X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marzec 2018
Odpowiedz

Marzec 2018

Oceń ten wątek:
  • Ania_1986 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2017, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)

Przyłączam się do Was. Dziś był test pozytywny. Aż nie wierzę. Jestem teraz na urlopie i nawet nie mam gdzie zrobić betę i wizyta ginekologa koniecznie po powrocie. Jutro rano powtarzam test.

Nie mniej jednak @ spóźnia mi się już 3 dni , ciągle jestem glodna i boli mnie dziwnie brzuch. To by znaczyło że udało się w pierwszym cyklu. :)

km5sdf9hwdeswesi.png
    0d1y3e3ku8kf4yv2.png
  • Fortitudo Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2017, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też dołączam do marcówek! W końcu po 2 latach starań udało się! :-)
    Termin wyznaczony przez belly to 23.03. 02.08 mam wizytę u gina..mam nadzieję, że tym razem usłyszę serduszko..bo rok temu, w tym samym tygodniu ciąży nie było mi to dane..

5djyflw14clkgpvi.png

tb73qps6y7ksn8nj.png
  • Black&White Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2017, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/marcowe-dzieci-2018,13298,89.html

OM 13.06.2017
    OV 04.07.2017
    w57vskjolrq46qbk.png
  • wrytmieciazy Nowa

Wysłany: 27 sierpnia 2017, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dolaczam do marcowek, ale widze ze cos tutaj pusto ??

w4sq3e3ktli5l4a0.png
  • monika.s.89 Debiutantka

Wysłany: 25 listopada 2017, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tutaj trochę pusto ale jest grupa na facebooku dla marcówek: https://www.facebook.com/groups/1868331876829718/ (Marcowe Mamy 2018) Czat na grupie to super sprawa.

1 2 3 4 5
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ