pozytywny Staramy się o drugie dziecko od 5 lat, 2 razy poroniłam, jestem po leczeniu farmakologicznym oraz inseminacjach. Wyszło samo, spontanicznie, we wtorek wizyta u ginekologa. Zobaczymy co powie, bo uczucia mam mieszane. Ale niespodzianka jest czyli da się
Powodzenia wszystkim, termin mi wychodzi na sam początek marca06.01.2010 - syn Artur
08.2013 - [*] 8t
08.2016 - [*] 9t
06.03.2018 - syn Marek -
Kasia.ke1 wrote:Witam,
dzisiaj zrobiłam test, pozytywny Staramy się o drugie dziecko od 5 lat, 2 razy poroniłam, jestem po leczeniu farmakologicznym oraz inseminacjach. Wyszło samo, spontanicznie, we wtorek wizyta u ginekologa. Zobaczymy co powie, bo uczucia mam mieszane. Ale niespodzianka jest czyli da się
Powodzenia wszystkim, termin mi wychodzi na sam początek marca
Kasia- gratulacje! wskakuj na wątek- marcowe dzieci 2018- tam mamy listę ciężarówek