!! MARZEC 2021 !!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny! Czytam Was od początku, ale dopiero teraz dołączam. W związku z małymi problemami na początku ciąży nie chciałam się jeszcze udzielać. Teraz już minął 12 tydzień a po dzisiejszej wizycie wiem, że maleństwo rośnie i ma się bardzo dobrze. Teraz tylko jeszcze prenatalne.
Możecie mnie dopisać na 23.03Maaaa, agika88, BlackRose 89, Ania81, e_mil_ka, sisi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
LikeStorm witaj
Frelciaa to jest normalne, wszystkim nie dogodzisz ale to Twoje dziecko i rodzina musi zaakceptować Wasze wybory a nie dopasowywać je do czyjegoś widzimisię. Wiem, że to przykre teraz ale z czasem się teściowa przyzwyczai i i tak będzie kochać a za Ryszardem będzie szaleć
Moim rodzicom również się imiona moich dzieci nie podobałyco z tego
Teraz nikt sobie nie wyobraża innych imion dla naszych chłopaków.
Im szybciej zaczniecie podejmować niezależne decyzje o swoim dziecku tym lepiej dla niego. Wybacz moją bezpośredniość ale niestety inaczej będziecie zawsze sfrustrowani a syn zacznie być wychowywany wg teściowej poglądów a nie Waszych.
Imię to wybór na całe życie, jeśli czujecie, że Wasz synek powinien być Ryśkiem to niech tak będzie 💙
Ryszard- Imię to oznacza tego, który jest potężny, bogaty i sprawuje silną władzę.
💙💙💙Ania81 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny dzisiaj w nocy obudziły mnie drgania w brzuchu a dokładnie nad spojeniem łonowym...miała któraś z Was coś takiego? Na początku pomyślałam że to może maluch ale to nie byłoby chyba aż tak mocne aby mnie obudzić...
sisi lubi tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBlackRose 89 wrote:LikeStorm witaj
Frelciaa to jest normalne, wszystkim nie dogodzisz ale to Twoje dziecko i rodzina musi zaakceptować Wasze wybory a nie dopasowywać je do czyjegoś widzimisię. Wiem, że to przykre teraz ale z czasem się teściowa przyzwyczai i i tak będzie kochać a za Ryszardem będzie szaleć
Moim rodzicom również się imiona moich dzieci nie podobałyco z tego
Teraz nikt sobie nie wyobraża innych imion dla naszych chłopaków.
Im szybciej zaczniecie podejmować niezależne decyzje o swoim dziecku tym lepiej dla niego. Wybacz moją bezpośredniość ale niestety inaczej będziecie zawsze sfrustrowani a syn zacznie być wychowywany wg teściowej poglądów a nie Waszych.
Imię to wybór na całe życie, jeśli czujecie, że Wasz synek powinien być Ryśkiem to niech tak będzie 💙
Ryszard- Imię to oznacza tego, który jest potężny, bogaty i sprawuje silną władzę.
💙💙💙
Swieta prawda❤️.
Frelcia Rob tak by tobie i twemu dziecku i mezowi bylo dobrze, a rodzinka bedzie musiala zaakceptowac i zaakceptuje.
Ja wiem ze swego doswiadczenia. Zawsze byly pytania a czemu to imie a nie inne? A czemu nie pieluszkuje? A czemu karmie piersia? Albo czemu dokarmiam mm? A czemu tak a nie inaczaj dziecko trzymam?
Wtracalskim powiedzialam, ze to moje dzieci, moj problem. Dobra rade przyjme, krytyke przyjme, ale czapiania sie nie. I sie skonczylo. Moja mama dala se spokuj, wiekszosc rodziny meza tez.
Postaw na swoim i juz. W grzeczny, ale dosadny sposob. -
nick nieaktualnyMisiaa wrote:Dziewczyny dzisiaj w nocy obudziły mnie drgania w brzuchu a dokładnie nad spojeniem łonowym...miała któraś z Was coś takiego? Na początku pomyślałam że to może maluch ale to nie byłoby chyba aż tak mocne aby mnie obudzić...
Ja tak mialam, i to raczej na pewno jelita mi dokuczaly.
Do dnia dzisiejszego mam czasami w prawej lub lewej pachwinie i bokach, ze potrafi mnie zgiac w pol. Nigdy nie wiem kiedy zlapie i jak dlugo bedzie trzymac. -
nick nieaktualny
-
Frelcia patrzyłam na ciuchy jakie wstawiłaś i juz 62 nie było 😔 teściami sie nie przejmować ( chciaz ja jestem z moim bardzo blisko bo swoich rodziców juz nie mam to i tak zdanie teściowej średnio mnie interesuje) moj tata powtarzał, że jak ma się żonę/męża i dziecko to jest twoja najważniejszą rodzina reszta się nie liczy w sensie ze zawsze na pierwszym.miejscu . Ja dzis kupiłam łózeczko 😄 i mam radoche.
BlackRose 89, Misiaa, Ania81 lubią tę wiadomość
-
Kurcze dziewczyny Wy już takie zakupy robicie?
Ja póki co nieśmiało oglądałam wózki w internecie, ale i tak mąż musi wrócić zza granicy żebyśmy mogli przetestować je na żywo w sklepie.
Ale tak nie mogę się przekonać żeby już robić taką wyprawkę 😜 -
nick nieaktualny
-
Moja koleżanka zrobiła na allie a mąż przed porodem wszystko spakował i wyniósł do piwnicy z tekstem, że jego dziecko nie będzie nosiło tych sztuczniaków. 🙈 Szczerze mówiąc tak samo ubrania z alie są często bardzo słabej jakości, więc przy takich częstych praniach nie wiem czy długo wytrzymają. A fakt, są śliczne!
-
Ja zrobiłam przegląd ubranek po dziewczynkavh z myślą że niewiele będę musiała dokupować a tu się okazało że pełno jest ubranek 62 i 44..56 i 50 jakieś pojedyncze sztuki...no i oczywiście większość różowych także jak będzie chłopiec to chyba muszę okraść bank24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..."