!! MARZEC 2021 !!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny tam już się zaczyna robić bałagan 😄 piszcie wszystko na fb pod wątkiem dnia, zawsze można odpisywać w odpowiedziach i jak kogoś ten temat nie interesuje to łatwo przejdzie dalej. A już mamy X postów a za miesiąc będzie x30
sisi lubi tę wiadomość
-
Moja siostra rodziła prywatnie w klinice i miała wszystko tak jak sobie zażyczyła. Też myślałam o tej opcji ALE klinika nie ma oddziału ratunkowego dla maluchów, więc zrezygnowałam z tego pomysłu.👩🏻🦰 29l.
🔺endometrioza IIIst.,
🔹kir BX
🔺MTHFR_677C>T homo 🔺PAI-1 4G hetero
💊acard od 1dc i 💉heparyna od transferu
🔺ryzyko celiakii - dieta bg
- 5 transfer poronienie w 8tc.
👨🏽33l.
🔺HBA 58%
🔹reszta parametrów w normie
🤰🏼Zarodeczku nasz malutki rośnij duży, okrąglutki. Pięknie się zagnieżdżaj i na 9 miesięcy w moim brzuszku zamieszkaj”👩❤️👨
16.06- 6 transfer blaski 4BB
22.06.20 6 dpt- beta 43,33 prog.33
24.06.20 8 ddpt- beta 113,9 prog.35
16.07.20 - ❤️ Serduszko nasze bije!
25.07.20- 2 cm Kluseczkatętno 167/min
18.02.21- nasz Chłopczyk już na świecie 😍
Litania do św Józefa 🙏🏻 -
BlackRose 89 wrote:Dziewczyny tam już się zaczyna robić bałagan 😄 piszcie wszystko na fb pod wątkiem dnia, zawsze można odpisywać w odpowiedziach i jak kogoś ten temat nie interesuje to łatwo przejdzie dalej. A już mamy X postów a za miesiąc będzie x30
Ja myślę że z hasztagami to jest dobry pomysł, bo dzięki temu każda znajdzie to, co ją interesuje.. ale to moje zdanie. Ja zrobiłam bałagan z tymi plikami ale inaczej się nie dało tego wstawić - w jednym.Yoselyn82 lubi tę wiadomość
👩🏻🦰 29l.
🔺endometrioza IIIst.,
🔹kir BX
👨🏽33l.
🔺HBA 58%
🤰🏼Zarodeczku nasz malutki rośnij duży, okrąglutki. Pięknie się zagnieżdżaj i na 9 miesięcy w moim brzuszku zamieszkaj”👩❤️👨
Frelciaa wrote:Ja myślę że z hasztagami to jest dobry pomysł, bo dzięki temu każda znajdzie to, co ją interesuje.. ale to moje zdanie. Ja zrobiłam bałagan z tymi plikami ale inaczej się nie dało tego wstawić - w jednym.
Ale w poście też można dać hashtag a tak jak będzie 100 postów to i tak większości nie zobaczymy. A za rok-dwa będzie dramat 😄
Pliki to wiadomo, że inaczej się nie da.
-
BlackRose 89 wrote:Też miałam. Ale fb można wykorzystywać w innych celach niż spamowaniem selfie 😉
Ja potrzebuje w celach biznesowych a przy okazji można się czegoś dowiedzieć na interesujących mnie grupach/stronachA z ciekawostek, to w mojej branży akurat konto na tej platformie jest źle widziane. No ale co tu dużo mówić - jak tam przejdziecie, to pożałuję, haha
-
zokeia wrote:No właśnie ten ekshibicjonizm zraził mnie do fb. Miałam od 2007 roku, kiedy jeszcze pracowałam za granicą i rzeczywiście była to platforma do utrzymywania kontaktów na niwie zawodowej. Teraz taki jest LinkdIn
A z ciekawostek, to w mojej branży akurat konto na tej platformie jest źle widziane. No ale co tu dużo mówić - jak tam przejdziecie, to pożałuję, haha
Bez zdjęcia i fikcyjne imię i nazwisko. Na pewno z czasem całkiem tam przejdziemy bo jednak większą prywatność niż tutaj. -
Dziewczyny dodałam się do grupy, powiedzcie mi proszę czy moi znajomi będą widzieć ze jestem w takiej grupie?
-
Dzięki BlackRose, jeszcze nikomu nie mówiliśmy i nie chciałabym żeby rodZina dowiedziała się z Facebooka 😅
BlackRose 89, zokeia, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
-
treści grupy na pewno nie widać
do mnie też póki co nikt ze znajomych nie pisał że dowiedział się o ciąży z FB więc chyba tego też nie widać a przecież ją założyłam.
BlackRose 89 lubi tę wiadomość
👩🏻🦰 29l.
🔺endometrioza IIIst.,
🔹kir BX
👨🏽33l.
🔺HBA 58%
Treści nie widać ale jak widać ze należysz do grupy „marcowe mamy” to ciezko się noe domyśleć 😜 ale jak najpierw trzeba wyszukać grupę żeby dopiero zobaczyć kto do niej należy to wątpię żeby akurat ktoś ze znajomych tak trafił. Ja bardziej myślałam ze może przez profil może to być widoczne albo co gorsza wyświetli się na głównej stronie 🙈 ale BlackRose mnie uspokoiła.
-
Też wysłałam zaproszenie 😊
Co do postów na grupie, to jestem na takich dwóch grupach i na pierwszej robimy jeden duży post i pod nim piszemy co tam chcemy, jak zbliża się do 1000 odpowiedzi to zakładamy nowy.
A na drugiej codziennie rano zakładany jest nowy post i pod nim piszemy.
Dzisiaj plamię lekko na brązowo-czerwono, serduszko bije więc leżę i odpoczywam.20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860