!! MARZEC 2021 !!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLike A storm witaj, ja tez na razie tylko ogladam. Z zakupami chce poczekac az bede wiedziec kto w brzuchu mieszka, a to jeszcze daleko. My mamy tez taka tradycje, ze pierwsza rzecz kupuje dla malenstwa maz. Zazwyczaj tez w tym ubranku malenstwo opuszcza szpital. Taka nasza tradycje, wiec czekam cierpliwie, acz ciezko mi wytrzymac😂😂😂.
LikeAStorm lubi tę wiadomość
-
Alexis witamy!! Jesteśmy głównie na fb. Ale tutaj też zaglądamy 😉 jesteś już po prenatalnych? Pytam gdyż z USG mam.na termin na 27.03, A z OM na 24.03 więc blisko Ciebie..Ada urodziła się 18.03.2020 przez CC
👶-2007 synuś
👶-2009 córcia
13.07 🧪- 23 mlU
17.07 🧪- 133 mlU
28.07🧪 - 8656 mlU
11.08 ❤
17.09 będzie piękna zdrowa córeczka!!❤❤ -
Beatti wrote:Alexis witamy!! Jesteśmy głównie na fb. Ale tutaj też zaglądamy 😉 jesteś już po prenatalnych? Pytam gdyż z USG mam.na termin na 27.03, A z OM na 24.03 więc blisko Ciebie..
Czy można jakiś namiar na FB? Tam na pewno będzie łatwiej zajrzeć niż tutaj 😊 -
nick nieaktualny
-
zokeia wrote:Serio, nie mogę się doczekać
I choć marzę o córce, to na bank będzie chłopak. Nawet imię chodzi mi po głowie - Paweł
Dziewczyny, a jak tam Wasze przyrosty wagi? Bo kurczę, przez to, że mi jest ciągle niedobrze, muszę podjadać i (o zgrozo!) tylko cola mi pomaga, to mam już 2 kg na plusie. Daję radę przynajmniej jeździć na rowerze. Co ciekawe wtedy mnie nie mdliLiczę, że za tydzień przejdą mi mdłości i wezmę się za siebie
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
Misiaa wrote:Dziewczyny dzisiaj w nocy obudziły mnie drgania w brzuchu a dokładnie nad spojeniem łonowym...miała któraś z Was coś takiego? Na początku pomyślałam że to może maluch ale to nie byłoby chyba aż tak mocne aby mnie obudzić...20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
Dziewczyny jeśli chcecie dołączyć do grupy na FB wysyłam Wam zaproszenia na BBF. Wyślijcie mi dane do swojego profilu na FB. Grupa jest tajna więc nie można jej wyszukać. Musimy chyba dodać się do znajomych żebym mogła wysłać Wam zaproszenia do grupy na FB
-
e_mil_ka wrote:Dziewczyny jeśli chcecie dołączyć do grupy na FB wysyłam Wam zaproszenia na BBF. Wyślijcie mi dane do swojego profilu na FB. Grupa jest tajna więc nie można jej wyszukać. Musimy chyba dodać się do znajomych żebym mogła wysłać Wam zaproszenia do grupy na FB
e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
sisi wrote:Mam prawie 5 na plusie 🙈
Udaje Ci się coś ćwiczyć, albo ruszać?
Zauważyłam, że teraz mdłości mam dopiero od południa do północy, więc udało mi się w weekend uskutecznić poranną gimnastykę. Przed ciążą ćwiczyłam z Moniką Kołakowską, więc włączyłam sobie jej cichą tabatę (be podskoków) i było spoko. Tylko niektóre ćwiczenia musiałam zmodyfikować, żeby nie ćwiczyć mocno na brzuch. Polecam
-
Hej ja po dzisiejszej wizycie 🙂 wszystko super dzidziuś rośnie i wariował w brzuchu strasznie 😅 mam odstawić fraxiparine, stopniowo acard i luteinę. Nie dało się pobrać cytologii bo dość mocno zaczęłam krwawić podczas próby pobrania 😖
Ania81, Beatti, sisi lubią tę wiadomość
👩Maaa 32
I IVF
👣 24.01 👶♥️ -
nick nieaktualny
-
Ja jeszcze po moim najmłodszym mam ubranka dla chłopca (nie zdążyłam sprzedać mimo że ma za miesiąc 2 lata) A dla dziewczynki nic więc wszystko trzeba będzie kupić. Ale nie spieszy mi się z tym
ja raczej nie przybrała na wadze Ale widzę że w tym tygodniu już widać brzuch u mnie pod ubraniem.
Witam nowe mamy
-
nick nieaktualnyMaaaa wrote:Agika kiedy masz wizytę? Wiesz do kiedy będziesz brać heparynę?
Cześć. Kolejną wizytę ma 22.09 czyli za równy tydzień. Jakoś spejalnie mi się do niej nie spieszy, detektor całkowicie mnie uspokajaTy podsłuchujesz dziecia codziennie? heparynę będę brała do końca ciąży, takie mam zalecenie od immunologa a Ty? Od wczoraj coś mie kłuje co jakiś czas w pochwie ale w sumie może tak być, ciąża to nie jest normalny stan. Opowiadaj co u Ciebie?
Maaaa lubi tę wiadomość
-
agika88 wrote:Cześć. Kolejną wizytę ma 22.09 czyli za równy tydzień. Jakoś spejalnie mi się do niej nie spieszy, detektor całkowicie mnie uspokaja
Ty podsłuchujesz dziecia codziennie? heparynę będę brała do końca ciąży, takie mam zalecenie od immunologa a Ty? Od wczoraj coś mie kłuje co jakiś czas w pochwie ale w sumie może tak być, ciąża to nie jest normalny stan. Opowiadaj co u Ciebie?
No to odliczamy do wizyty Twojej 😁 ja mialam wczoraj wizytę, wszystko Oki Leoś rośnie 🙂 ja tez codziennie używam ale jedziemy właśnie na krótki urlop nad morze i stwierdziłam ze nie będę brała 😅 Lekarz nie mógł mi wczoraj pobrać cytologii bo mam bardzo wrażliwa szyjkę i zaczęłam krwawić 🙄 kochana mi właśnie wczoraj się skończył fraxiparine i lekarz kazał już odstawić. Acard i luteinę mam stopniowo kończyć. Tylko ze u mnie było to raczej zapobiegawczo a nie podparte badaniami👩Maaa 32
I IVF
👣 24.01 👶♥️ -
Cześć
Ja też mam szybki podgląd w przyszły wtorek. Również codziennie używam detektora i nie wiem czy umiałabym bez niego żyć.
Agika, też miewam kłucia. Lekarz kazał brać magnez 3x2 i zupełnie się tym nie przejmować.
Ja odstawiłam już encorton, schodzę z duphastonu, więc cieszę się,że coraz mniej lekówMaaaa lubi tę wiadomość
Córeczko, jesteś moim spełnieniem marzeń. 💕
17.06- FET 3.1.1
6dpt- 29.2; 8dpt- 80.8; 10dpt- 188.4 ; 12dpt- 557.2; 14dpt- 1497; 17dpt- 4795;
19dpt- pęcherzyk z zarodkiem;
28dpt- mamy ❤
38+4tc- mamy nasz Cud 👶