!! MARZEC 2021 !!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania81 wrote:Zokeia, BlackRose trzymam kciuki za was, byscie obie mialy dziewczynki❤️❤️❤️❤️❤️.
Ja po cichu chcialabym dziewczynke, ale raczej bedzie chlopak. Mam takie przeczucie. Najwazniejsze by malenstwo bylo zdrowe.
Ja ostatnio znowu zle sie czuje, mam bardzo silne bóle pleców. Nie moge brac wiekszosci leków przeciwbolowych, wiec jest kiepsko. Wogole mam znowu dola, ze cos jest nie tak, ze cos pojdzie zle😞😞😞😞😞.
Rany nie chce wam to smecicAnia81, Malgo_93 lubią tę wiadomość
-
Ania81 wrote:Rany nie chce wam to smecic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2020, 12:21
BlackRose 89 lubi tę wiadomość
19.06.2012 - Alan
26.02.2021 - Leoś
-
Dziewczyny przepraszam, że jestem także z doskoku, ale ciąża daje mi mega w kość. Ciągle mam bóle żołądka, wymioty, mdłości i zgagę. Do tego mam problemy żołądkowe. Nie wiem już co mam jeść, by nie cierpieć. Dziś byłam na gastroskopii. Muszę teraz dobrego gastrologa znaleźć i mam nadzieję, że podejmie się leczenia w ciąży. Jestem na końcu Waszej listy, stąd w przyszłym tygodniu będę mieć dopiero 2 wizytę. Na pierwszej byłam u innego gin niż zawsze i stąd pytanie. Jakie badania robiliście na drugą wizytę? Nic mi nie zleciła i nie wiem z czym iść.
-
zokeia wrote:U mnie podobnie, uwielbiam być mamą chłopców
Ale jakbym mogła doświadczyć bycia mamą córki to byłoby ciekawe. Choć zawsze morzyłam o chłopcach właśnie, nie o córkach. Może dlatego, że organicznie nie znoszę takich typowych dziewczyńskich zabaw, których oczywiście nie musiałabym córce proponowac, ale jednak miałaby koleżanki w przedszkolu i musiałabym przebrnąć przez etap różu, motylków i jednorożców. A to jednak ponad moje siły
Moja chęć posiadania córki wynika z więzi jaką mam z moją mamą. To jest inny rodzaj intymności, przyjaźni i zaufania. Przynajmniej u nas. No z ojcem o seksie, czy byciu kobietą nie pogadam
Jak bym o sobie czytała 😀
Klocki lego i superbohaterowie bardziej mnie interesują 😂😂😂
No zobaczymy co nam los szykujezokeia lubi tę wiadomość
-
Piwoniaa wrote:Dziewczyny przepraszam, że jestem także z doskoku, ale ciąża daje mi mega w kość. Ciągle mam bóle żołądka, wymioty, mdłości i zgagę. Do tego mam problemy żołądkowe. Nie wiem już co mam jeść, by nie cierpieć. Dziś byłam na gastroskopii. Muszę teraz dobrego gastrologa znaleźć i mam nadzieję, że podejmie się leczenia w ciąży. Jestem na końcu Waszej listy, stąd w przyszłym tygodniu będę mieć dopiero 2 wizytę. Na pierwszej byłam u innego gin niż zawsze i stąd pytanie. Jakie badania robiliście na drugą wizytę? Nic mi nie zleciła i nie wiem z czym iść.
Na trzecią miałam chyba wszystkie typu HIV, kila itd. Plus morfologia i mocz co wizytę -
Dziewczyny właśnie do mnie dzwonili ze zdrowych genów. To mają rozmach jak ja w piątek prosilam ich o kontakt. Już nawet nie pamiętam w jakim celu. Babka mi powiedziała że wyniki badań na 100% będą w ciągu 9! Dni roboczych ale zazwyczaj są wcześniej. W dupe... Niech się w końcu zdecydują...
Zastanawiam się jeszcze nad jednym. W czasie kiedy byłam już w ciąży a nie wiedziałam jeszcze o tym brałam lek na astme FOSTEX jest to lek sterydowy. Zaraz jak się dowiedziałam o ciąży zaprzestała go brać. Nawet się zastawialam nad tym czy mogło to mieć wpływ na malenstwo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2020, 13:35
19.06.2012 - Alan
26.02.2021 - Leoś
-
agika88 wrote:Ja ide na prenatalne 3.09 i zobaczymy co tam lekarz powie. Jeśli będzie miał jakieś wątpliwości to zrobię SANCO jesli zadnych to nie zrobię nic. Więc SANCO albo tylko genetyczne.
agika88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
agika88 wrote:Co do wózków to też już tak cicho przeglądam i do tej pory najbardziej spodobał mi się ANEX SPORT 2.0
Czy któraś z Was miała z nim do czynienia? Waga 11,9-12.3 kg to chyba całkiem przyzwoicie.
Poszukaj opinii bo bardzo skrajne czytałam o Anexach -
nick nieaktualnyDzieki dziewczyny za slowa pocieszenia.
Rozmawialam z polozna, kazala mi plackiem lezec, ale jak to zrobic przy 3 dzieci, i meza zaraz nie bedzie.😞
U mnie jest ten problem, ze przy corci ja mialam bardzo szybko skurcze, ale to bylo okolo 26-28tyg, a nie na tym etapie. Wtedy mialam prawdopodobienstwo wczesnego produ, a i tak wywolywali ze wzgledu na cholestaze.
Teraz to juz sama sie nakrecam, glupia jedna🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBlackRose 89 wrote:Ania nie jesteś głupia, po prostu się martwisz jak każda z nas. Masz bóle brzucha?
Jeszcze nie, choc kilka razy w ciagu ostatni dni brzuch mi twardnial. Skurcz to nie byl na pewno, bo utrzymywalo sie to stwardnienie dosc dlugo.
Boje sie powtórki tego co bylo z corcia.
Mam zamiar lezec ile moge.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2020, 16:16