X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marzec 2018
Odpowiedz

Marzec 2018

Oceń ten wątek:
  • Ania_1986 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2017, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)

Przyłączam się do Was. Dziś był test pozytywny. Aż nie wierzę. Jestem teraz na urlopie i nawet nie mam gdzie zrobić betę i wizyta ginekologa koniecznie po powrocie. Jutro rano powtarzam test.

Nie mniej jednak @ spóźnia mi się już 3 dni , ciągle jestem glodna i boli mnie dziwnie brzuch. To by znaczyło że udało się w pierwszym cyklu. :)

km5sdf9hwdeswesi.png
    0d1y3e3ku8kf4yv2.png
  • Fortitudo Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2017, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też dołączam do marcówek! W końcu po 2 latach starań udało się! :-)
    Termin wyznaczony przez belly to 23.03. 02.08 mam wizytę u gina..mam nadzieję, że tym razem usłyszę serduszko..bo rok temu, w tym samym tygodniu ciąży nie było mi to dane..

5djyflw14clkgpvi.png

tb73qps6y7ksn8nj.png
  • Black&White Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2017, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/marcowe-dzieci-2018,13298,89.html

OM 13.06.2017
    OV 04.07.2017
    w57vskjolrq46qbk.png
  • wrytmieciazy Nowa

Wysłany: 27 sierpnia 2017, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dolaczam do marcowek, ale widze ze cos tutaj pusto ??

w4sq3e3ktli5l4a0.png
  • monika.s.89 Debiutantka

Wysłany: 25 listopada 2017, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tutaj trochę pusto ale jest grupa na facebooku dla marcówek: https://www.facebook.com/groups/1868331876829718/ (Marcowe Mamy 2018) Czat na grupie to super sprawa.

1 2 3 4 5
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ