!! MARZEC 2021 !!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWlasnie sobie poczytalam wasza rozmowe o plci. Doskonale was rozumiem.
Przy najmlodszym synku plakala kilka dni, jedno chcialam corke, drugie z ulgi, ze malenstwo jest zdrowe.
Teraz chcialabym corke, choc najwazniejsze by malenstwo bylo zdroweMalgo_93 lubi tę wiadomość
-
agika88 wrote:MAAA-Cudowne wieści, ile Leoś już mierzy?zazdroszczę wyprawy nad morze.
Moja pani doktor mówi ze po 15 tygodniu to już nas głównie waga interesuje i tez mi cm nie podała.Maaaa lubi tę wiadomość
👩🏻🦰 29l.
🔺endometrioza IIIst.,
🔹kir BX
🔺MTHFR_677C>T homo 🔺PAI-1 4G hetero
💊acard od 1dc i 💉heparyna od transferu
🔺ryzyko celiakii - dieta bg
- 5 transfer poronienie w 8tc.
👨🏽33l.
🔺HBA 58%
🔹reszta parametrów w normie
🤰🏼Zarodeczku nasz malutki rośnij duży, okrąglutki. Pięknie się zagnieżdżaj i na 9 miesięcy w moim brzuszku zamieszkaj”👩❤️👨
16.06- 6 transfer blaski 4BB
22.06.20 6 dpt- beta 43,33 prog.33
24.06.20 8 ddpt- beta 113,9 prog.35
16.07.20 - ❤️ Serduszko nasze bije!
25.07.20- 2 cm Kluseczkatętno 167/min
18.02.21- nasz Chłopczyk już na świecie 😍
Litania do św Józefa 🙏🏻 -
Alexis181818 wrote:Dziękuję za przyjęcie do Waszego grona 😍
Ja dziś jestem po prenatalnych- usg. Na wynik pappy muszę jeszcze poczekać
Gdzie napisać aby się dodać do grupy na fb? Jakoś tam się częściej zagląda i łatwiej pisze ☺️ -
Ania81 wrote:Nie chodzi o date, ale ja bardzo duzo przeszlam w pierwszej ciazy, pozniej tez nie bylo latwo. Moj syn wymagal resusytacji zaraz po porodzie. Wole wiec miec wywolywany porod. Tylko i wylacznie dla dobra malenstwa
Ja po prostu zapytałam, bo wywoływany poród i tak później jest zwykłym porodem drogami natury, dobrze rozumiem? Dlatego myślałam, że tu jedynym ułatwieniem jest data. Zaciekawiło mnie to.
-
nick nieaktualnyzokeia wrote:Wcale Ci się nie dziwię. Po takich przeżyciach! Super, że idzie tak jak chcesz.
Ja po prostu zapytałam, bo wywoływany poród i tak później jest zwykłym porodem drogami natury, dobrze rozumiem? Dlatego myślałam, że tu jedynym ułatwieniem jest data. Zaciekawiło mnie to.
Po to tu jestesmy zeby sie pytac❤️. Tak pozniej jest SN, tyle ze bardziej boli. Ale ja juz wole zeby bolalo jak nie wiem co, byleby maluszek byl caly i zdrowy. -
Ehh...chodzą mi dzisiaj po głowie same złe myśli
boje się że coś złego się dzieje... macie czasami też takie uczucia strachu? W sumie bezpodstawnie bo nie czuję się źle, plamienia nie ma ani nic..ttlko te cholerne myśli w tyle głowy
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
nick nieaktualnyMisiaa wrote:Ehh...chodzą mi dzisiaj po głowie same złe myśli
boje się że coś złego się dzieje... macie czasami też takie uczucia strachu? W sumie bezpodstawnie bo nie czuję się źle, plamienia nie ma ani nic..ttlko te cholerne myśli w tyle głowy
Dzieciaczki brykają a my wymyślamy -
Misiaa ja też miewam takie dni. Do tej pory miałam tylko 2 wizyty i to jedna dwa dni po drugiej i myślę, że to u mnie potęguje obawy...mysle że już od października powinno się to zmienić. Jutro mam prenatalne i juz nie mogę się doczekać 😊
agika88, Ania81 lubią tę wiadomość
Ada urodziła się 18.03.2020 przez CC
👶-2007 synuś
👶-2009 córcia
13.07 🧪- 23 mlU
17.07 🧪- 133 mlU
28.07🧪 - 8656 mlU
11.08 ❤
17.09 będzie piękna zdrowa córeczka!!❤❤ -
nick nieaktualny
-
Ostatnio czytałam na ten temat artykuł (lekarz się wypowiadał). Bzdura totalna i absolutnie nie dawałabym dziecku żadnej biżuterii. W życiu. Chyba że nie straszne mi ryzyko uduszenia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2020, 09:22
👩🏻🦰 29l.
🔺endometrioza IIIst.,
🔹kir BX
👨🏽33l.
🔺HBA 58%
🤰🏼Zarodeczku nasz malutki rośnij duży, okrąglutki. Pięknie się zagnieżdżaj i na 9 miesięcy w moim brzuszku zamieszkaj”👩❤️👨
nick nieaktualnyFrelciaa wrote:Ostatnio czytałam na ten temat artykuł (lekarz się wypowiadał). Bzdura totalna i absolutnie nie dawałabym dziecku żadnej biżuterii. W życiu. Chyba że nie straszne mi ryzyko uduszenia.
-
agika88 wrote:Dlatego też bardziej myślałam o delikatnej bransoletce
Jak uważasz. Ja nie dawałabym aż do szkoły podstawowej żadnej biżuterii. Chwila nieuwagi, połknie element leżąc i tragedia gotowa.👩🏻🦰 29l.
🔺endometrioza IIIst.,
🔹kir BX
👨🏽33l.
🔺HBA 58%
Misiaa wrote:Ehh...chodzą mi dzisiaj po głowie same złe myśli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2020, 10:27
-
agika88 wrote:Pytanie do dziewczyn które są już mamami- Co myślicie o naszyjnikach/bransoletkach z bursztynu na ząbkowanie? Sporo na ten temt czytałam i podobno są skuteczne i jak ładnie wyglądają
Przy ząbkowaniu najlepiej u nas sprawdzał się żelowy, schłodzony w lodówce gryzak.JaSzczurek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFrelciaa wrote:Jak uważasz. Ja nie dawałabym aż do szkoły podstawowej żadnej biżuterii. Chwila nieuwagi, połknie element leżąc i tragedia gotowa.
Patrząc pod tym kątem to dziecko w sumie może połknąć wszystko co mu rękę wpadnie klocki itp. Staram się na to nie patrzeć aż tak restrykcyjnie bo bym oszalałąU nas w rodzinie wszystkie dzieci mają poprzekłuwane uszy, noszą bransoletki, jeszcze nie słyszałam by któremuś się coś przytrafiło
Tak jak piszesz na szczęście każda z nas ma swój rozum i podejmuje decyzję za siebie ale dobrze jest poznać opinię otoczenia
sisi lubi tę wiadomość