!! MARZEC 2021 !!
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak jak myślałam.. wczesna ciąża.
5 tydzień. Pęcherzyk 1 cm. ❤️
Według miesiączki powinien być 7 tc ale mam nie regularne cykle i dosyć długie, dodatkowo przesunęła się owulacja.
HCG pokrywa się z USG.
Mam zwolnienie na tydzień, bo będzie kontrola, czy jest fasolka.
BlackRose 89, straw_berry, sisi, e_mil_ka, Ania81, Alala lubią tę wiadomość
-
Akinom 59 wrote:Hej kochane ,ja mam jutro kontrolne USG i mega się boję czy serduszko jeszcze bije ,po tym ostatnim poronieniu ,no boję się cieszyć
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Andziak wrote:Zaczęło się od brązowe go plamienia z takimi jasnymi różowymi smugami.. Mój ginekolog to zbagatelizował i kazał się nie martwić, jakoś kilka dni później wieczorem dostałam krwawienia (poniedziałek wieczór), mój ginekolog kazał przyjechać we wtorek rano na usg, stwierdzil że jest jakiś krwiak ale nie wielki i może progesteron mi spadł więc dał mi dodatkową dawkę progesteronu i na tym się skończylo. Wieczorem tego samego dnia dostałam ponownie krwawienia z takim bólem brzucha, że jak mój mąż wiózł mnie do szpitala to płakałam i myślałam że zemdleje. Tam wyszło dopiero jaki krwiak i co dalej. Zalecenia magnez, nospa, leki bez zmian i leżenie, jeszcze raz leżenie. Leżałam plackiem przez 3 dni, tyle co szlam do toalety, zero kąpieli.. Nic! Krwawienie ustalo ale było nadal plamienie takie brązowe jak wtedy. Dodam że w trakcie tych plamien miałam takie małe ciemne kawałki w tym plamieniu. Po 3 dniach zmieniłam ginekologa i poszłam do kogoś innego. Dzidzia ma się dobrze a krwiak się wchłania ładnie. Ale nadal mega się oszczędzam20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
Akinom 59 wrote:Hej kochane ,ja mam jutro kontrolne USG i mega się boję czy serduszko jeszcze bije ,po tym ostatnim poronieniu ,no boję się cieszyć
Ja mam to samo...usg kolejne mam we wtorek 😰 umieram ze strachu.....trzymam kciuki mocno za ❤️ Twojej fasolki🍀✊Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2020, 21:29
Akinom 59 lubi tę wiadomość
👩Maaa 32
I IVF
👣 24.01 👶♥️ -
sisi wrote:Ja też w poprzedniej ciąży krwawiłam, w piątek krwawienie, potem cały weekend plamienie, w poniedziałek wyszedł spory skrzep, we wtorek dzidziuś 3mm z serduszkiem i wszystko ok. Plamiłam na rożne odcienie brązowego do 18 tygodnia.
😜 W sumie krwawienie dostałam na początku 8 tygodnia 😜 i póki co spokój. Poza bólami podbrzusza ale to chyba normalnesisi lubi tę wiadomość
-
Hej..zostaje w szpitalu, przyjęli mnie na oddział. Lekarz stwierdził, że widzi "coś" w macicy ale nie jest pewny.. możliwe że nieprawidłowy/nierozwiniety pęcherzyk, więc zostawił mnie do obserwacji..
sisi, Hania007, zokeia, Lulu83, Alala lubią tę wiadomość
-
Ja melduję po kolejnym USG. Dzidzia rośnie ma już 2,33 cm i serduszko bije 178 razy na minutę. Niestety jutro szpital ze względu na azotyny i liczne bakterie w moczu.
Maaaa, sisi, Akinom 59, zokeia, Alala lubią tę wiadomość
-
Natka95 wrote:Hej..zostaje w szpitalu, przyjęli mnie na oddział. Lekarz stwierdził, że widzi "coś" w macicy ale nie jest pewny.. możliwe że nieprawidłowy/nierozwiniety pęcherzyk, więc zostawił mnie do obserwacji..
Dobrze że zostajesz jesteś teraz pod opieką to jest najważniejsze. Id jutra polezymy razemAkinom 59, zokeia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Natka95 wrote:Hej..zostaje w szpitalu, przyjęli mnie na oddział. Lekarz stwierdził, że widzi "coś" w macicy ale nie jest pewny.. możliwe że nieprawidłowy/nierozwiniety pęcherzyk, więc zostawił mnie do obserwacji..
Emilka kurczę oby szybko zapalenie zeszło...ps. duży już twój maluszek😍
Akinom będzie dobrze!! Trzymamy kciuki!
e_mil_ka lubi tę wiadomość
Ada urodziła się 18.03.2020 przez CC
👶-2007 synuś
👶-2009 córcia
13.07 🧪- 23 mlU
17.07 🧪- 133 mlU
28.07🧪 - 8656 mlU
11.08 ❤
17.09 będzie piękna zdrowa córeczka!!❤❤ -
nick nieaktualny